Цацаров: Руският агент Федотов е бил три пъти у нас около отравянето на Гебрев

Не е вярно, че сме оставили случая настрани, заяви главният прокурор, който уточни, че няма следи от "Новичок" в случая. Работим тясно с българските власти, увери посланик Хопкинс

Обратно в новината

Коментари - Цацаров: Руският агент Федотов е бил три пъти у нас около отравянето на Гебрев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако руснаците са искали да убият някой си,има много начини за това,а не отрова.Има толкова оръжия,че да прибегнат до отрова е смешно.Това е начин на англичаните,който съществува от древни времена да се тровят.

Случая го потулихте, защото този си го тровиха нашите рекетьори. Привикаха ви в Америка и английското посолство, дадоха ви насока и дружно заскимтяхте против Русия за да плашим стадото. От 2015 до сега защо мълчахте бе дебили?!

Много е наивно да смятат ,че в ГРУ работят разни некомпетентни пишман-шпиони

Краваро-ционистките-евангелистки идиоти повтарят максимата на Гьобелс : "Една лъжа повторена сто пъти става накрая истина". Лошото е ,че повечето млади българи са вече с промити мозъци ! Българя загива !!!

Мд а-а-а-а! Навремето опекохме един одран котак и го дадохме на баламите ,като опекан заек.Апнаха си го и викаха,че е много убав заек. Иначе снимката е мнохо убава.Той им дава напътствия, те попиват всичко.Най умните и кадърните!

Ама само руски агенти се миткат из България, американски няма, английски хич, нали? Цецко как са го подковали на закуската - взимате Ф-16, Москва ще ви се меси в изборите, руските агенти тровят българи, президентът ви Радев ни пречи и ще го махнем като Мадуро. И бавноразвиващият се Цецо повтаря кат латерна из всички тв студия. Утре ще му кажат - свали Борисов и той ще го направи веднага!

Руснаците са искалисамо да го предупредят. Ако наистина са искали да го отровят, вече щеше да е мъртав. Както се вижда от случаите със Скриапл и Литвиненко, където руският ботуш мачка, трева не никне

Цвъко им спусна "молитвената" заповед да се откажем от газовия хъб и нищожествата хукнаха да продават България!

Само вижте снимката! Силните на деня в България , привикани от посланичката на Великобритания! Поне не се фотографирайте бре, нищожества продажни, та да не помни историята нискотарифните ви муцуни!

Бочко ще го примами на посещение После ЦАцата ще го разпита

По-добре да го препикаме!

Започва мащабна гробарска акция за отклоняване вниманието на българите от истинските проблеми - КОРУПЦИЯТА и МИЗЕРИЯТА ! Случаят с отравянето ще кънти чак до изборите! Най-накрая Путин ще ни тегли една и ще си останем с ХЪБА !

Хаир няма да види държава, в която ПееФски пише законите, Борисов управлява по тях, а Цацаров бди за спазването им.

Всичко е точно само не се знае дали е агент, дали е изпълнявал задача, дали е с БОВ (при опит за убийство в БОв разминаване със смъртта няма, без значение дали в България или Англия), но, т.е НО : най-важното е дали не е правен опит да бъда отровен от българските мутри за да му отнемат бизнеса и фирмите му? Защото това не е единствения опит - още през 2017 мутрите в лицето на министъра на икономиката започнаха една мутренска кампания да откраднат фирмата му, сега се ползва Специализираната прокуратура за отнемане на бизнеса и фирмите му. Така, че ,,Новичок"-а може и да е на съхранение в някоя прокуратура!

щом три пъти е идвал значи е по работа .иначе ще дойде веднъж и ще си каже ба мама му ,какво правя тук и ще си ходи и няма скоро да идва . а този е дошъл тук 3 пъти явно или гласи нещо да краде или ще ни купува без пари или човека не е добре

Искат ли мутрата газ-хъб, руска тръба макар и през Турция, или не искат?! Защо лаят по заръка на ЦРУ, предадена на лична среща с техния агент цекоцървула, който преди дни отново беше на доклад за предателството си и на инструктаж по псевдоскрипалски случки и предстоящото фалшифициране на евроизборите. Навярно е инкасирал нови нули към офшорните си сметки, захранвани от Ленгли и Хабад, все едни и същи антибългарски хиени.

Борисов към Цветанов : Ти откъде знаеш, че този Федотов е отровил Гебрев ? Цветанов : От много сигурен източник ! На молитвената закуска във Вашингтон ми го каза лично руския агент Тръмп.

Да не забравяме, че за Народния съд в България най-голяма е заслугата на Уинстън Чърчил. Той е настоявал всички, които са били на страната на Хитлер, да бъдат изтребени до крак. Така че когато си имаме работа с англосаксонци, това трябва да ни е като обеца на ухото.

Англичаните са известни със своята некоректност към България. Да им ходим "по гайдата" означава да ставаме смешни. Излиза, че от 2015г. по делото на Гебрев до сега нищо не е установено, но идват англичаните и казват на нашите органи какво да разследват. А бе твърде унизително изглежда всичко това. Да бяха да го запазят поне като следствена тайна, че да не се излагаме.

На 4 март 2018 г. бившият офицер от руското военно разузнаване и британски шпионин Сергей Скрипал и неговата дъщеря са натровени в Солсбъри, Англия. Според английските специални органи това е станало с препарата „Новичок“. Следователите, разследващи това отравяне вече смятат, че петима руснаци са замесени в престъплението, пишат британските издания "Дейли мейл" и "Сън".Досега се смяташе, че в отравянето са замесени Александър Петров и Руслан Боширов, за които се предполагаше, че са агенти на руското военно разузнаване. Третият замесен е идентифициран като руснакът Сергей Федотов. Полицията е събрала доказателства срещу него и в хода на разследването установила двама нови съучастници, чиито имена не се съобщават. По повод новите разкрития британските вестници "Таймс" и "Телеграф" твърдят, че третият заподозрян по случая Скрипал - Сергей Федотов, е свързван със случай на отравяне през април 2015 г. в България на български бизнесмен, неговия син и негов колега. В. "Таймс" твърди, че лондонската полиция и МИ 5 (британската служба за вътрешна сигурност) проучват този случай от 2015 г. ???? Днес гл. прокурор Цацаров заяви, че въпросният Федотов е посещавал България по времето на опита за отравяне на Гебрев, но останалите двама - Александър Петров и Руслан Боширов не са посещавали България в последните 10 г. От тази информация може да се направи следниятосновен извод : нивото на агентите на ГРУ през периода 2015 г.-2018 г. е паднало значително , щом за отравянето на Гебрев, неговия син и техническият директор през 2015 г. е бил необходим само един агент на ГРУ, а за отравенето на Скрипал и дъщеря му – цели 5 агенти на ГРУ.

Такова падение и самоунижение от българска страна не бях виждал. Цял премиер, заедно с главния прокурор, министъра на вътрешните работи и началника на ДАНС ще се срещат с една посланичка, та била тя и на Великобритания. Не се ли чувствате колко олеквате господа. Нямате ли поне малко чувство на национално достойнство. В коя нормална глава би възникнало поне капка съмнение, че Федотов е замесен в отравянето на Гебрев. Че ако е бил той щеше ли да идва в България цели три пъти за четири месеца. Или служителите на ГРУ са толкова загубени, колкото се мъчат да ги изкарат англичаните и с измишльотините за Скрипал.

Сценарият е ясен. Англичаните се чудят как да оправят бъркотията около Брекзит и правят отвличащи вниманието маневри. Еъстествено Русия са "лошите". Само че случаите със Скрипал и Гебрев издишат и то много. Това не са версии, съшити с бели конци, а са без конци направо. Много слаб сценарий.

Според Гебрев той е "отровен" на вечеря с бизнес партньори.. Ама само той е пострадал.. Щото гостите му са си измили ръцете явно преди това.. А той не е...

Требе сите русняци де са тука да ги пратят да си одят дома

Сега му е точно времето предизборни да се занимава държавата с руски шпиони,за да се отклони вниманието на човешкият материал от арестите и издевателствата над кмета на Младост,политическите противници на ГЕРБ ,цените на топло ,вода ,ток стоки и услуги. Давайте зрелища на материала ,защото пари за пасти няма.

Само с глупости се занимават Гербавите , и после се чудят що им намалява електората. Бай Ганя не е забравил кой искаше да прилапа Дунарит Русе.

Съвсем очаквано и главният прикриватор на гербавата шайка се включи към измислената афера Скрипал и несъществуващата Българска връзка ;)))) Алоо , цацков , да споделиш нещо за спокойно шетащите из страната стотици , ислямски , радикални емисари ?!!!! Или за масовите убийци от Трейс .... За крупните злоупотреби на ГеПи груп ... За КТБ няма смусъл да питам .. Зловредни безродници , гнус ме е от вас !

Занимават ни с тези глупости, за да се отявлече вниманието и замаже положението с сагата с износа за на цигари?

Стане ли тъй,ний да оправяме работите на англичаните,остави !Много са закъсали завалиите !

Тодоре,англичаните с този брекзит са като наакано бебе , сега ги е яд на всички и се чудят какви поразии да направят на цяла Европа е не всички им се връзват но нашите послушковци са винаги готови да плюят на страната си за чужди интереси.

Дребните риби са прозрачни и Хибридни ,нямай вяра на дребни риби и кауни ! ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО !

Федотов знае ли,че е идвал в БГ? Нямате никакви доказателства,поне наглосаксите изкараха някакви кадри от реална раходка на агенитте на гру из Шолзбъри. Какъв би бил мотивана гру да трови този Гебрев, и все пак това е гру не може да не успее,ито цели 3 пъти.

Как си представяте този Федотов СПЕЦИАЛНО да дойде в България, да вземе в ръце едно контейнерче с Новичок и да го даде ТОЧНО на това недоразумение....Гебрев ли беше. НА , ПИЙ.... Хора ,н се самоунижавайте да давате ухо на подобни простотии, докато ви доят от друго място. Ядем попарата на мутрите-милицонери вече 10 години. ЗНАЕМ ГИ КАКВИ СА!

"През 2018 г. Цацаров е поучил писмо от Гебрев, в което той заявява, че през март същата година е извършено похищение срещу Скрипал и неговата дъщеря и има основание да смята, "че отровата в нашия случай е от семейството на "Новичок". " През 2018.Точно,когато го напънаха да му вземат "Дунарит". Каквото искаш писмо ще напише. Англосаксите гнусняри ни набутват в една мърсотия и то точно,когато се решава съдбата на отклонението от "Турски поток" .Измъкнаха я тази история от нафталина. Арсеник и стари дантели.

Федетов знае ли,че е идвал в БГ?

от британското посолство ще го уведомят, кога е бил в България. Шпионските канали са малко тромави! Нас ни уведомиха след 4 години.

тримата шишковци се заразиха от ингилиска "луда крава"!!!

Мдаа, руснак с фалшиви данни, които използва поне 3 години. Повярвахме ви.

Да бе, влязъл на 24 април, излязъл на 28 април...И един месец след "отравянето" на Гебрев, отново дошъл със същите имена. Съвсем за шарани ни взеха.

Много се разсмърдяха Тези Кауни и Тикви ! До кога лъжи и отвличане на вниманието на Народа от Глада и Поскъпване на живота в България ?????

Англичаните са дошли на Балканския полуостров да си търсят пудели-глупаци, които да им играят игрите. Сега имаме шанса, ГЕРБ и Бойко да ни превърнат в Индия на Балканите. Да слугуваме на новите сахиби. Не ни стига един господар на шията, американците, сега още едни мераклии да ни яздят. Това вече е открита подигравка.

И боко тогава се застояваше повече в България, а бизнеса на гебрев от тогава е на прицел на властващите.... Жалки от всякъде за да угодят на менторите си без да им пука как вредят на България..

Федот но не тот ! ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО !

"руски агент с псевдоним Федотов е бил в България по време на отравянето на" То по същото време и американският агент Щиглиц, беше в България. Май почвате да ни вземате за хамбургери.

Какви руски агенти бълнувате би ид*оти такива? Това ли ви наредиха да плещите от Фашингтон след закуската? До сега 4 год. ни звук, ни стон за някакви руски агенти, сега изведнъж ги извадите от шапката с полит. фокусите. Противни сте!

Тоя Гебрев има ли охрана. В къщи няма ли кафе машина та си купува от автомат пред тях.Че то може така и нас да отровят .Как ще си купя кафе от автомат.Че то какъв контрол има какво ми продават.Може някой да е плюл в тази машина.Той пие кафе от уличен автомат.

Да,де! Всичко това може и да е така, но за да изгоним руски "дипломат" от България на нас (и на Бойко) му трябват НЕОПРОВЕРЖИМИ доказателства!!! Даже Гърция изгони руски особи работили неуморно против договора със Сев. Македония - за тях доказателствата бяха достатъчни. На нас и на българският съд доказателствата все са недостатъчни.

Отклоняване на вниманието на масите с митове и легенди и демонизиране на Русия. А Боко гледа да се отърка в грозната блондинка :)

Не е моя работа да коментирам работата на службите.Спорна им работа .Тревожи ме следният текст." "Заключенията от експертизите са показали, че в кафе от машина пред дома на Гебрев и както и в органична материя, повърната храна от неговия син, има следи от хлорпирифос, инсектицид, силно токсичен и който се ползва за борба с вредителите по земеделските култури." Внимание.В кафе от машината пред дома на Гебрев. и след това инсекцит ......Такъв богат човек си купува кафе от кафе машина пред тях.Браво. Хранел се е в Кемпински и си купува кафе от кафе машина пред тях .В салата в Кемпински е открит този енсекцид. Питам ,ние простосмъртните знаем ли какво кафе си купуваме и каква салата ядем.Мисълта ми е за контрола върху предлаганите храни.

ХАХ! идете и прочетете за "хлорпирифос". Смех! Това не се разтваря във вода... и е отровно, но при количества.

Нашата работа, като в приказката.Видяла жабата, че подковават вола, и тя вдигнала крака.

Русия да внимава!Тук е НАТО и ЕС.

Тука вече е романистан

НАТО и ЕС се разпадат

Разпада ти се мозъка

???????????? Стана ми ясно защот затъваме ежедневно....

Пуснете снимка на Федотов от камерите на летищата.Искам да видя лицето му. До тук добре,но липсва свързващата нишка между Руснака и жертвите. Мисля че този Федотов е бил тук за да даде наставления на някой,който е извършил мръсната работа,а не лично той. Притиснете някои от хората с които е бил в контакт тук.Може да разкриете цяла мрежа на ГРУ в България. Искам да видя лицето на този човек. Разобличителя

Е няма как да го видите защото вече е набола брада и оръсната глава.....

Очакнвам цецоу с голямо нетърпение да са появи по телевизията и да заговори в неговия безсмислен стил - Можем да направим обосновано предположение...

Тоя новичок е егати слабата ракия. Да бяха опитали с боряшник или антифриз , щеше по да хване::)

Бояришник е вкусен и полезен спиртен извлек от глогинки

България е независима и свободна от Русия страна

Глупи, Русия не ние проблем. Проблем са ни САЩ, Великобритания, Израел. Това са държавите, които ни работят и крадат. От тези държави търпим загуби и са пряка заплаха за националната ни сигурност. Тъпи троле.

Англичните грешат, ако мислят да закачат България на тяхната въдичка