"Цар Биби" изненадващо пристигна в Йордания за среща с крал Абдула

Напрежение тлее между двете съседни държави заради новото ултранационалистическо правителство на Израел

Обратно в новината

Коментари - "Цар Биби" изненадващо пристигна в Йордания за среща с крал Абдула | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия ортодоксалните жидове с големите шапки и къдриците до 30 години ще разтурят кочината исраел. Те се разждат по много и скоро ще имат мнозинство и не признават сегашния исраел, защото е създаден от хора, а не им е посочен от Всевишния.

Мястото на третия храм може да бъде само там, където е бил първия и втория Храм.Логично е да се предположи, че това е най-високата точка на храмовия хълм, а именно камъка и купола над него(позлатения купол на Харам ал Шариш), заемащ централно място в целия комплекс, за разлика от невзрачната джамия Ал-Акса, разполажена в южния край на комплекса. Така, че върху въпросния камък е била Светая Светих, даже място на на ковчега на зявета е изсечено в скалата с размерите описани в стария завет.Чел съм за поне още пет локации на Храма, но нали разбирате, че след 2000 години без ясен ориентир като въпросния камък е невъзможно третия храм да бъде там, където са били предишните два.Така, че дерзайте, времето на позлатения купол е преброено.

За евреите е важно къде е бил Соломоновия храм. Когато успеят да идентифицират мястото със сигурност ще искат да го възстановят. В Библията е описано, че Антихрист ще поиска поклонение в построения храм каквото се отдава единствено на Бог. Тогава отношенията между Израел и Антихриста ще се развалят и той ще гони евреите, докато те се осъзнаят, че Господ Исус Христос е техния Месия. След като Антихрист събере войските си в Мегидо (Армагедон) на война срещу Христос тогава ще се яви сам Господ Исус Христос със светиите си и ще унищожи с дъха на устата Си както Антихрист така и лъжепророка. Те двамата ще бъдат хвърлени живи в огненото езеро според последната книга на Библията - Откровение на Йоана.

Няма бог Йешу , той е един вид пророк като Мохамъд, Йоана, Моше , Ицхак, Аврам !! Бог е един за всички, но новия Завет с Йешу и корана с Мохамъд!!!

беше дебел шишко с любовница, а сега - кожа и коста, сбабиджосан и самолета не излита - май Пфайзер - няма прошка!

Браво! Ултранационалистическо и тн.... обаче, е отишъл в Аман на среща с крал Абдула.... Колко да е ултранационалистическо? Каквото и да е... всеки си гледа интереса, но е отишъл в Аман да говорят. Крал Абдула е пряк наследник на пророка Мохамед. Не се шегувам. Кралското семейство на Йордания са наистина кръвни роднини на пророка Мохамед. Кралят, ако го погледнеш, то е побелял вече, но сини очи, светъл и на младини на снимки се вижда, че е със светлокестенява коса. Ако го гледаш, то може да му дадеш съвсем спокойно, че е германец, французин, чех, поляк, руснак и тн от този род. Нетаняху.... скандали за корупция, то къде няма корупция в политиката.... Бивша барета... Гледа си интереса на държавата.... Какъв бил... какъвто и да е, отишъл е на крака в Аман да се срещне с крал Абдула. Браво на него!

ГОГА И МАГОГА

Абе какъв пророк? Неграмотен чобанин на тежки опиати е бил Мухльомед.

Майката на краля е била белолика синеока шотландка, затова. От рода на Мохамед е наследил само късия си ръст. Затуй си взима дълга булк, синът му наследника - също.

Защо Украйна не посети Путин ? Да спре тази Инфлация - Кравето Сирене стана 30 лева от Българска Коза и Скакалец и Вода от Банкя .

ми защото кравата днес не е снесла нито една диня!

Цар Боби ли военнопрестъпник който избива Палестина...

Идиота си...поне не се излагай мухльо

От първия ден палестинските боклуци се опитват да унищожат страната му, вместо да изградят своя. Всеки има право на самозащита.

Или след 48 година.

някой ден така и цар ББ ще се озове на килимчето пред султан путин.

Нещо за танкове от Германия и САЩ няма ли да напишете дир-ници?

когато четеш биографията на натеняху, разбираш едно! този мъж е всичко което иска да е путанин!

... т.е. Евреин?!?!??!

а ми то путанин си е евреин, но не е мъж!

Израел е свята държава и Господ сам бди над нея.

не е точно тъй! евреите са най умния , работен и последователен народ на планетата! те творят, работят и воюват за децата си а ние, примерно, българите само се пънем, че Бог е българин, и седим и чакаме да ни докара агнето в кошарата!

ела да ми врътнеш една мазна.. или по-добре жена ти.

еее, нъл това ти пиша бре, но явно по неразбираем за тебе начин, бе маргиналче!

Питай си брадчед. При военни действия стават такива работи.

Израел е милитаристична държава, агресивна и коварна. Единствените, които хвърлят бял фосфор върху палестинските училища...

Ще реши много проблеми.

Руснаците изпращат тежко въображение на мюсюлманският свят !!! Ще им дадът ракети !!! Африка се надига също ! Там действат музикантите от Вагнер !!! Южна Америка иска промяна днес Бразилия и Аржентина са подписали договор за обща валута !!!

точно тежко въоБражение пращат :))) никой не е приритал точно за ватните орки , тъй че по-спокойно........тотално сте загубили връзка с реалността.

тъпи, твоята рассия проси снаряди и ракети от аятоласите в иран, и ким от корея!!

Що ми се струва, че Израел скоро ще изчезне от лицето на Земята. САЩ, също. Вече половин свят, че и повечето се е наежил срещу тях. Защо ли действащ руски офицер днес каза това: "До края на тази година САЩ може и да го няма". Сайтовете за радарно наблюдение показват, че руската фрегата "Адмирал Горшков", въоръжена със съвременни хиперзвукови ракети "Циркон" е заел позиция на запад до американския бряг.

си ,майкати е забравила да ти каже .

Израел не са сащ и сащ не са Израел, проумейте го най-после.

САЩ са финансово капитулирали. Досега живееха добре с помощта на трилиони дългове и денонощно печатане на пари, но това вече не работи. Това е краят на САЩ и долара, затова няма какво да губят и ще заложат на Световна война, ако ще тя да е ядрена. Но кой каквото търси си го намира. Заслужават да бъдат изпепелени от Земята и нещата натам отиват.

ми струва ти се, понеже се рассийски трол! пък действетилноста казва, че рассияните бягат в израел с парите си, а не обратно!

Ти ли ще унищожиш Израел?!?

Сандо , рядко има такова кухо парче като теб. Пълен дебил , даже си доста под стандарта за русороб , а той е много нисък. Айде малко разбор от мен на глупостите ти : 1/ нещо ти се струвало......ми мечтите са безплатни 2/ кой срещу кого се е наежил не знам , освен една група държави-утайки , дето все някой друг им е крив за собствената мизерия , начело със пРоссия,Иран и КНДР 3/ действащ руски офицер бил казал нещо си.......вече ти казах - мечтите са безплатни 4/ Горшков е 4-5 хил.т шлюпка,а Циркон са просто едни обикновенни конвенционални ракети , нито са ядрени , нито носи много , сумарно да сринат някое гето в Балтимор примерно 5/ Горшков прекосява Средиземно море,оттам отива на учение със китайски и южноафрикански кораби във Индийският Океан , освен да е объркал пътя и 600 години след Колумб да открие пак Америка просто е скандално да си толкова тъп , честно......освен за евтаназия за друг лек не се сещам.......

Абе днешния народ не виждали ,че явно едно време там хората по тези земи са биле умни и са измислили религии с които да контролират хората . Сега нямат значение тези глупости.

лайнарите де що има монархична повръщня им е първа радост да я тропосат...

Биби е свалил килограми според снимката.

е НеРазпознаваем - Останало само Кожа и Кости - като Раково Болен след ХимиоТерапия!

Нещо нормално.

АРАБИТЕ ВИКАТ НА МИСИРКИТЕ БИБИ .... И ВИНАГИ КАТО ЧУЯ МИСИРКАТА НАТАНЯХУ И СЕ СЕЩАМ ЗА БАЦЕ И МИСИРКИТЕ ..... .. А ИНАЧЕ ИСКАХ ДА КАЖА ЧЕ АНАЛИЗИРАНЕТО НА СВИНЕЛИКИТЕ ОТ РУСКАТА АРМИЯ ДНЕС Е ТОЛКОВА ЯКО .... ЧЕ ДАЖЕ ШЕФЧЕТАТА ОТ КОЗЯК НЕ ЗНАЯТ КАКВИ УКАЗАНИЯ ЗА СТАТИИ ДА ДАДАТ

И ние в България си имаме едно БиБи - хем дебело, хем просто, хем вече много дърто, хем и много крадливо. Тъпче пари по шкафове, чекмеджета и по офшорки и тихичко пърди под юргана. Овцете му се радват и му се кефят - считат го за свой Бащица.

А пък Падишах БъБъ си е в Банкя

Защо няма един такъв и в бедна България,....

Да караш американците да ти перат бельото докато си на визита в САЩ е доста добро постижение.

Смърт за всички ционисти.

И путинисти.

Най-после ще си легна спокоен от тази новина !