Коментари - Трусът в БСП: Социалисти в Кюстендил масово напускат партията, несъгласни с ръководството | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Давай наред Корни, докато останеш сама на Позитано! Ех, тогава да видиш какъв живот, кеф голем!

Че това ръководство на БСП е некадърно то се знае и от децата. Това ръководство както и предишното не се ангажира да пита за каквото и да било членовете на партията . Те водят неправилно БСП и не ги интересува нищо друго освен собственното им АЗ.

Какво са тези статии.....? Вие си играете с думите, като посерковци с използвана тоалетна хартия. Ето: .....Активисти на партията от Кюстендил масово хвърлиха партийния билет, несъгласни с намесата на ръководството в местната организация. .....Над 20 молби за напускане са подали членове на клубове на БСП в Кюстендил, казаха активисти. или с други думи: Активисти масово хвърлят .....над 20 са, така излиза. Понякога и 1 е много, понякога и 1000 са малко. Вие за кой от тези случаи пишете? Желанието Ви е да впечатлите или да информирате. Истината се разбира в сравнението по време на съпоставяне. ...От всичките 10, над 20 участваха... Така ли да го разбирам? Сещам се за думите на Прасчо и Мечо Пух....перефразирани: Ще пишем ли глупости докрай? - попита информационното прасенце Дори и по-дълго и след това! - отговориха отговорният и главният редактор в един глас.

при мунча в 3 март

масово - 20, това умрело бе

Оф, ма тия още ли мърдат? Значи, агонията продължава...

Корнелия не е корумпирана поне.

Така е. За какво ли я махнаха от зам-министерското кресло?

Ооо някакво си градче Кюстендил на кой му пука за него.

Само така Корнелия! То Кюстендил не е интересен от национален мащаб.

Друго си е БСП- СОфия....опаа а и те липсват.....абе кво е това БСП

Корнелия е като Путин,реже глави и окото и не трепва.

техноимпекс! честито

искала да ликвидирала БСП защото се "борела с модела Герб". Киру Лъжата искал да ликвидира България защото се "борел с корупцията". И двамата изпаткали циркаджии са от един дол дренки.

За съжаление Нинова по никой признак не може да бъде кръстена г-жа Лъжа, но Банкянският Тулуп Борисов е първи шампион по Лъжи, като бива следван от голяма камара негодяи настоящи и бъбитатели на НС.

Което не може да се купи с пари се купува с много пари. Стара еврейска поговорка. Възраждане и БСП се разпадат заради алчните им активисти по места които работят за управляващата коалиция срещу много пари. Нямаме нужда от БСП и Възраждане защото България е евроатлантическа държава а Русия и Китай са ни врагове.

Никога не е била евроатлантическа подлога и това ще стана и на най-простия соросоид ясно много скоро. Наистина скоро. По-добре евроатлантическите уроди да си тръгнат сега с мир, защото по-късно ще бъдат пратени на места за превъзпитание, ако имат късмет.

Светът ври и кипи, на кой му пука за вашите ежби и междуособици. Продължавайте да търсите ''врага с партиен билет'', далеч няма да стигнете.

Корни е пич и изчисти БСП от боклуци и корумпирани хора.

останаа ли ора?

в . С.Крушевене още знаят коя Нинова. нали та е родена.

Е, като са ги връчили лично на Нинова, как има съмнение за автентичността на подписите?

Връчването не означава, че са подписани лично пред този на когото са връчени молбите за напускане.

Тая само с изгонената секретарка Калоянчо ще остане. Трябва и някое слугинче да има за да лае.

не се интересува от БСП. Само КУРнела води война на живот и смърт с тази изчезваща партия.

уби "столетницата"!.Очаквайте скоро мунчо пишман обединителя с нова партия, и стари муцуни да събира русофилистиците на куп.

Леле, чак настръхнах от ужас, ами недай бог се случи нещо с любимата партия, май ще трябва баш другарката да стане звеноводка в Хайредин . Там търсили хора с ръководен опит.

пффф

"Сега не е времето да се дават отсавки от ръководството, другари. Трябва да направим анализ на ситуацията, другари, и да изведем партията от тия мътни води..." Дето се вика. :)))))

Доскоро Корнелия беше с окървавени ръце.Вече е затънала в кръв.

трус в раша. Трус в червените боклучета. Трус в на майка им хралупката и те така.

Ние от ГЕРБ се борим срещу модела БСП и модела Нинова вече години наред и се справяме успешно. БСП от милионна партия стана треторазрядна партия!

тая лелка срама няма и съсипа партията

Хитруша е тази Корни. Иска сама да си остане в партията.

Социалистите несъгласни с ръководството... егати иронията. Ама като такъв ни е социализма, с ръководство, така ще е. Традиции. У нас без ръководство не може, дори социалистите.

Ще има ли пъпкуване