Трус с магнитуд 7.0 удари Аляска, очаква се цунами (видео)

Последвали са и три по-слаби земетресения, от 5.8 и 4.3 степени по скалата на Рихтер

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

от вас лизачите --- нищо нестава. триенете на постове ви прави велики само в болните ви съзнания. няма акция без реакция --- това е обективен закон (за разлика от субективните закони на поеврейченото законо-писателство) ХААРП е престъпна краварска акция срещу Земята и тя отговаря с реакция. антената на хаарп е на около 300 км от епицентъра на земетресението

който залага на шистовия газ, който се добива чрез кракинг в Аляска. А сондирането на земните недра не е най-умното нещо.

Пути на Г20, не е поздравен от Тръмпи. Да, Путев гледа като насрано дете майка си .

На дедото не му е станал пак и затова е недоволен. Мелания го троли за секс а той не може. Хем си мирише като кравар, хем не му става. Трагедия. Сега се чуди кой му е виновен. А на Путин му е през оная работа дали импотентния дедо ще го поздрави. Той е президент на най-силната и голяма държава. Нормално е малките дедовци да ги е яд и да се държат като джендърчета.

Буш старши издъхна и предизвика земетресение на Аляска. Русия да си поиска Аляска обратно както Ялта. Навремето царя продаде Аляска на сащ за сегашните около 1 млн.долара. Сега траперите ще хукнат за Аляска, може да е излязло много злато на буци на повърхноста.

по инфраструктурата тепърва ще плащат пълната цена за покупката без пари с лихвите.

вчера четох доста стряскаща статия за положението там и за фактора земетресения, който може да доведе до глобалната катастрофа.

Няма да е глобална катастрофата, доста локална ще си е. Който сее ветрове, жъне бури...

ако гледате АВС, ще видите,че шосетата са нацепени , има огромни инфрастуктурни проблеми. Освен това, има локални пожари, както и поне 30 афтършок земетресения. ужас е

Колкото и да е зле им е малко на говедата. Така е. На крадена територия и природата ти го връща.

по АВС съобщиха, че Буш е починал на 94 годишна възраст. 41 -ия президент.

Е, и? Новината е за силно земетресение, което няма нищо общо с Буш.

Това винаги е хубава новина. Чакаме Сорос всеки момент.

Защо ме излъгахте да не се срещам с Путин бе ? Я вижте какво направи той.

На Джеймс Кук това място е донесло скорошна смърт на Хавай и то на Свети Валентин при спор с туземците на брега,където Кук се е опитал да ги убеди,че лодката,която предният ден са краднали от експедицията е негова,каквато е била и преди кражбата,но местните много я харесвали и я смятали за свой улов,за който са положили труд и явно не са се съгласили с доводите му и водени от принципа няма човек-няма проблем лодката останала за тях.

Като цяло, вярно сте представили случката, само с този Св. Валентин внесохте доза досада.

не е реднода се пипа светията на педерасите. те горките си имат само един светия

това видео въобще не отговаря на зглавието. Подвеждаща работа, чист скам.

ПУТИН яко ще ги пляска ше си прибере от краварите АЛЯСКА явно писнало му е на кура друса яко с комплекса С.У.Р.А Ще трепре всяко хипи в МИСИСИПИ всяка дама в АЛАБАМА Реинджьри от ОКЛАХОМА ще изпадат в кома щом удари атомен БАЛОН над БЕЛИЯ ДОМ ВАШИНГТОН

А ти си някакъв смотаняк ли?!

Журналята, ограмотете се, пише се има вероятност за цунами.

Странно ми е като кажат така наречените експерти очаква се цунами. Ами може и да няма цунами, не е задължително. Цунами се получава при силно разместване на участък от океанското дъно

Не само. Освен ако ти си световен специалист. Което е силно съмнително. Ти си от селско-местно значение.

Истината е, че сме прекалено информирани. И то обикновено с негативни новини. Какво ни интересува нас, тези живеещи на десетки хиляди километри какво земетресение е станало в Анкъридж или колко кита са излезли на еди-кой-си остров на Нова Зеландия? Ами ... не ни интересува! Информацията е от значение за местните, и е хубаво да го знаят за да могат да отреагират адекватно. Но за цялото останало човечество това scheiße няма значение.

Краварите сами ще се затрият........ХААРП (HAARP) се намира в Аляска и крайният проект на програмата включва 180 антени (сега са 48). Военните признават, че тове е един проект, който ще продължава да се развива. (HAARP) може да причини фатални последици. За своите експерименти тази програма излъчва към йоносферата енергия с мощност 1 милиард вата. Това може да предизвика такива вибрации на земята, че да се създаде земетресение.

Въъъъъ, верно ли? Трашна работа, тц тц тц.. тия ще затрият Слънчевата система и Млечния път. Изроди. Кажи сега нещо за телепортацията и Звездата на Смъртта?

Ех Путин, Путин.. Пак ли си ти бе ?

Той ами, че този път дори е в махалата.

HAARP това онова....

Днес имаше затишие в т. нар. огнен кръг на Тихия океан, но такива затишия (почти пълна липса на земетресения) по правило водят до някаква по-активна изява на земната кора. И обратното - когато има много силно земетресение в тихоокеанския обръч, веднага след него сеизмичната дейност утихва за 12-24 часа.

Едно от последните откритие на Кук или по-скоро е,че скоро е убит туземците на Хавай след като се измъкват от капана на ледовете на Аляска,донякъде в картата му за плаване в тези води е е внесена корекция от руския мореплавател Герасим Измайлов,а полуостров Кенай в близост до залива е руското име на Кук,но поданикът мореплавател на руския Цар му дал сведения/верни/,че запаси от храна на север няма и Кук се насочил на юг към Хаваите,като по пътя открива о-в Мауи.

Чудя се откъде нашите вестници изнамират тези новини само за да плашат читателите си. Погледнах американското Yahoo и няма грам новина за този катаклизъм. Най-вероятно защото в Аляска има няколко постройки над 2 етажа и те всичките са в Анкоридж. Всички къщи са дървени и няма как да паднат и при 9 по Рихтер.

Редактор: Красимир Тодоров Новината е копирана. Поне дай линк към първоначалния източник... Иначе си е ФЕЙК НОВИНА