Пет трупа открити в къща в Нови Искър

Пет трупа - на двама мъже, две жени и момче, са били открити в къща в Нови Искър днес следобяд, съобщиха от столичната полиция.

Обратно в новината

Коментари - Пет трупа открити в къща в Нови Искър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Убийство до убийство мила моя майно льо а до тях самоубийство. Хубаво започва 2018-та, няма що. . . А трябваше да бъде честита и късметлийска. Нали така си пожелавахме? А сега някой ще почне да ни успокоява, че едва ли не чернаната хроника е нещо нормално, че винаги си е съществувала, само дето сега й се дава повече гласност. Някой ще започне да остроумничи за естествения подбор и т.н. и т.н., като че ли си разправяме анекдоти. А ний просто привикваме с нечовешкото. И то, нечовешкото става наша човешка норма. Стремим се към щастие, но постигаме най-многото някакво самодоволство. И накрая се успокояваме, че има и по-зле от нас. . .

Полюцай ясно е - кучето ги е застреляло и след това самоубило- битовизми

Главният прокурор Сотир Цацаров и директорът на Националната следствена служба Борислав Сарафов са в Нови Искър а третият глупак къде е

цвинокьо е полагал извънреден труд с фадромата и очаква да получи пръжолка от тиквочя

Съобщиха,че са убити с по един изстрел,включително и кучето,с малокалибрено оръжие. Ако тази информация е вярна,много е вероятно да са били предварително упоени.

Направо си е хладнокръвен масов разстрел с по 1 изстрел. Майката я търсят,явно е избягала по време на касапницата и се е покрила от страх.

В БЪЛГАРИЯ СЕ ЗНАЕ ВСИЧКО ЗА ВСЕКИ, КОЙТО ВСЕКИ СИ ИМА 99% "ИНФОРМАТОРИ"/ПО ТОШОВО ВРЕМЕ ГИ НАРИЧАХА ДОНОСНИЦИ/

Излишно се пъчите... - просто ТроянскоКонието на Вси"наште" - Ни докара до Содома&Гомора .

Лошо, лошо , лошо, лошо ; Ама все пак май си беше по-добре при Тошо !

Там жертвите бяха двойно.

Да бе ! Затуй стигнахме 9 милиона ...

Дранг нах Остен !

"но не и огнестрелни рани, затова се смята, че става дума за убийство" Десинко, турнир за най-куха писанка ли си направихте в дирника?

сигурно си мислиш че убийство има само ако има разстрел и огнестрелни рани и с друго не може да се извърши убийство ?

Чукча писател?

Данни за етническият произход са важни, защото много неща зависят от етност и гени. Плюс това за едните не ми е толкова мъчно, както не би ми било за 1000 мравки,!10000 мухи,100000 комари- просто са много и имат резерв и са противни по същият начин.!!!

Срамота ! ...ама на ЖелемЖелем и/или ЧшанШукарие трошите лампите, а !

тъжен съм, не мога да повярвам..роден съм в Нови Искър,израснал съм там и сега тази новина...

Въпрос ако позволите : - какво Следва да развием Там, така че на Хората никога да НЕ им идва наум повече за "бизнес" с "прахчета" ?

... Земеделие ? ... Комплексен транспортен Възел (жп+въздушен+пътен ...+трансбордиращи складове ..+митница ) ?

Сигурно са от избирателите на Боко Тъпото - то никой нормален няма да гласува за ненормалната му партия? На последните няколко избора, герп успяха да изместят БСП от челното място по купуване на гласове и така имаме видими резултати - идиот до идота попълниха дупетатските места в парламента. Иначе Боко Тъпото ще разреши случая с лека ръка - все пак е бил гладен секретар, макар и назначен защото е послушно пале, генерал - макар и с подарени пагони, може да разговаря с кучетата, така че бързо ще открие извършителите.

Курбан за Председателството.

Курбан - Се дава След като нещоДобро Е станало, или нещоНедобро НЕ е станало... - докато тази Ужасия - Отвсякъде говори за Проблеми по "верига"-от-"доставчици" ...

Наследника на Тато ,БАТ бОйКо ще вИ оправи,,,,дРуГаРи

Мога да се обзаложа, че убийците редовно гласуват на изборите за БСП или ДПС.

..остава Да изброите И останалите 404...

оставка на тквън

По времето на комунизма циганите са се увеличили 4 пъти (те извършват 92% от престъпленията в България), а българите само 1.25 пъти.

отчитаме най-ниската откакто водим статистика раждаемост? При всичките хвалби на Боко и ГРАБ за икономически разцвет и увелечени доходи? 2017-та комунизма ли ти е виновен тъпич?

До март не се знаеше накъде ще тръгне страната. Затова.

Жалко за хората. Само не разбирам защо правите политика от една чисто битова трагедия.

Защото политиката се отрази брутално на живота ни,сигурността ни на всичко. Повечето семейни скандали са за пари.

Или за изневяра. Тогава кой е виновен? Борисов, Нинова, Радев или Десито?

А штига йъ ! (казват Ви от при Зуека)

Ау, изведнъж либерали, леви и комунисти повярваха в Господ.

Да. ...само дето Жертви са Винаги като тези в Н.Искър и Н.Хан... ...нещо хептен ми се Изчерпа Пасифизма...та НЕ знам, Воистине НЕ знам...

Малкия е взел пищака на дядо и е изготвил фойерверки за ЧНГ...

Не се връзва. ...а пък за да Са И мъже..И жени..че И дете - явно е МногоДълбоко.

УПРАВЛЯВАТ НИ ''СПЕЦИАЛИСТИ'' ПО СИГУРНОСТТА. ОСОБЕНО ПО НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ.

Между другото за нова година помилваха и пуснаха на свобода 500 рецидивисти.Геноцида в БГ върви в пълна сила.Овчедушието също.

кажи вярно?? а ще ни съобщиш ли кой ги пусна?

Вярно ли е това?!

Кой ги помилва? Президента или вицепрезидента?

Това е работа на Президента и вице президента издигнати от най-престъпната партия. Нищо чудно че са помилвани рецидивисти

Да пази Господ!

Братчеди ли са или се лъжа?

През социализма комунистите убиваха хора, защото имаха различно мнение. Един вид, нас 45 години са ни управлявали убийци подобни на онези избили тези хора.

Ти явно си нямал мнение и си близал на партийния секретар обувките - та затова си жив. А сега мангустите обиват и насилват възратсни хора за по 5 лв, друго си е демокрацията нали?

че си изрод

МНОГО, Много жалко за хорат, жертви на това престъпление... Въпросът СЕГА е какво ще направи властта в тая територия... Ще бъдат ли хванати, задържани и най-важното осъдени тези,които са извършили това престъпление. Или всичко ОТНОВО ще е шум за три дни и после пак тишина в блатото....

Е както уж нямало огнестрелни рани, изведнъж съобщиха, че единия имал огнестрелна рана - най-вероятно се самоубил след като убил останалите. Удобна версия, че да не си дават зор да търсят истината. За мен е интересно, как точно един луд ще успее да изтребе 4етирима души без ни вик ни стон, кажи речи едновременно, без някой да направи опит да побегне или звънне по телефона и после ще смени оръжието на пищов/пушка да се самоубие... Ума не ми го побира, как може да им хрумнат такива версии, че и да ги загатват по телевизията... като "най-вероятно"...

Единственото което направихте е да превърнете страховете на хората в реалност.

Да. ..като Страхът - АбсолютноВинаги предизвиква ВсеобхватноВзривна Реакция.

А някога по комунизма твърдяха, че на ден в Ню Йорк има толкова убиства, колкото в България за цяла година. Но май гоним американските стандарти.

убийства на 100 000 души население: хондурас 74.6 россия 9.5 сащ 5.1 България 1.6 гърция 0.1 толкоз!

Неграмотния дебил, дето се смята за оригинален с Россията.

Въпрос, Колеги : - В Н.Искър не беше ли Онзи център "лаборатория" дет Казаха че го били били "разкрили" и "затворили" ?

Ерата на ГЕРБ...

Е, то откак Единствната"незаменима" се изпонаспини на 406 партийщинки&коагулации ...

...положението с Престъпността е Стабилно... ------ Съболезнования на роднините и близките на Поредните Убити в "държавата" с найМногобройните структури на "Ред&Сигурност" !

Господа, извратеняци, като тези ритуални убийства не сме имали Бойко да ви даде по 2-3 суджуци и секи сокротце дома да си върви

Що значи европийци, Колега ? ..и ОтдеНакъде ритуални ? ...а ако Очаквате банкянскио да Даде нещичкоБарем Без ЗнаетеКакво - Недейте.

Това е масово убииство,вледенява ми се кръвта!

......а да не би да са били мангусти???

ей не ми кради ника! европеец такъв, петополов! и не засягай маалата....

хайде сега дежурните идиоти русофили да обяснят, как евробеднотията е виновна и в комунистическия рай на Путлер убийства няма щото са богати и вдигнаха минималната заплата на 9500 рубли (270 лева). Другари?

Убийствата в сащ са близо 3 ПЪТИ повече от тези в България (на човек от населението)... Нали там в рая на земята?

За да сме още точни: по инфо от уикипедия (най-бързо се намират): Убийствата са: - в сащ 4.88 на 100К население - в Бг 1.8 на 100К население (данните и за двете държави са за 2015) Хората които слагат минуси на числови статистики да знаят, че отричането на реалността е потенциално начална фаза за шизофрения.

ха ха ха! скоро може и да открият труповете на 2-та милиона българи утрепани от демокрацията! ще открият и 2 милиона осакатени от европата!? ще открият и 2-та милиона отвлечени от европата? ... да, ама друг път! ха ха ха!

Никакво инфо няма,така че Кафявите 80%тни, не си правете изводи.

За тях никой загрижен роднина не би сигнализирал.

Ненормално племе са това българите.Убити са 5 /пет/ човека и то на НОВА ГОДИНА,а тук ИДИОТИ и ОЛИГОФРЕНИ злорадстват и пишат глупости,вместо поне сега да се кротнат поне малко и напишат-Бог дапрости жертвите, дано накажат убииците им.....

Защо се учудваш? Нормални хора отдавна няма в тая мутренско борисово циганска държавица.

Колко бяха процентите на Иво Христов? 80 или повече?

Лошо - Цацаров даже се е закахарил и отказал от 22-то си кебабче от загриженост.

какво е зяноса..?

Зян - зяноса :)))

Зяноса-похаби напразно, без полза.Турцизъм-зян-загубено, похабено без даима нужда.

За уродите, които са направили това трябва линч! А ако се окаже, че са мангали, поне една махала да бъде изтребена в отговор, Не се живее вече.

престъпността е смазана според тиквата и гуменката.

Само да не се зяноса,някой от евро състава,че ще станем за голям резил.Ама те тях си ги пазят,тъй че не вярвам!

Въглероден окис?

Да въглеродния окис е причинил следи от насилие..

Той може ли да нанесе следи от насилие по телата на хората , както се обяснява в статията .? ???

Като не са искали да дишат въглероден окис доброволно, се е стигнало до насилие.

Когато премиерът на държавата е престъпник , но не е в затвора. Когато Престъпленията на ГЕРб са замазвани от медии-слуги, и остават ненаказани вече 9 години ...тогава подобни масови убииства ,престъпления,корупция не бива да ни учудват ! При управляващи престъпници, престъпленията стават нормално ежедневие!!

Така празнуват по селата !

Най -вероятно е битова драма..

Ако не е крадено, най-вероятно са "бичили" чалга и някой много се е ядосал.