Коментари - Труп на мъж бе открит в столичния Западен парк | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъпите се изнесохме по селата и малките градове още преди Пландемията. Ма пусти молчета и кириз. Имат си цена. Някой може ли да ми каже емпирично защо ми е да се пъна в София уж за повече пари, като на всеки метър ви дерат няколко кожи? Кое е по-добре в големият град? Задърстванията? Въздуха? Храната? Забавленията ли? Кое? Комплексарията и алчността ви бута там. Отдавна. София приключи като столица в момента, в който Бойко стана кмет. След като 12 + годинки ви дере, какво очаквате? Айде са да ви е честит маминият педал от ДС. Чакайте Перемогата, Карбоновите данъци, Кюар кодчетата, въобще прогреса.

С идването на орките от провинцията.

Така е, имаше труп. Минавам през Западния на връщане от работа и се отбих да погледам, докато си хапвах бананче (през пролетта!). Беше вързан със свински опашки и бит. Напомни ми на онзи път като гледах преди 3 години оня, дето го разстреляха във Фондови жилища точно до училището. Демократично ми стана, за това скачахме все пак!

Абе, има едно простичко правило - живот, който не си дал ти, намаш право да го вземеш. Ако някой се опита да вземе твоя, тогава си в пълното право да вземеш неговия. Толкоз. Толкова е просто. Убиецът не знае какво си е причинил. Ще го разбере!

Философа, ако ти си дал живот на детето ти, по твоята логика имаш право да му го отнемеш, така ли? Ганьо е все по “простите” работи, ама не става така :)

Не мога да повярвам колко дебили населяват територията ни ... Имам предвид пишещите преди мен .

цвете си наярно и ухаеш ;)

По парковете стана нещо страшно - събота и неделя е някакъв ад. Детски рождени дни, хамаци,пияници, наркомани. Смърди на трева. Палят барбекюта. Нищо чудно някой предобрил да си е намерил каквото търси.

а едно време какви сталински съботници имаше…

между този и трупа на Дебилян е, че няма да е в Западния парк.

Прилича на поредната гей драма.

Докато има изневери, ще има и такива неща. Евачите много да внимават, риска не е хич малък. Понякога мъжа тепе само жена си, но понякога тепе и евача. На познат някъв негов приятел - ловец му пошушнал, на кое място в гората е видял жена му да се чука в колата на любовника си. Той, също ловец взима пушката отива там, след като жена му казала, че излиза с приятелки на кафе за 2-3 часа. Гръмнал ги и двамата в колата, като чифт зайци в зелева градина. За този случай дори писаха в медиите.

Предполагам ги е гръмнал с бренекета Калибър 12

Ако ги е гръмнал с бренекета, ще е хуманно, защото въобще няма да са усетили болка, няма да са страдали. Ако беше със сачми за дивеч, тогава можеше да се говори за жестокост.

Аз пък знам за друг случай при изневяра: Мъжа отишъл купил една пиратка от малките с един гръм, за да не направи големи поразии, пъхнал я в дупката на неверницата и я запалил. Грозен случай, спор няма, но предателството и едно време се е наказвало по най жестокия начин. Сега пак е така.

Всеки неверник жена или мъж трябва да си даде сметка за последствията, които може да го сполетят. При тези неща шега няма, това си е жива руска ролетка за тези, които го правят.

В Иран ги убиват с камъни

В Турция неверните жени ги заравят живи. Средно по 300 случаи има на година.

Анита Мейзер, ти ли беше?

да има свинеферма наоколо?

Е, та нефт ли да открият?

Кой отряза на свинките опашките?

с тая идиотска реклама на тая шибана астра ве.

Рекламите ги генерира гугъл. Ти виждаш астра, може би защото си търсил чистачки за астра. Аз виждам реклами на други германски марки.

Направи го! Не издържа Кирцата Петков след разкриване на контрабандните му канали и сложи край на мъките си.

То за това се иска доблест,чест, достойснтво...