Все повече се увеличават трудовите злополуки

От 2001 г. насам случаите на трудови злополуки и увреждания от работния процес в България намаляват стабилно, но през 2012 година отново се забелязва ръст, стана ясно в събота.

Обратно в новината

Коментари - Все повече се увеличават трудовите злополуки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ясно, че злополуките в транспорта ще са най-много. Докато законовата уредба е такава, че да допуска управление на автомобил без необходимото време за почивка на водача.

Натискат ни да управляваме по 18 часа в денонощието. Масовия транспорт вече мина на микробуси и пикапи с цел да се заобиколи използването на тахограф. Регламент 561 трябва да спре да се прилага. Необходимо е европейската комисия да се заеме да свърши нещо, а не само да вземат огромни заплати и да ни прилагат двойни стандарти.

Естествено, че ще се увеличават. Като работата на тоя на снимката. Уволения, оставащите служители трябва да вършат освен своята и допълнителната работа на уволнение, това води до напрежение, нерви, проблеми, грешки, сакатлъци. И не са само жичкаджиите. Наред. Но за сметка на това, заплатите не мърдат (в повечето случаи), като даже се случва да мръднат надолу, заради "финасовите затруднения на фирмата". Което пък не пречи шефа след 1-2 месеца да отиде на почивка в чужбина и да се върне чак Септемри, за първия учебен ден на детето си.

Ти да не се оплакваш от демократичното ни развитие.Но ,моля ти се , лично мистър Ран и Ът през 2012 г направиха равносметка на усилията си да ни вкарат в правия път.Писаха си много добър, щото не сме ги послушали за някои препоръки.

трудови злополуки може да има там,където се работи,в България никой не работи,какви трудови злополуки,какви 5 лв.

Ако в Бг никой не работи...от къде разни ми ти шефчета имат кинти за джипове, любовници, круизи, чалготеки и т. Да не би те сами да са си ги изкарали? Хахаха

Работата е вредна за здравето!

Така е, спомням си една песен от каналето, а именно:" Да работим - мръсна дума, нека да я тръшне чума!" Еех , де тоя късмет че цял ден ДА МОГА се ВЪРДАЛЯМ У ЧАРШАФО!

Mи ... стани депутат.