Повреден светофар предизвика катастрофи в София

Неработещ светофар на кръстовището на столичните булеварди „Мария Луиза” и „Сливница” доведе до пътни инциденти тази сутрин, съобщи bTV.

Обратно в новината

Коментари - Повреден светофар предизвика катастрофи в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те и със светофари не могат да карат, та камо ли без светофар. Селака си е селак и в София да се намира.

Защо не напишете на Лъвов мост или няма да може да го похвалите утре за "откриването"на метрото, което като го пусне бате ви ще "нормализира"трафика през този участък...

ами строят кръстовища на две нива там където не ни трябват, а на местата където са най-необходими ги няма

Абе разглезени софиянци, сфетофара като не работи нали има знаци на кръствището, или вие само светофарите гледате! Абе Вие съвсем взехте да деградирате вече от мръсния въздух в София.

Брато, от 20 години вече няма софиянци. Напълни се с амбициозни провинциалисти ;)

шофьорин - то не е като на село като отвориш джама и в тъмното да можеш да разбереш иде ли от километър нещо или не. вие по селата и на стопове не спирате, така че не ми говори за знаци. че като се качите на колите и включвате на скорост и само газ.... спирачна се натиска единственно като пристигнеш където си тръгнал - в най лошия случай на 300м от мястото на тръгване.

абе има знаци, ама има и много коли. ако се спазват знаците означава да вървят само автомобилите по пътя с предимство, а останалите да чакат. за толерантност (да спреш и да пуснеш няколко коли от пътя с предимство) въобще не може да се говори. при това положение, ако си по пътя без предимство настъпваш леко и постепенно - пет сантиметра ако можеш да откраднеш - открадни ги? и така все някой от пътя с предимство ще му дожалее за ламарините и ще спре да те пусне. това в идеалния случай. а реално - тоя дето е без предимство настъпва, а тоя дето е със предимство не отстъпва и... през кръстовището минава айзък (исаак)

Очаквах г-жа Фандъкова да Е направила вече Изявление. Вече ! От Местопроизшествието. Няма-как !, како Данче -- 21 Век сме. Работете ! (с Вашите-там които-и-да-са)

Към редакторите: От коя "телИвизЯ" научихте тази новина? ;)

"теливизята" - това на диалект ли е, или толкова си можете?

Според държавата "Виновни са ВОДАЧИТЕ-данъкоплатци-избиратели поради несъобразяване с пътните условия!!!". Това е причината пътищата в България да са на нивото от 1960 година. Нищо не може да ги промени.

Защо не работи светофара - защото се е повредил, случва се! Но защо на такова ключово кръстовище при положение че уредбата е повредена няма регулировчик?? Господата от КАТ и общината ????

Защото "ушковците" следят за невключени фарове и непоставени колани/все пак е по-доходоносно/.

Ами защото сме слепи и глухи, и не си знаем задълженията, пък и не ни интересуват. Скатаваме се, чакаме да дойде време за заплата, да излезем в отпуска и да се пенсионираме! ОК?

Не се е повредил а бързат с довършителните за "великия" ден на откриване на метрото и с такива дреболии няма как да се занимават..

И пак няма да има виновни нали? Само в България каквото и да стане няма виновни!