17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на мъжагите! Карали са културно, с колани... оп, не, чакай.

Какво става в тази държава?

Вчера май нямаше смърт на пътя, за това ще компенсират днес с повечко... Трагедията е пълна, сами се изяждаме като народ, не ни трябва нито геноцида на Боко, нито война, нито чума. Ние сме толкова диво племе, че се трепем като мухи.

Как какво става да ти го нарисувам ли искаш-теорията на Дарвин в действие

zeddd

Имаше, имаше

zeddd

Много бързат да се избиват по пътищата. Трупат точки някакви, миже би...

Мой пропуск.

По селата и м/у селските пътища е страшно. Там сигурно 50% от водачите карат без документи и най-малкото приятно пияни, а масово заляни....

каква е била тази скорост това чудо , Господ да ги прости

Отиди на сбирката на комунягите на Бузлуджа, и ще разбереш що за прост народ сме.

А тракториста семеен ли е?

Няма смисъл чак на Бузлуджа да ходи само да послуша изказите на Баце и ще му стане ясно що прост народ сме

Как са разбрали колко идиота са изхвърчали от колата, като единственият останал вътре е умрял?

Пияни и дрогирани летят по тъмно между села и малки градчета. КАТ прави акция за 4 дена на морето че да може и някой плаж да намаже

Ниската съзнателност и дисциплина плюс повсеместното погазване на закона за движение по пътищата у нас си дава своите жертви!

Може да идеш и на сбирка на комунягите от ГЕРБ идиот такъв

То на Бузлуджа Курнелия говори, не Баце.... объркАл си се нещо между опорните точки

Обзалагам се, че кретенът е видял трактора и е дал газ да го изпревари, обаче не е преценил скоростта на движение на трактора и не е успял да завие за изпреварване навреме...

бе ти шофираш ли изобщо, кой дава газ за да изпревари трактор ?

Интересно какво прави на пътя този трактор толкова рано, по тъмно? Вероятно ремаркето е било с лоши или без светлини. Доста делово.

Ремаркето е било без светлини. 5часа е още тъмница

Карат пияни, мислят че са над всичко и всички, нещо като недосегаемите.....уви. Радвам се, че друг не е пострадал, и че в крайна сметка няма да имат възможността да убият и почернят невинни!!!

Бах тея фесове, направо са се размазали като ваденки ;))

Не бил употребил алкохол тракториста,а имало ли е включена жълта мигаща светлина нито дума, винетка също нито дума.Това е първокласен път - Калотина - София.

Браво! Мъжкари!

Естествен подбор

аф

Тракторът си е точно на мястото по това време, но ти няма откъде да знаеш това, защото си мислиш( виждсм , че засега има и още 4 като теб) , че по това врече е нормално пияндетата да се прибират от кръчмата, нали? А трактотите по това време са на път за полето или вече там, вършейки това, за което са създадени, казано с две думи прости : ПОЛСКА( полева) работа .

Калотина... алооо Географията как сме?

Нещо не се ориентираш правилно.Вземи карта и виж къде е Калотина.

Според теб трактора по обяд ли трябва да отиде на полето... Явно от дискотеки и барове нямате представа какво е полската работа.. Когато някои си лягат, други стават или вече работят и то никак не лека и приятна работа.

По труповете, Уотсън, по труповете.

На село се става рано - има много работа за вършене, не като вас - гражданчетата, да ми спинкате до късно.

Всички, като видят бавно движещо се превозно средство и газ да го изпреварят по-бързо. Ти излизал ли си от село с кола? Другият вариант е да е карал много бързо и да го е застигнал в завой и да не го е видял. Но последното, предвид пътя - едва ли.

Байгън от български идиоти. Издигнахте ги всичките на пиедестал. Щом те не желаят да се пазят защо аз трябва да им бера грижата. Къш, къш далече от мен.

пътят започва е от Калотина до границата с Турция

и ако каеаш с 200 не се вижда !?

Отивал е да натовари марихуана.

рестартирай са

Идиоти карали като бесни, без колани. Добре, че тракториста не е пострадал!

Ти виж обозначението на пътищата в България,пътят е Калотина - турската граница,а тракторът трябва да има мигаща жълта светлина над кабината си или на стойка на същата височина,за да се движи по него,виж и обозначението в статията за кой номер първокласен път се отнася.

Рано сутринта, разбит селски път, трактор с ремарке (99.99%) без светлини, тарикати с гоУф, каращи (99.99%) с превишена скорост, без колани. Какво ли може да се обърка тук?

"... настигнал и се блъснал отзад в" - стига, бе ... Това да не е някаква национална схема за идиотско шофиране?! "Настигнал и се блъснал отзад" - за кой път вече, колко катастрофи така?!

Е що бе? Ако е бил на 5-6 питиета, самолет е можел да издигне, не кола да кара.

Този трактор,какво прави на пътя,защо не е на полето да прибира реколта,да жъне???

Виж какво, "2018-08-12 09:36:17, магурката", ако границата с Турция е вече до София, яко сме го закъсали, а?

"...Водачът е останал зад волана, а пътниците са изхвърчали извън нея..." Като капитан на потъващ кораб е останал до последно на поста си, а другите са се разбягали значи... За да изхвърчат извън колата, значи тя се е въртяла или преобръщала със зверска скорост след удара. Което предполага, че в последния момент са видяли трактора, направили са опит да го избягнат и са го ударили под ъгъл, оттам и въртенето после.

Слагайте си колана, за да останете зад волана, а не да ви събират чаркалаците из храсталаците.

Предлагам да се забрани движението на трактори и друга селскостопанска техника през пролетно-лятно-есенния сезон. Такива да се движат само през зимата с цел почистване на снега. За безопасност на останалите участници в движението, в разрешения сезон въпросните транспортни средства да се движат само в нивите и селскостопанските дворове, като между едните и другите бъдат прехвърляни със специално закупените от ББ за целта Кугъри.

Без думи

Какво предлагаш, да хвръкне до нивата ли?