Трима задържани за смъртта на 28-годишния български фен в Солун

Според гръцки медии арестуваните са двама мъже и жена, управлявала колата, блъснала Тоско Бозаджийски

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези малоумници са същите, като ония в латинска америка, дето се стрелят само заради цвета на дрехите. И защото един кретен определил , по не знайни болни причини, че в неговия квартал ще се носи синьо, а съседите носели жълто, загиват дори невинни хора, просто минувачи , незнаещи за цветовата идиотия...

Тъкмо това щях да напиша...между другото има доста отбори с жълто черни екипи и това значи ли, че си "ултрас" на всичките. Нивото на умствена деградация придобива стряскащи размери.

Окрадаха ни историята а сега убиват българи неблагодарници

няма по-малоумно племе от футболните ултраси...където и да е по света. Бил съм на футболни мачове из цяла Европа, на места проблемът е решен, но на други не. Едни и същи лица и прояви виждаш - бръснати дебили, надрусани до козирката и пияни на талпа, пълни лузъри, които чрез това си занимание - дива фенщина - си избиват неизлечимия комплекс, че са ...лузъри! На техен гръб , обаче има хора, които правят добри пари. така е винаги - използвай стадото и печели на негов гръб!

и под съболезнователната му снимка пише:"Завинаги отдаден на жълто-черната идея"! И коя е по-точно "жълто-черната идея", ако смея да попитам?

_stankow

Грозни изяви, грозна смърт. Господ да го съди и да му прости, само Той може.

А на задниците от гръцката агитка нищо. Трябва със закон при събиране на едно място на повече от 8 човека задъльително да има присъствие на орган на реда, а ако няма да се има за нарушение!!!

Малоумници... Като сте от Ботев, викайте за Ботев. Чий го търсите в чужд град да викате срещу ПАОК? За Арис (?), щото и те се обличали в жълто. Че се и изтъпанили насред града накичени с атрибути на "вечния враг". Другия път сложете по един червен шал и ходете на пиете кафе на Герена.

Е па говедата откога пият кафета?! Аз знам, че на тях им се дава ечемик и груб фураж.

още в 3ти клас разбрах че да ходиш да гледаш мач е равно на олигофрения.... да гледаш другите как спортуват и си правят кефа а ти отстрани да дзяпаш и да чоплиш семки докато дупарата расте.....

Тоя сигурно е бил голям запалянко. Жалко за момчето но е направил голяма грежка да иде на мач. Никога на мач в Гърция

Тия дето са го оставили на пътното платно са много жестоки хора и никак не е добре това, което са сторили. Мисля, че ако българите сме единни, трябва масово да бойкотираме този прекрасен град или да покажем, че не одобряваме отношението към нас като към съседи.

тъпанар, заради 20 олигофрена ултраси, които ги има във всеки голям европейски или южноамерикански град, да се бойкотира града!!! Що за дебилщина, бе? Какво ти е направил града и жителите му? И за чий аз примерно, да бойкотирам град като Солун, където се чувствам прекрасно и ме обслужват перфектно, та аз да спра да ходя там заради това, че 5 олигофрена се сбили с наш ултрас и го пребили? Откъде ви идват тия малоумни идеи , бе? На голям патриот ли се правиш нещо?

футбола е хубава игра , що оставяте малоумщината и комплексарщината да вирее в него

Не видяла, че има човек паднал на пътя, хайде бе, на кого тия. Така са освирепели, че са го прегазили, зловеща история, нали имат улица "българоубиец". А Зорба Гъркът в книгата се хвалеше, колко българи е заклал.

малоумен си, селяко!' скрий се някъде, изкопаемо!

Драги доктори.

Димитър Рай Терзийски роден на 25ти Март 1986 година. Мартин 23 блок : цЕл отбор юнаци 23ти Септември 1923. Жан Виденов: софийските цигани. Наборът от съвпадения е НЕвероятно дълъг. Няма случайни неща, докато съществуват глупаци.

Т. нар. "ФЕНОВЕ" на Ботев Пловдив са ОСВИНИЛИ ЦЯЛАТА държава България със спрейовете си. То бива, бива простотия, ама чак пък толкова!

Понятието "фен" не може да бъде коментирано, а тук става дума само за такива лица. Бог да прости на нашето момче и да помогне на останалите, но нали за това са отишли в Солун? Тези деца, дали изобщо се интересуват от самата игра или тръпката е единствено в сблъсъците около нея?

Вече изнасяме и хулигани. А пак виждаме че жената не я бива за шофьор,независимо от националноста

бета-та като цяло не стават за шофьори. независимо дали е мъж, жена, млад, стар, бял, черен... да могат да забранят бета-та... превозните средства са за работа, а не за удоволствие и избиване на комплекси...

Оказва се, че не е бягал. Оказва се, че е бил в безсъзнание на улицата. И тая го е прегазила душманската. И после е избягала.

Само като прочетох, че се казва Тоски у му видях кухиглавата физиономия у всичко ми стана кристално ясни.

А тъ пчото кво е правил на стадиона в Солун?

Когато грък ти каже -добър ден ,бъди сигурен че няма предвид това

Каквото търсил, това намерил. Някой моля да ми обясни значението на думата ултраси? Благодаря

Гърците никога не са ни обичали ,никога нищо добро не сме видяли от тях и това никога няма да се промени - ВАСИЛИЙ БЪЛГАРОУБИЕЦ

Явно не си ходил в Гърция и четеш много дира. Иначе щеше да имаш друго мнение

От гърците, по- малко ни харесват единствено сърбите...Това е моят опит!

поне да се беше научил да пишеш правилно името на един велик български владетел! Типично за кухненските патрЕотЕ е да са неграмотни и необразовани неандерталци! СамУил

Гърците никога не са ни обичали ,никога нищо добро не сме видяли от тях и това никога няма да се промени - ВАСИЛИЙ БЪЛГАРОУБИЕЦ

Явно никой от малоумниците, изсрали се тука, не познават Тоско. Бог да го прости и мир на праха му! Явно не сте чели статията или четете само това, което ви е изгодно. Момчетата се пиели кафе в заведение и с нищо не са предизвикали агресията на малоумните фенове на ПАОК! По вашата логика дай да не ходим вече на мочове. Проблемът е на гръцката полиция, че допуска такива случки да се случват. Защо такива неща не се случват в Германия, Испания или в някоя друга бяла страна?

Щом е ултрас не ми го хвали.

е то па се навсякъде полицията ви е виновна. а че често футболните фенове, било то и гръцки и какви да са, нямат акъл за 5 стинки е без начение нали... култура. ама при такива хора често липсва.

Проблема е на гръцката полиция!!! Не, миличък, проблема си е ваш - на тези, които незнайно какво си търсите у гръцко на чужди агитки и си мислите, че някой трябва да ви пази д-то. Бог да прости приятеля ти Тоско, а ти си вземи поука!

Младо момче... Бог да прости греховете и се смили над душата му... Обаче какво мама си търсят пловдивските майнички на мач у Тесалоники?! Играят 2 гръцки отбора. Тия какво, фенове ли са запалени или са отишли на гости на една от двете воюващи агитки? От какъв зор?! Какво е това вулгарисанско туристическо "подобрение"?!! Организирана туристическа футбалерска агитка... почти като наглосаксонските тълпи лятото в Слънчака... Ония идват да су отровят с алкохол и дрога, тия бият път, за да ги бият у странство... Безумие.

Само като му видях снимките в другата статия и ми е ясен - снимка с още 20 бръснати, гледат страшно, на друга снимка пише Бултрас... Колко ли пъти е бил от другата страна на шамарите?

Т.нар. "футболни фенове" са просто стада животни. С извинение към дивите прасета, например!

Тази трагедия дали ще послужи за осмисляне на съвременната запалянковщина и намаляване на фанатичността или обратно - ще затвърди глупавият и грешен курс, до който достигна любовта към една игра и към твоя отбор? Само ... нашите!!! (за да не дразня другите ще си запазя името на моя любим отбор за мен!)

Каква игра, бе?! В това няма никакъв футбол и никой не го гледа! Те се събират на стадиона, за да се сбият, да продадат дрога, да уговорят някоя свинщина!

Прекалено много луди хора.

Гейове? Боклуци? Не сър, футболни запалянковци.

Те са ни направили услуга гърците, че са ни отървали от този клиент на правосъдната ни система.

Не мога да разбера как можеш да отидеш в чужда държава, в чужда агитка, за да правиш провокации.

Няма по-тъпи парчета от футболните запалянковци!