17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дали е случайно подобно развитие на нещата в САЩ ? И дали целта е само отмяна на патча /кръпката/поправката в конституцията (писана от демократи -робовладелци) за повсеместното право за носене на оръжие !? Демек концепцията за Въоръжения народ - последната реална преграда пред естаблишмента за нов световен ред (поне в Меката на неолиберализма) "Пастор Донован Прайс оприличи пред CBS News града на "военна зона". "Излиза от контрол. Чикаго просто е полудял", изтъкна той." И забележете : "По официални данни обаче от началото на годината в Чикаго се стреля с над 30 на сто по-рядко, а убийствата са намалели с 25 процента. По-рано "Чикаго Трибюн" констатира, че стрелбите тази година са със стотици по-малко от миналата." Идилия Да дрогират не 70 % от децата - поне 99 % да станат Под фалшивия флаг на борбата с несъществуващия синдром на хиперактивността Неофашизъм по либералному - това ли е целта ?

Е това се казва демокрация-вървиш си по пътя и те гръмват...и тук искам такава.

Според един мой роднина живущ в LA от 1990г причината за всички тези стрелби се крие не толкова в оръжието колкото белия прах , всичко живо там смърка от малко дете до старец. Като във всяка държава си има откачалки но там след смъркане , напушване , напиване и кой знае още какво предозиране превъртат напълно и губят представа за всякаква реалност. За него улицата става една арена на GTA или CS с ботове които трябва да бъдат елиминирани , продължението след идването на полицията го знаем. Така че това си е нормална част от ежедневието там , свикнали са му и животът си продължава.

Скоро като изригне вулканът в иеустон жертвите ще бъдат повече от 30 милиона

Скоро като изригне вулканът в Стоунхенч жертвите ще бъдат повече от 30 милиона

Така ще е. В САЩ оръжие колкото щеш, който превърти, а откачалки дал господ, грабва пушката и го гледай, ако го убият, убият, ако избяга, търсете ме. То тяхното стана нещо нормално, няма свършване. Голяма държава, голям кахър. Мине не мине време, все някой изперква.

Тая мръсна сган, която съсипва всичко на този свят и не цени живота, само "жълтия камък" ще я оправи! Кога!?

Баси и традициите имат в Краварника. Безразборната стрелба е едно от най-малоумните им занимания. Веднага след това се нарежда стрелбата в гимназия. Кога ли ще се обади жълтия камък, друго няма да помогне там! Говедари, сър!

Умишлени убийства на 100 000 души население: САЩ - 5,35 България - 1,14 Русия - 10,82 Ако жълтият камък се обади, ще накаже най-много руснаците. И без това много от тях са отишли да се мъчат като грешни дяволи зад океана.

да ева вашта мама краварска ненормална!

днес в Ню Орлиънс, а утре и в други градове на Америка. Каъв е този терор над обикновените хора...?

Това е вътрешен тероризъм. Във вените им е. Не е случайно, че дадоха толкова много пари и построиха военни бази по цял свят, това са терористични клетки, встщност. Терористи, сър!

Американската мечта се превръща синоним на стрелба.. Плодовете на мултикултурализма :( Войни на територията на САЩ не се водят. Там действа балансът на природата...

ама тва наистина ли става в най демократичната държава ?

Пак ли ще обвият Русия?

Напълно възможно. В Русия има същият брой убийства при 3 пъти по-малко население.

Путин разбира се ! Не може да е друг.

Когато оръжието е бизнес, обществото плиткоумно, а политиците пионки, няма сила, която да спре проливането на кръв.

Световната сган пак ли се е стреляла

Ако човек се опита да поживее сред народа в САЩ единственото, което ще изпита е желание да стреля.

...да се натаралянква до безпаметност и смърт

"Според свидетели двама мъже открили безразборна стрелба, без да подбират жертвите си, след което избягали в неизвестна посока, допълва Канал 3." - в хамерландия много отдавна безразборната стрелба по цивилно население на публични места е превърнато в национален спорт , за местните е наложително поне една бронежилетка да наденат когато се придвижват по улиците.

Колкото и да се стараят американците не могат да стигнат болшевишкият геноцид над собственото си население...или пък ежедневните жертви та алкохола и наркотиците в необятная или постоянната стрелба в Кавказ и Сибирските градове!

ела да ти вкарам М16 в задника недоверчив!

На тези откачалки не им трябва Путин. Те сами ще се избият. Гнила пасмина!

Тези в кравария всеки ден се отстрелват точно като в старите уестърн филми. Не им трябва бояришник, самогон и каквото и да е. Просто генетични изроди!

Всеки ден в САЩ има стрелба. А България, като рая пренася този модел на живот тук . Мутренски живот

Модела в България е пренесен от Русия! Русия е кочина и ти и твоите шефове се стремите да направите България кочина или да я представяте за такава

Всичко в Бг е имитация на западния модел !! Само дето стрелби няма всеки ден !

много си ми дарлинг на хоя!

Путин реши да не се лигави повече с Новичок и направо подпука говедарите

местните муджахидини или просто изперкали реднекове от антидепресанти?!

...това са КаГеБисти "Под прикритие":)))