Трима убити и 12 ранени при стрелбата в Страсбург. Кой е нападателят

Франция повиши степента на тревога и засили охраната на коледните базари

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разбира се, че ако живееш в затвор, в единична килия си напълно защитен. Виждам, че много хора не разбират как така други приемат, че е по-добре да приемеш риска на свободата отколкото доброволно да се подложиш на ограничения. Ами въпрос на възприятия за света и потребности. Ако потребностите ти свършват с храната, пиенето и секса. Решил си, че достиженията на някой сънародник те оправдава да не си направил нищо в живота - напълно нормално е да не разбираш защо ти трябва свобода. И да се заблуждаваш, че свободата означава независима държава, пък била тя и диктатура. Безпредметно е просто да се дебатира с вас.

Не е тероризъм тази стрелба на Коледен базар от мъж с име Шериф Шекат, ама хич не е!

За сега иммигрантите по-успешно интегрират европейците към своите ценности. Факт.

Кой ПОРЕДЕН терористичен акт в ЕС е това и ДОКОГА ще продължава???

Срещу тероризма протести няма жж са затворени.

Чудесен пример за ИНТЕГРИРАН мюсюлманин .....

Колкото и странно да е у нас има хора, които са искрени фенове на ЕС и "Ценностите". Без да са непременно служители на НПО. Чувстват се млади, умни, красиви и успели в живота. За тях най-висша радост е да се разхождат на екскурзийки из ЕС. Но да питам техни високомерни евро толерантни величия-бихте ли се разходили по Париж за Нова година точно сега? Ама без каски и бронежилетки, а като горди граждани на "свободния свят". Аз като стар, грозен и необразован от село, ще си нарежа кисело зеле в панелката. И дано не ви чета в новините, защото макар и глупави сте наши хора все пак.

Ценностите са си наред и са много добри... НО като има заспал европейски народ и хитреци които да позлват Ценностите за други цели - става.. е това в което стана в западна европа... там т.нар. народ като у нас който също уж бил заспал... не спинка по-малко...

Е и, те и на "комунизЪма" "ценностите" му по принцип бяха добри, но оттече в канала, защото бяха неосъществими. А т. нар. "евроценности" какво са? Култ към парите, кариеризма, хедонизма, хомосексуализма и прочее сексуалните извращения, отхвърляне и разрушаване на традиционното семейство, терор и промиване на мозъците на децата от разни институции. Снощи по новините на канал 1 дадоха как в някаква детска градина запознават подробно децата със същността и механизмите на ... представете си на какво, на корупцията. И невръстни малки дечица мънкат смутени. С това ли трябва да бъде занимавано едно невръстно дете и това ли са ви ценностите - "много добри и всичко им е наред." Наред във вашите болни глави.

именно в това се извратиха Ценностите от хората които ги употребяват по кофти начин и в ущърб, но за сови цели и ползи, право казваш, но криво мериш СПОРЕД мен, за теб сигурно си си прав...

Елате в ЕС!Ако не ви застрелят или ранят ще се върнете доволни!Следващия път може да е ваш ред!Тогава ще ви пишат в новините и политиците ще изказват съболезнования на близките ви а вас ще ви ядат червеите!Важното е да се пазят европейските ценности!Кой плаща и с какво не е важно!ЕС не се плаши!ЕС е в партер позиция а резаците вилнеят!ЕС чака хора от 16 век да се цивилизоват а може би НЕ!??

доганизацията колко добре се отрази на България.Стана прекрасна "демократична "държава.Доброволно, със съгласието на БКП и ЦАРЯ.Сега 10%от населението е свободно и щастливо ,а останалите да вървят на май..та си.

Колко удобно за Макарончо...

"Известен на силите на реда...", ами да беше ви опънал по-веднъж за по-голяма известност....

Обикновен криминален акт! Няма начин да е тероризъм! Този не е ислямист - роден е в страна от ЕС, въпреки, че името му е мангалско.

Мноо простотия е написана под статията!Мноо!Животът товарищи е цветен и многообразен!Черно бял е в главите на такива като извършителя и двутактовите му ,,критици които всъщност го възхваляват и оплюват Европейският съюз и европейската ценностна система!

"оплюват Европейският съюз и европейската ценностна система!" Кой е европейският съюз и коя е европейската ценностна система, че не могат да бъдат отхвърляни и оплювани? Какви са те, свещени крави ли са? Таваришч, разлика между вас и болшевиците няма. И те и вие налагате на индивида и обществото възгледите си със сила и терор.

От изтока мутризация, далавери, корупция, султанизъм и руски цървулански царизъм... От запада - толерастия, тероризъм, опростачване , затъпяване и консумативизъм... И ний с нашия гол гъз посредата....

Е високо нирнат към Москва!Нашият на Българите го използваме по предназначение и да ни напълним тролските усти!

Името на гражданина на Страсбург, извършил деянието казва всичко по въпроса. Весела Коледа, стасбургчани. И на Макрон също, въпреки многото му дертове напоследък! Каквото човек сам си направи, никой не може да му го направи.

Ако ще и един милион убити да падат всеки ден там, Западът ще запази свръхпритегателното си въздействие върху милиони българи. Милиони глупави българи! Зарязали китната си родина и хукнали през глава на запад. Тази истерия, обхванала народа ни най-вече след 10 ноември 1989 годинар доведе страната ни до тотална цигания и безвъзвратно свличане към небитието. С така наречената "американска мечта" заспиват всички българи, заразени с бацила на чуждопоклонничеството и англоезичната упадъчна култура. Срам и позор за нацията ни е да се обезселяват цели региони с плодородна и жоивописна земя. Не сме пустиня или обезлесена шир. Подобни абсурди като нашите нямат прецедент!

Ми, така е тя - като е искаш огради и патрули по границите и ограничаване на навлеците, правиш огради и пускаш патрули по коледните базари и църквите! А иначе - просто за сведение: - християнството официално е най-преследваната религия в световен мащаб - бялата раса (белите) е най-малката в световен мащаб и жалкото е, че собствените й лидери работят усилено за унщожаването й

Да, бе, баш бялата раса е най-малката... Напротив, най-голямата е. Европейците са доста на половин милиард. Отделно, белите американци са мнозинство насред 320 млн. САЩ. Към това добавяме арабите, персите и над 1,5 млрд цигани от Индия, Пакистан и Бангладеш и гледай кво става... Друг е въпросът, ако ти смяташ, че арабите и циганите не са част то бялата раса. Ама то така погледнато, онези на които ти казваш "бели", нас също не ни броят за такива.

Алоу, минусджиите, проверете научното определение. Иначе, така както вие смятате, че бялата раса се състои само от англичани, няма страшно - те също смятаха така, та даже и ирландците не ги брояха за бели. Намерете си друг критерий, но не и расов, защото по него не става - белите сме си голяма сган, а не просто това, което на вас ви се иска да сме. Потърсете някакъв друг признак - куртурен, религиозин или де да ви знам...

Малоум-ни-кът Макрон нали напъва да подписва пакта на ООН за мигрантите - честити да са му!

сама си избра пътя на скопен катун.Първо бяха онези висшите неосъдени нацисти от Нюрнберг спасили се някак "случайно" и станали първите основатели на европейската икономическа общност/ съвета за въглищата и стоманата/.Техният наследник е днешното джудже -картонен тигър ЕС.

Ако Фюрера беше жив, този отдавна щеше да пее "Arbeit macht frei"

По твоята логика през 15 век всички българи трвбваше да станем мюсюлмани. Бива ли такова задръстено мислене? И ако отиваш в Германия, коя форма на християнската религия точно трябва да приемеш? Католик ли, протестант ли, калвинист ли? Кскъв да станеш? А в страна като България, където ислямът се е заселил и е вързал здрави корени оше преди 700 години, а от 900 години има и католици, защо да ставаш точно православен? Наистина си много мъдър човек!!!

Покръстването на хиляди българи в мюсюлманска религия какво е. Защо в Германия трябва да има мюсюлманство? Който не иска християнството да стане атеист, а не да налага своята религия. Та нали бяга от държава с основна религия като неговата. Сега в България имали проблеми с религията, след като и съдът се намеси.

Тези човеци, които живеят още в средновековието трябва да се върнат там от където са дошли, да се разселят обратно по техните си държави и там да правят, каквото си искат да не цапат Европа.

Напълно прав си. Но КОЙ да ги върне? И как да ги върне? Да не мислиш, че те ще се върнат доброволно? Бълхите сами ли слизат от кучето? Че то има вече цели европейски градове мургавеещи! И разбира се-там животът полека се връща към средновековието!

Както се казва-"Ахмед ли е, или Абдул-не ми го хвали!" Те ви сега-мулти-култи! Интересно, що не съм чул някой европеец да отиде да опука няколко човека в Рияд примерно! И колко дълго ще живее след това! Ама ние нали сме толерантни-карай, нас може да ни избиват. И тоя го знае, и точно така мисли... Сега виждам, от позиция на изминалите години, че за някои неща Хитлер е бил прав...

Нескопосана полицейска операция за задържане на криминален престъпник ! Френския Лясковец !

Трябва всеки който става жител на дадена страна да приема и религията и. Иначе не става. Религията е вяра, убеждения, възпитание, отношение към хората като теб. Кога се появиха тези атентати по света, и кое е почвата. Явно Макрон трябва да си върви. Но трябва да се смени политиката.

Много по-лесно е да стане атеист.

Вече е така: Тероризмът висш и последен стадий на капитализма!!! Терористите и мутрите са "ескадроните на смъртта" на евроПедалската власт!!! За жалост дебилите в МЕРКЕЛизирана Европа са повече от 80%!!!

Скопявай и изселвай!

И сега Коледните базари ще приличат на бункери, защото някой си варварин, който е дошъл да смуче помощи е решил, че са срещу дивашката му религия?

Това нещо може да се спре само по един единствен начин - всички мюсюлмани трябва да бъдат върнати в страната им по произход, независимо дали са дошли тук преди 7, 70 или 700 години.

Ако не желаят да си ходят - марш към крематориума!!!

Учудвам се на изказвания на политици от рода на: Европа никога няма да позволи да ѝ се нарушат ценностите... и други подобни. Прилича ми на изказване на проститутка: Аз никога няма да позволя да бъде обезчестена....

Защо най после не ги изгонят? Трябва всичкото Мохамед, Али, Хасан, Ибрахим да бъдат депортирани. Трябва масирано гонене на милиони от тези идиоти. Защо франсетата подписват пакта за миграция? Е да не се чудят че ги стрелят.

Това е наследство, което колониалните държави ще си го носят. Хич не ме е еня за франсетата.

И сега какво, нали глаасуваха за "бегълците" малко са им настоящите, че искат и още 4хуманитарно" настанени. И още нещо, май доста се разбързаха с приемането на България и Румъния в Шенген. Вероятно оцениха че границите им с Украйна и Русия са най -удобни за коалицията и за НАТО сиреч по -далече от "стара" Европа. Тогава и българските пристанище, и крайморските градове, както и Румънските и сухопътната им граница, ще е "наложително" да се отбраняват от силите на НАТО разбирай това което е наречено българска и румънска армии за техниката и боеприпасите сега ще си купуваме по "държавна поръчка"

350 човека и един джагал не могат да намерят. Смешници.

Пак говорят за "ценностите" както преди. Пак едно и също-не на страха, силни сме, имаме ценности, "мислите ми са с вас" и т.н. И набиват канчето на "националисти" и "популисти" от разни унгарии, цяло чудо е че не са ни емнали и нас. Но гражданите на ЕС сами са си виновни, в крайна сметка тези политици са избирани от обикновени гласоподаватели. Кой им е крив на фронцузите че Макрон бил такъв или онакъв. Той е избран от тях. Не избират Герд Вилдерс, Льо Пен, Сара Вагенкнехт, избират либерали. Явно хората си държат на "ценностите", тогава кое не е наред. Отменено било смъртното наказание за престъпници, но престъпниците са ни осъдили на смърт. До един сме осъдени. Включително и нашите шефкетовци са ни осъдили на смърт-ако не вярвате вижте криминалните новини.

Така, така. После пак ми говорете за миграция и интегриране. Важното е немската бабка и френският бабоебец да са на топло обвити в разкош.

Днес където видите арабин цветя и мечета да му подарявате. Сган ислямска, проклятие за света сте

"...нетерористичен характер..." Говеда откачени, говорете ги на задниците си!!!

jingiby

Крайно време е вместо да се пеят песни в памет на разстреляните граждани да започне системно изграждане на концентрационни лагери за подозрителни мюсюлмани, където те да бъдат изолирани и карани да работят денонощно и доживотно. Също така те трябва да бъдат ежедневно бити профилактично и мозъците им да се разпромиват по специални психиатрични програми за анти-зомбиране, придружени с лечение от висиковолтови електро-шокове и вграждане на прослеяващ мислите чип в мозъка...

Избягал с такси? Значи ченгетата са видели такси някакво и на него се качва лошия? И таксито без шофьор предполагам. Сигурно и радиовръзка нямало таксито. И всички камери край които е минавало, не са работели (са били хакнати от лошите чичковци)? Едно ми е ясно: Всичко е една голяяяма нагласена работа. Един тъмнозелен е свършил, каквото са му заповядали. Ще го утрепят и работата замислена отгоре, ще е свършена. Стадото овце, ще "поиска" (пак чрез подставени лица) да бъде защитено по-добре. С някакво военно положение, като за начало. Чипосването ще е на доста по-късна фаза. Като там ще се

гледам тука руските путлерасти направо в еуфория изпаднали ... Голяма радост, браво!

А Соросоидните духачи се чудят как да обвинят Путин за нещо днес, иначе няма да има надница.... Мъка-мъкааа!!!

Много удобно за макарончето едно атентатче в момента! Неговите приятели от ЦРУ не спинкат.....

Не е ли обидно за мюсюлманите, че са толкова внушаеми. Чак пък толко

Шериф Шекат…..типичен европеец, френски гражданин и мирен жител на Страсбург....

Аз посетих преди дни 4-5 коледни базара в Германия. Там броят на охраняващите полицаи беше 0. Нямаше и бариери и препятствия към улиците, които да предотвратят нападение с автомобил. Следели за терористи и пазели. Само приказки.

в Кьолн на 08.12.2018 имаше охрана на базара (общинска) а познавате ли всички полицаи в цивилни дрехи? А полицаи недопускаха коли в центъра. В Мьонхенгладбах на главната се появиха 2 масивни прегради за движение в зигзаг

Но на 07.12.2018 нямаше нищо такова точно в Кьолн. Минах си с колата през центъра и можех да навляза с нея и в базара направо през хората.

Прочети какво стана снощи в Бавария.

Franceta vmesto da praviat pogromi v sobstvenata si strana,da vzemat da izhvurliat tazi paplach koiato sa podslonili i hrantutiat.Problema e ,che veche e kusno i otturvane niama.Zapadna Evropa bavno i sigurno zagiva

Franceta vmesto da praviat pogromi v sobstvenata si strana,da vzemat da izhvurliat tazi paplach koiato sa podslonili i hrantutiat.Problema e ,che veche e kusno i otturvane niama.Zapadna Evropa bavno i sigurno zagiva

Те арабелите ги правеха тия погроми, не франсета.

Какво още трябва да се случи???Да започнат да н и режат главите ни по улиците ли,че да прогледнат дъртите еврорасти и осъзнаят,че се води война! Че са си свалили гащите,надупили са се на мюслитата и умуват ли умуват! Няма такъв дебилизъм!

Да има смъртно наказание за всички обвинени в тероризъм и това е доказано!

Хага, да издаде международна заповед за арест на Меркел,Оланд и Юнкер за действията им и подпомагане на ислямския екстремизъм и за бездействие срещу него.Няма богоизбрани и виновните,да си понесат последствията от своята политика.

а Макрон къде го забрави ….той е поръчителя на атентата за да отклони вниманието от бунта на жълтите жилетки

Европа се превърна в едно гнусно място за живеене...

Аз пък помислих, че не харесва Макрон, а то - не харесвал коледни базари.