17-11-2017 20-11-2018

Коментари

когато за такова нещо ... изчезваха 3-ма цигани !!! А сега ще им говори психолог ?!? Няма токлова идиотска държава ....

Изселвайте ги моментално от България.Имат си държава (Индия),да си се връщат там.

Възмущавахме се на Норвегия, но отнемането на децат от лошите родители, които нехаят за тях, не полагат и елементарни човешки грижи е единствената надежда, за да не се възпроизвеждат паразитиращи и опасни за обществото ни. Не е нормално да продават деца, да неглежират, че проституират, да не знаят имената на децата си и рожденните им дати, да ги хранят и обличат, да им осугуряват дом и топлина, да ги изпращат на училище и никой да не отнема и се грижи за тези деца, зад а се превърнат след време в престъпници. И това не е никак случайно - вижте в кои сектори определени партии са се загнездили, а никой не проверява резултатите от бездействието и порочните практики на тези агенции и министерства.

До кога ще ги търпим !!!!!!!!

Страхливците (българофобите) "ФНИМАВАТ" българите да не осъзнаят #КОИ СА! Уву! Ни цензурата, ни FAKE NEWS, манипулациите и "ПРОГРАМАТА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД" от 1988 г. - Москва, ще успеят да угасят "НАРОДНАТА ЛЮБОВ". Идва времето на ВИДОВДЕН - "слизането" на СТРАШНИЯ СЪД от"Небето" и тогава "Богинята Темида" не ще е в състояние да потулва ВАКХАНАЛИИТЕ от всякакъв род. Дай Боже, още тази година да се случи дългоочакваното изгряване на СЛЪНЦЕТО НА ДУХОВНАТА СВОБОДА.

Колкото и да не ми се иска да ЕТНИЗИРАМ проблема, няма как обществото да не забележи, ЧЕ ЕЖЕДНЕВНО - БЪЛГАРИ са убивани, бити, ограбени, изнасилени или унижавани от ЦИГАНИ!!!

Търпете ги бе. Псувайте всеки дето е на мнение, че трябва да бъдат избесени.

Девет арабски "гости" на албиона са били осъдени общо на 140 години затвор за подобно спортуване с две 14 годишни момичета. В момента в Англия се водят още няколко подобни дела. Тези щели да ги дават на педагогическа стая, а не само тем а и на още няколко места има подобни спортисти. Едно от момичетата от Ломският край е "дало показания" че тримата е..чи са правили секс с нея защото сама ги е помолила (пак в район на изоставено училище с клозет на двора! Тези кога ще им режат топките щото били непълнолетни; щом не подлежат на съд една лекарска интервенция ще им е от полза. Пък и няма да им бъде отнета възможността да чукат при добро желание. Султан Сюлейман има принос в медицината определяйки най -доброто време за кастрация -преди 7 -8 годишна възраст. И изкуствота ще има полза от това -ще има много певци в раздела Алтисимо

като няма "Истамбулска конфекция" срещу насилие на мъже и момчета ...

Истанбулската конвенция трябва да зашитава уж и деца, освен жени. В същото време има и пространно разписани правила за защита на хора от мъжки пол, избрали джендър, различен от биологичния си пол. Т.е. защитават се хомосексуални. Та, според конвенцията не е сигирно коя страна ще бъде по-защитена. Като гледаме в Турция по затворите какви извращения остават, въпреки че са приели тази конвенция, логично ще си направим верния извод.

Така е, видял си като подковават коня и ти вдигаш крак. Да не би да си я чел тази Конфекция! че и компетентно коментираш!

Откъдето са дошли - там да си ходят! България не е тяхна земя!

Та това не решава проблема. По същата логека и българиге сме дошли в тезе земи. Най -големия че институциите не работят. Ходят някакви на държавна работа да вземат едни пари но не и работа да вършат. До като има чувство за безнаказаност терора от така нареченото малцинство което не е така ще се увеличава.

Око за две, зъб за чене! Ама и властта и хората са заспали.

prochetoh samo zaglavieto na statiyata i nikakvi obyasneniya ili uvurtaniya sa nujnipoveche. stiga veche tazi politicheska oligifreniya ,palete katunite i izorete tazi smrad ,zavinagi ot Bulgariya,ako na polititzite ne im haresa zapalete gi tezi kopeleta v parlamenta .te sa ne po-malki mangali ot mangalite. shtom polititzite ne sa bulgari v ogunya pri tziganite.

Циганите трябва да бъдат изхвърлени от България. Направихме голяма грешка да ги ставим да съжителстват с нас.

Ами то едни присъстваха у нас 500 години, а тези си продължават, макар че мародерсваха по пътя на присъствалите. По времето на Фридрих е имало и ловни излети където до преди четвърт век нямаше и една бройка за модел в художествената академия ....

Крайно време е да кажем истината, че циганите са по-близо до животните отколкото до хората. И е време да се вземат адекватни мерки срещу тези маймуноподобни, при извършване на престъпление - незабавно умъртвяване.

Защо обиждаш животните! Нито кочовете скачат овцете, нито кучетата кучките щом не е дошло времето. Подобни са само маймуните Бонобо дето всичко решават със секс -денонощно и то без разлита. В същност обществото на Бонобо е единственото ДЖЕНДЪР ОБЩЕСТВО! ПРИ ТЯХ НЯМА НАСИЛИЕ, НЯМА ЕКСПЛОАТАЦИЯ, НЯМА НЕ ИСКАМ - "щастливо" племе и хомосексуално, и жхетеро сексуално, и с френската любов дълбоко запознати .....маймуни, Бонобо -джендъри

Циганите не са човеци, трябва да бъдат избивани.

или поне не се държат като такива...

ужасно

Аз не знам тия от дир бг не са със всичкия си.

Трябва да утрепят Банкя-лията Боклук Борисов, като убиха Стефан Стамболов и поп Кръстьо. Левски Ботев НЕ са получавали пари затуй че участваха в Освобождението на България. Обаче Боклук Борисов взима Подкупи от Араби и китайци да ги пусне в България да вземат Бизнеса и работата на българите, да завземат България и им давал БГ- гражданство да гласуват за него на изборите.... Като го утрепят тоя, хем ще се запази България, хем и ще му вземат събраните Подкупи.

Докога ли.?! Докогато точно вие,депутатите,се спотайвате ,като мишки и нищо не предприемате ! А полицията ги охранява... И докато тоя овчи народ не започне да им реже главите повсеместно !!!

нали знаете, че уточняването на етническа група в заглавието е най-малкото липса на журналистическо образование и вкус, а може да се атакува и правно?

Правилно е - цигани.

Не се прави на интересен.

Изсрах се в на майкати устата, сега мирише по-добре!!

Боков Мангалистан

Дано умрат всички мангали в адски мъки Ще се вдигне българина накрая Ще има яко скинхедс, ЯКОООО !!!

Всички в България си заслужаваме съдбата с това овчедушие!

Имало недостиг на квалифицирана работна ръка..... но как така!!! Я идете до столипиново, факултето че до селеметя да видите колко много специалиусти ви очакват! То IT специалисти ли не щеш, лекари ли, инженери ли, електрончици ...... за учители да не говорим. А, не стават ли?!..... как така да не стават, вие управляващите ги нароихте и бизнеса ви чака да им ги предадете да работят!

Бизнесменита са си престъпници. Ще се задоволят с това, с което разполагат.

Един по един, всички до един на "гости" при всевишния светия що държи ключовете!!!! Само така може да се спре тази безкрайна наглост в поведението и отявлен терор от циганите над българи!!!

Не за такива българи копнее България. Политици, полицаи, общинари, осъзнайте се! Станете по-чуствителни и решете най-накрая този огромен проблем! От вас се изискват не квоти, а 100% решения и изпълнение на решенията. Престъпниците в затвора, а в затвора не лентяйстване, а труд! Намаляване на присъдите едва след като са доказали, че са станали хора!

Навсякъде по света се борят с плевела, а ние си го отглеждаме.

А кмета на Пловдив,Тотев иска опрощаване на няколко милиона дългове на циганите от Столюпеново.

А трябва да ги интегрираме! Нали това искат от нас от Брюксел. Те не са спирали да безчинстват, а ние ще ги интегрираме. И сега управляващите нека се кръстят и молят, защото ако се окаже, че убийството на таксиметровият шофьор от Разград е работа на цигани, "стабилната коалиция" за която говори Цветанов, може да отиде в небитието! Защо малките циганета правят така? Ами ясно е защо. Защото тях никой никога не ги е възпитавал! На тях никой никога не им е казвал кое е лошо и кое е хубаво. Просто те нямат ценностна система. Създават се деца на конвейер,които никой не възпитава и които след време става жестоки убийци и насилници!

Хората гласуваха за патриотите, за да решат тези проблеми. А те само костатират това, което всички виждат. Или да поставят въпроса ребром и решение веднага чрез промяна в законодателството , или вън от властта. Сега, когато кворумът зависи от тях, да поставя условие - веднага приемане на програмата им за циганите. Ако не се съгласят - и те излизат. Ама за това се иска да си мъж и патриот - а не послушница. Оказаха се поредните палячовци, използващи властта за обогатяване. По-голям резил от така наречените "патриоти" в българския политически живот не е имало. Никога над българина не е имало такава гавра, а те просто констатират.

расисти!

сигурно са се вдъхновили от прословутата брошура...

Сега на тези изроди ще им наложат наказание беседа при инспектор от детска падегогическа стая, а детенцето ще е с травми цял живот. И след два месеца ще продължават по същия начин. Вече духът от бутилката е изпуснат и защо всички се правят, че не виждат какво става. Българинът вече е под циганско робство. Цялата финансова и социална система работи за циганите, а българите плащат за това чрез данъци и осигуровки. Те убиват, колят, ограбват, строят незаконно, и никой не предприема нищо или се предприемат козметични мерки докато се уталожи напрежението. Велик и горд народ, преживял най свирепите робства, сега циганите ще му разкажат играта под защитата на държавата.

Време е полицията да търчи да спасява поредните ман... роми от българската любов. Те са ни обявили отдавна етническа война, а когато тръгнем да отвръщаме и полицията търчи първа да ги пази. Много интересно в чии интерес работят пагоните и не е ли време да ги насметем тях за антибългарска дейност?

в тази държава! Освен като охранители клечащи пред разни офиси не можете ли да правите друго! Мъже в училище, мъже в социалните служби! Навсякъде има нужда от подготвени образовани здрави мъже за справяне с циганските проблеми!

то мъже има.. ама мъжете като се научат да решават всеки проблем с шамари, юмруци и ритници изведнъж стават, я неандерталци, я изроди дето си бият децата и жената... Нема оправия :( А реално погледнато проблемите, които може да се разрешат само с прилагане на физическа сила се броят на пръсти: забиване на пирони, чупене на орехи, помпане на мускули, пренасяне на булката през прага на семейното жилище, и др.

ти май си слещу истамбулската конвенциа, а?

Колко мило звучи "ромски тийнейджъри". Мамини, златни ...

хубаво триете ама вие деца нямате ли но защо ли питам изобщо

Проблема е много голям и сериозен. Представете си утре ако това не е момче какво ще се случи. Момичето ще бъде изнасилено а от ромска страна ще кажат че това е нормално защото те имат деца на 15-16 години. Не искам да ви развалям настроението. Това ще почне да се случва скоро може би след по малко от 10 години а може и още по скоро. Защото това ще стане една традиция, от която ще възприемат всичко и децата.

Сега в затвора да ги направят малки булки с широк ауспух!

За мен бонусите, за Вас циганите

Наистина докога народе?

Управляващата партия ГЕРБ + коаицията им - каквато и да е - нищо не направиха по въпроса с безчинствата и беззаконията цигански! На момчето и родителите му пожелавам скоро да се възстановят от тази травма, а на законодатели и управляващи - срам и позор за това, че изоставихте българския народ да се "оправя както може" в страната! Чувството на безнаказаност и беззаконие са всиобщи в България! И не ми дрънкайте за нарастващ с 3% БВП и бюджетен излишък - погледнете хората как живея в селата и малките градове!

депутатът от ВМРО да не задава тъпи въпроси, а да вземе мерки като част от УПРАВЛЯВАЩАТА КОАЛИЦИЯ. Ако не могат - да излизат от правителството, вместо да крепят властта на ББ и Герб.

Е, да де, ама ще изпуснат кокала!

На кого този казва "изроди"-вероятно на политическата класа-управляващи, законодатели и съдебна власт!? Ако те си бяха на мястото нямаше да се случи това и всички други случки с цигани!

цитирайте министъра: "Циганите са станали супер нагли."

Я сега една проверчица колко от циганските колиби в селото са законни и след като се установи кои не са ДА СЕ ИЗРИНАТ С БАГЕР !

Тия сигурно са чели листовките дето ги разпространява МЗ...е, чели е силно казано, защото едва ли могат да четат, тва при техния етнос се среща рядко. По-скоро са разгледали снимките, те са доста красноречиви. Според мен министъра на здравеопазването няма какво да чака повече. Да си подава оставката веднага !

Очаквайте оставка! Чух, че след влаковата катастрофа в Египет министърът на транспорта веднага си подал оставката. Тук такова нещо не се случва.

Гербери, сър!

Циганите онождат 11 годишни деца и тъй като са малолетни няма да има последствия.

Дали са снимали клипче, та РЗИ да го пусне като образователен филм на тема "Любов без последствия"?

След като циганите твърдят, че съзряват по-рано и за това на 12 години раждат, нека сега тия МРЪСНИ МАЛКИ НИКОМУ НЕ НУЖНИ БОКЛУЦИ да бъдат съдени като възрастни !

Сега щели да разследват медиите защо разпространяват новината за изнасиленото българче. Надаждала се омраза към циганите.