Коментари - Трима ранени при тежка верижна катастрофа на "Хемус" в посока София (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нема кво да ни съобщавате повече. Целта е постигната тея новини вече се приемат като новитите за принц хараламби и родата му..Всичко е нормално като всеки скучен ден - ламарини , болници и ковчези..тоест не е новина..

В 6.30 сутринта са били само тримата малоумници на пътя. Аман вече от комплексирани идиот*ти. Докато се мерят кой е по- по- най и са се намерили.

4-5 пъти годишно пътувам по Хемус. Като цяло е по-спокойната магистрала от Тракия и с по-кротките шофьори, но има чат-пат някое дрогирано джигитче, с подсилена стара кочина, който кара с 160-170км., лепи се отзад и светка. Наскоро с Велара трябваше за малко да вдигна 200, за да се отдалече от един 20 годишен голф, който ми светкаше. После дойде един по-остър завой и намалих. Онзи сопол бързичко ме настигна и задмина. Оставих го да си троши главата. Така, че умната. Не се подавайте на его, провокации и т.н. Оставете примитивните комплексари да се трепят. Лошото е, че понякога загиват и невинни.

Нито най-добрия път, нито скъпи гуми или нова кола ще компенсират глупостта на задкормилното устройство.

Няма да спра да го повторям, по нашите пътища се води война с хиляди жертви на година..

Това не е магистрала. Неравности, постоянни ремонти, лош асфалт, маркировка нула...особено по тъмно е опасно да се шофира...20 години съм шофьор вече, а тази магистрала става по-зле и по-зле. Плащай винетки, граждански, данък...и си чупи колата по тоя път.

То тъпото е, че много хем виждат, че пътят е ужасен хем карат като по гладка състезателна писта.

За 24 часа-отново в тежка серия,за кой ли път.Убито дете с велосипед.София-Варна,жертва.Край Сапарева баня-двама на по 19 г. Да се върнат старите курсове за придобиване та СУМПС-три месеца! Ама скъпо било-като е скъпо,ще работите за да си ги платите.Човешките животи и съдби,да не би да са евтини?!

Как да го кажа... Животът много поевтиня през последните десетилетия.