Путин към Асад: Стягайте държавата си

Време е за икономическо възстановяване на Сирия, заяви руският президент Владимир Путин на среща с Башар Асад в Сочи

Обратно в новината

Коментари - Путин към Асад: Стягайте държавата си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За сега злото успя. Самотвержените борци за свобода, демокрация и евроатлантически ценности згубиха битката, но не и войната. Един ден демокрацията ще дойде и на тази изстрадала земя и над нея ще блесне светлината на евроатлантическите ценности.

Империята САЩ загуби битката в Сирия а не така наречените самоотвержени борци за свобода , подкрепяни от САЩ.

казаха ли ви поне една евроценност? Или там ви имат за най-интелигентната част на българския народ и мислят, че ще се сетите сами?

Абе колко се плаща за тролене? За един приятел питам не за друго.

Се адресирайте Директно към тов. Многоименясников... - Търчете ! - тАмо са рублята.

Че си тъп тъп си това всички го разбраха Кажете нещо за троленето

...и След Порядъчното шокане от Вениамин - Късака - силаНяма даже за газоотделяне без дим... ------ ...и понеже Гледам че НайНакрая - освен аг.Иван (отн. Армията) - И кака-Ни Данче Ни Е Чула (отн. Директното конвертиране Всякакъв боклук в Енергия) - Следва да Задействаме Сирийското направление ЗА Наши Бизнес&ГлобалноПозициониране ! ... Алгафари&Приятели ? ...или И виа Английската-Ни Диаспора ?

Аз

Дървар, регистрирай се, бе! Простотията ти и без това си личи. Не можеш се скри.

Аз се радвам на постовете на дърваря, още работя по шифъра обаче и искрено се чудя как ги измисля такива едни.. Д.Пенев и Б. Борисов ряпа да ядат

Почват да строят паметници на руската армия освободителка, да им предоставят всичките си ресурси и да честват рожденния ден на Путин.

Не успях да разбера само на Русия защо са и чужди ресурси. Нещо май бъркаш запада с Русия :)

а ти не е лошо да ЭАпочнеш да се учиш да пишеш правилно. едно е ПОЧВА и съвсем друго ЭАпочва........

ти не знаеш ли , че американски геолози, проучвайки поредното американско нефтено находище, с изненада установили, че над него има някаква арабска държава! Ей за това е всичко.

Уникално изследване върху вредата от микровълновите лъчения - GSM, WiFi, DECT, BlueTooth ...

Так точно. Хуманитарна помощ за хората във вид на С-400, Панцир-С, Т-90, МИГ 29, РСЗО "ГРАД", "Ураган" и др.под. руско производство а икономическото възстановяване няма да е за Сирия а за руския производител и освободител. Да живей свободата а това че е донесла ново робство е маловажна подробност.

да си прост е безплатно, нали?

...разчита на изтеглянето на чуждите войски от Сирия... насред битки и победи всички изпуснахте иран , а сега остават само надеждите аятоллахът да не тропа по масата прекалено силно... а дано, ама-надали. все пак-успех!

То държава не остана, даже и приятеля ти с феса се е настанил там.

Ако руснаците и Иран се изтеглят Асад няма да оцелее и няколко месеца. Поддържането му ще струва доста разходи но така или иначе Путин си запази базите поне за известен период от време.

И какво ще стане, като "не оцелее Асад"? Давате ли си сметка за хаоса, който ще настъпи след това? Какво стана с Афганистан след падането на Наджибулла? Колко човека загинаха в Ирак след падането на Саддам? По различни данни между половин и един милион... Какво остана от най-развитата африканска държава - Либия - след като с помощта на евроатлантиците Кадафи беше свален и убит? В Сирия ще бъде много, много по-страшно, защото живеят десетки различни етноси и религии... Ако Асад падне, на власт ще дойдат радикалните мюсюлмани, подкрепени от Саудитска Арабия, Катар и т.н. Алевитите и християните - общо около 3-4 милиона - ще бъдат подложени на жесток геноцид, понеже са "привърженици на Асад". Различните ислямистки групи ще водят кървави войни кой да поеме властта. За 1-2 години ще загинат 1-2 милиона сирийци, а оье милион ще успеят да се доберат до Турция и в последствие до мечтаните Германия, Швеция, Белгия, Холандия...

Да а преди това талибаните в Афганистан и Садам в Ирак убиваха милиони ей така профилактично.Между първата и втората война в Ирак садам е очистил най-малко 1 милион иракски граждани,но нали това не се чува значи не съществува за русоробски чутури като твоята.

200 годишна хайдушка държава, изклала и обрала коренния народ на Америка ще се разпорежда с държави по на 5 000 години???

сирия - основана 1945г!

там възниква цивилизацията на света. колегата е абсолютно прав. С линия западняците са чертали границите на един народ-арабския

незнам колко е прав, ама историята пише умаядска империя сетне мамелюките шумерите египет акат финикийците асирийци вавилонците персите александър македонски гърците евреите и набатейците велика армения рим византия умаядите абасидите селджуките кръстоносците монголците тамерлан османската империя французите това са завоевателите на тези земи, и сигурно съм пропуснал някой!

Аз

България. Основана 1878.

Държавата "сирия" е на 70 години, а различните етнорелигиозни групи там периодично се колят. Запознай се с историята на региона. ВИнаги е било така. Първо християни са се делели на монотелисти, миафизити и са се мразели до смърт. След това идват арабите. Мюсулмани с християни. Шиити със сунити. Друзи и разни други секти. Арменци, кюрди.... Там всеки мрази всеки.

Аз

То щото сега християните живеят в братска любов... Навсякъде е така. Ние от всички най-много обичаме цигани, турци и араби.

Путин заяви, че всички чужди войски които не са поканени от Асад са окупатори и бързо трабва да се изнасят от страната.В това отношение Русия е предвидила твърди мерки. 17.5./16.30 ч.

а питал ли е ердоган и тръмп, или е имал предвид само аятоласите и хизбулла?

веднага ще ги попита, особенно бай Дончо Къносания който подви опашка пред Кимчо.ха ха ха

А войските на Путин и приятелчетата му в Украйна какви са? Освободители ли?

Гладно дупе к*р сънува. Тея войски са само в тъпата ти тиква

преди години целия среден изток беше съставен от светски държави управлявани предимно от диктатори - но всепак бяха светски държави. Сега благодарение на вноса на американска демокрация се превърнаха в сбирщина воюващи помежду си племена в повечето случаи управлявани от брадати религиозни фанатици (за справка ИДИЛ) Дали руснаците ще оправят сирия - едва ли, но това че американците целенасочено превърнаха Средния изток във варварско бойно поле и благодатна почва за радикалния ислям - няма грам съмнение!

що не вземеш да прочетеш историята на сирия и региона? не е дълго тридесетина реда! война вътре, преврат, обединение с египет, война само след година и разделяне, война вътре, война в ливан проект велика сирия з-а обединяването на сирия, йордания арабия ирак,под шапката на сирия естектвено,

ка да си стягат държавата като ти обеща а помогнеш и не спря нито турците, нито евреите, нито американците, нито иракчаните, нито франсетата да се врът постоянно там. Първо трябва да спре всеки да се вре и тогава може да се подрежда.но това няма как да се случи щото вие там само губите самолети и вертолети и друго не правите.

Точно самолетите и вертолетите сами си ги правом , а то чалгопитека даже уюмбе немо да си направил, чк от турско то но карат готово!мбухахаха тъп кюмюрджия си ве мошара!

айде като изветриш пробвай пак ,че сега ако сам си разбираш кво си написал- блазе ти

До батка! Айде като се научиш поне кюмбе дет ти топли пърдулника зимата, сам да си правиш, а не да ти го внасят от турско тогава квичи!Между впрочем днес са те объявили за вечен длъжник ве миниевропеецо чирашки!мбухахаха

Путин, Асад е безгласна буква, защото си окупирал държавата му, разрушихте я, избихте и прогонихте милиони сирийци защото, както самите вие от Кремъл казвате имате геополитически интереси в района. В Сирия живот няма, а само смърт благодарение на твоята „космическа” армия. От името на Асад управлявате държавата му. Отдавна Асад не иска да ви вижда и чува, понеже и най-големият тиранин няма да се радва, когато някакви си азиатски варвари дошли от замръзнал Сибир разрушават държавата му. Русия, която е една от най-бедните държави в света с какви пари ще възстановява икономиката в Сирия?! Кремъл иска под тяхно ръководство богатите цивилизовани държави да поемат тази задача. Ръстът на руските инвестиции са под формата на скапано руско оръжие за завладяване на Средиземноморието. Другарите от Кремъл не се интересуват от положението на сирийският народ, както не се интересуват и руският народ, понеже били „велики” и „непобедими”.

Драги, предполагам от напреднала възраст имате деменция. бомбардировки на Сирия започнаха Англия и Франция. Без санкции на ООН, както ставало и в Ирак. Русия се намесва година по-късно, когатовълни от бежанци ВЕЧЕ залват Европа. Но нагли тролове, като вас , тактично забряват неудобни факти. апропо, на зенитни комплекси на "опозиция" (идил) се пише с големи букви "Вазовски заводи."

" някакви си азиатски варвари дошли от замръзнал Сибир разрушават държавата " Дали се спомняте че праболгари дошли на с територията на траките от диви азиатски степи. Твоя предък носил конска опашка на глава Така че див азиатец - това си ти, драги

Ама верно вие комсомолските активисти ще се окажете генетично увредени.

Ти за НАТО ли намекваш- поне 2000000 българи се изнесоха до сега от България. И разбира се НАТО има геополитически интереси в България, а България и нейният народ е безгласна буква в тази ситуация. Може и да си гражданин, но не се знае на коя държава.

село си гражданин?

Браво на Путин ! Асад трябва да си напише нова конституция и да върне живота в Сирия поне на 50 % от този който беше до измислената от ЦРУ Революция ! Русия спря настъплението на ИДИЛ , създаден от ЦРУ и унищожаващ най-цивилизованата Арабска държава в Арабския свят , Сирия !

Валадимир Путин, кога ще помогне и на България да се освободи от престъпната Американска хунта превзвла цялата ни държава...

А вие кога ще се опомните, че претъпната хунта е изцяло съставена от българи и Дядо Иван не е по-различен от Чичо Сам в намеренията си към преклонените корумпирани главички? Докато викаш неволята и чакаш, каруцата ти все ще стои в калта. Затова, хващай се за ушите и се вади сам!

Ха ха от русия помощ, инвестиции, морал. Това виц ли е?

А морал ли е да пишеш глупости Соросоиден Маймун !

Ей, вие от дир бг, научете се да пишете

Ние бомбардираме, вие възстановявайте... Няма такава наглост!

ако вие сте представители на нато-отан (уса-цион) --- то забележката ви е коректна

Това имах предвид. Възстановяването трябваше да се извърши от ЕС и УСА фирми както е по закон, а не от разни вмирисани ватенки.

Най- накрая саудитските чаршафи и задокеанската кочина от третия свят бяха изритани от Сирия. И дойде мир. И почва възстановяване. Руснаците вече помогнаха с хиляди тонове строителни материали и машини. А задокеанската фалирала държава от третия свят само квичи в медиите без който и да е да й обръща внимание.

закарали са! тонове русская гряз! най хубавата гряз в света! а за руссийските машини , те нямат аналог по всички земни кълбета!

дрън дрън ярина. Соросоидче, бит си!

ми хубаво!

" за руссийските машини , те нямат аналог по всички земни " предполагам ,че така. Поне на парада на 6 май в София пвече от половина техника са били руски

като всеки се вре там и си прави квото си иска.....а ти не можа да спреш никой,как да се стягат.

единия казал - квото можахме сринахме, оправяйте се. другия рекъл - ми шъ видим кво ще изкопчим от оон. и се разбрали! в това време пиндосите уловили след престрелка някой си абу незнамсикой ал багдади!

Денги нет, ама вие се оправяйте !

так точна!

Само Тиква може да каже Сиреч !

"Хванали" за инструктаж и може би СПА процедрури в Израел. Скоро пак ще пишат че са го хванали или убили за пореден път

Руски инвестиции. Хаха.

Руските инвестиции в американски ценни книжа за Август 2017, достигнаха 2,3 милиарда долара