17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пишете ЕТНОСА, платени гнусни дираджии!

Вие журналята от Дира пишете по коректно и правилно нещата като например: ТРИМА ЦИГАНИ убиват по особено жесток начин човек на средна възраст. Тримата УБИЙЦИ са задържани само за 24 часа за да не им се наруши комфорта ако решат да УБИЯТ още някой опонент несъгласен със тяхното мнение. Да не забравяме че циганите са най сигурният изборен електорат на парламентарната пастмина управляваща България вече 32 г. (от 1989г. насам)

Чалга матр'яла се млати яко.

така е, по чалгарска сбирщина от зани с нимката бри Боцо кючека трудно може да се събере

*от тази

явно всички се чустваме много сигурни, спокойни и със светъл поглед за бъдещето, което ни се предлага да е като миналото и настоящето. Добре че се върнаха хората от чужбина и младите отидоха по селата че да има на кой да налагат кютеци кореняците, останли в тази мила, велика и справедлива държава.

Буда ги отглежда за електролитен матрял. Ползва ги само през четири години.

Етнос?

Когато има анархия в държавата и няма ясно управление престъпността започва да избуява. Имаме правителство в оставка имаме полиция и държавна администрация които единствено чакат да видят кой ще дойде на власт. Всякакъв вид престъпници го знаят и действат.

че досега викаш беше спокойно и кротко всичко. Никой не пребиваше и не убиваше възрастни хора по селата.

В провинцията тия същества не приличат на човеци вече, напълно са загубили човешкия си вид, мръсни , дрипави, беззъби, болни, злобни, миришещи, тъпи тъпи тъпи като говеда..и съответно опасни но за околните и за природата....те са нещо като слабоумни олигофрени сред разрушени сгради и улици и буренясали къщи

На тия "индивиди" в провинцията КОЙ им е виновен за оскотяването?Държавата ли или слабоумието и мързела?Че те от сутринта са по кръчмите и нищо друго не правят какво да стане от тях....ние ли да ги храним или държавата,че те са мързеливи и неуки?

да правиш. София не може да побере всички боклуци.Останаха и в провинцията.

определено, когато нямаш алтернатива и потенциал за нещо по добро в собствената си среда освен да западаш нямаш друга опция. Това ни чака и нас. Не че процеасът не е започнал, само ако се сравним със средния гражданин който живее само на 1000км западно от нас ще разберем, че и ние за тях сме дълбоката провинция, оскотели, мизерни, беззъби, мръсни и вонящи ..... тъпи тъпи тъпи като говеда. уви ... това е грозната истина. Харесва или не ние сме кенефа на европа и няма никакви краткосрочни изгледи да се променим.

Ако бяха българи, даже ЕГН-тата им щяха да напишат под снимките. Явно не са....

PEYTSCH

Убийците са чалгари, както винаги...Гласувайте им пак доверие...

Абе когато "етноса" гласува /срещу заплащане ,разбира се / за ПРАВИЛНАТА партия нито се гнусите от тях ,нито се замисляте дали са или не са чалгари ! Напротив , тогава ви се харесва да има повече чалгари ,защото са по-евтини.

Римляни?

Не! Индо-българи!

Да не се окаже, че са татаро-монголски българи?

пак от нашите цигани!

Не, по-скоро индо-пакистано-бангладешки "българи".