Трима пребиха 92-годишна жена и гледача й за 20 лева (снимки)

Тримата извършители на престъплението са разкрити и задържани за броени часове

Обратно в новината

Коментари - Трима пребиха 92-годишна жена и гледача й за 20 лева (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

У главите на клесавите, органите за продан, останалото на екарисажа, средствата от продажбата на органите да зе предоставят на пострадалите.

Евала, Бойко! Ред и стабилност. Ихуу! И справедливост.

Е,освен наказанието могат да им конфискуват и половината имущество,но не знам как се облича половин фланелка и дано изкарат с работа за още една докато държавата ги храни от 5 до 15,а при споразумение 2-3 годинки с дажба за сух обяд от 600 г салам,който един пенсионер със средна пенсия си купува за месец.

съм отвратен от вас господа управляващи и правораздаващи! Следва продължение на изказа ......... Дано БЪЛГАРИТЕ гласуват пак за вас!!!

предполагам - вероятно става дума за мръсни, мазни, гнусни тъмнозелени любители на плода мангго - всичките с по няколко присъди, неизлежани, неграмотни, обаче - на социални помощи и с ТЕЛК??????????????????????????????? ОСТАВКА, ТУЛУПИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

А къде е Суперкаскетът? Той обича да си прави PR на гърба на нещастието на баби и дядовци..

Пожелавам ви на сите журналисти, подобни НЕИЗВЕСТНИ ЛИЦА скоро да ви пръснат сфинктерите и кухите, продажни, соросидни тикви!!

Сигани, батееее,..сиганиииииии Те са по-долу и от австралопитеците....доказват го с факти....

Мъдаааааа, Просто "прекрасно интегрирани".....полу-шебеци.....

истината че те тези неща ги правят само тук..в западна европа са кротки агънца като, Фончо мамин:)

мога да се закълна ,че са мангасари!мамка им мръсна!подчовеци!

Сега, наближавам 70 години , НО.. си спомням като днес 70-те години на миналият Век 1971, 72,73 и.т.н ..тогава бяхме на 16,17..18 години ..силен Тотален комунизъм бяхме ограничени в много неща, стоки,книги,музика,филми пътуване и.т.н.. НО, не можаха, да ни спрат да се разправяме Cами,.. с циганите ,....тогава Циганин в центъра на града.... Hяма да видиш ...Смилахме ги от бой , направо им разказвахме играта като ги видим ! Дори, тогавашните Милиционери,... се обръщаха на страни и си тръгваха като ни видеха , че започваме да мелим цигански кратуни ...мълчаливо си тръгваха и ни оставяха да ги смъкнем от бой ,....Тогава , цигани да оберът къща или стари хора Не ми се мисли какво ще стане !! През тях години си спомням ЦИГАНИ изнасилили 14 годишно момиче ...Дъщеря на един старшина който служи като механик водач в Сливенската танкова бригада ...когато научава ....отива в поделението пали танка и отива в циганската махла и ги почва ...цигански катуни..... и кратуни наред мачкане нито чакал да ги арестуват нито да ги съдят ..Той, ги "Oсъдил"... след това и него го осъдиха "Символично" !!;)) Такива неща ставаха през тях години , Не знам,.... сегашните политици чакат някой ПАК да превърти и да ги започне мангалите и тогава да предприемат нещо срещу тази тяхна престъпност ли ??;))

Много грозно впечатление прави постоянното присъствие тези дни на Шумен в криминалната хроника! Май нещо силно не е наред в този град и околия и трябва да се вземат сериозни мерки!

Това не е държава, затова хората изпитват носталгия по миналото.

Не бъркай "носталгия" със "спомени" от миналото.

Решили да "наберат" някой лев за Банго Васил...

Да се организираме в граждански отряди и да изметем циганите от населените места. Преди години, след 18 ч зимата и след 20 ч лятото, жив циганин не се виждаше из градовете, особено по централните зони и парковете. Така беше навсякъде, и София, и Варна, и Пловдив и в останалите градове. Циганите не смееха да излязат от колибите си в гетата, защото тогава имаше ред и дисциплина в обществото. Да не говорим за съд с бързо производство и изпращане на виновния мангал или в затвора, или в трудов лагер. А сега, “независимият”съд и “честната”прокуратура ги пускат срещу рушвет още след 24 часа. И след като властта не прави нищо по въпроса, време е хората да се организират и намерят всякакви начини да се защитят от циганския произвол!!!

е или от Столипиново, или от Факултето, а може и от Максуда... Но, с циганите трябва без емоции и без прошка!!!

Де е селото в Шуменско, де е София и Пловдив, Столипиново и Факултета? Колкото за "едно време", изселваха по селата. Точно там е станало престъплението.

Крайно време е честният, работещ, осигуряващ се, психически здрав българин, с минимум средно образование, функционално грамотен, без задължения към държавни и общински институции, преминал през казарма или доброволна служба в резерва и с чисто съдебно минало да получи правото да притежава, а при нужда и да използва огнестрелно оръжие. Когато тази употреба е била с цел предотвратяване на престъпление или залавяне/неутрализиране на извършител на престъпление, въпросният/те гражданин/граждани успели да приложат закона трябва да бъдат награждавани с медал за заслуги към обществото както е в САЩ. Проблемът тук е че политическия елит се насира след всеки масов протест на бели българи с искания за промени. Партиите и мазните тулупи в тях много добре знаят на какво е способен един подивял и изгубил надежда за бъдещето, въоръжен български народ. От страх да не висят по дърветата и да не свършат като Чаушеско никога няма да приемат подобни промени в законите. Ако ги приемат ще дойде ден в който събитията в Капитолия ще изглеждат като някакво учение пред това което ще стане у нас. За жалост като нация и държава нямаме друг шанс да преживеем катарзис освен въоръжен сблъсък от типа на гражданска война включително и на етническа основа. Тъжно, но факт и подобни новини като тази го доказват всеки ден.

Мангал?

Присъдата за тези е ясна: РАЗСТРЕЛ! Друго освен смърт на такива боклуци не се полага. Айде ако трябва да бъдем хуманни за пред Европа-та - доживотен затвор без право на замяна и вечна работа в някой рудник/кариера докато не умрат върху лопатата. Докога малоумната правосъдна система в България ще отглежда подобни отпадъци? Трябва да е като в САЩ - едно провинение - затвор/пробация/глоба. При второ провинение - затвор. При трето си рецидивист и оставаш зад решетките доживот. В България КОГА?

Не може деди! Те са неприкосновени! Я виж във Факултето повече от 90% гласуваха за Фандъкова. И нямаше невалидни бюлетини щото там ромите всичките висшисти,а не като в наше село.

абе когато са мангаля не казвате името.....иначе браво на Гешев дето пребори бит престъпноста...ако не всеки ден , през ден има такива случки

Толкова PR, че някой си е свършил работата...

дебил!

Трима ЦИГАНИ пребиха 92-годишна жена и гледача й за 20 лева

Гласувам за този, който обещае да открие едни кариери, лагери икаквото щете и да праща всички като тези там да чукат камъни докато могат. Отврат.

Аз обещавам. Заедно с циганите там ще копаят Боко, Цв.Цв., Каскета, Шиши, Станишката, Костов, Пешо Коня, Меди от сараите и много други герои на прехода активни и в пенсия. За да се оправи България поне 1 млн трябва да отиде в лагери или да бъде физически ликвидиран. Рецидивисти, политици, корумпирани малоумници от всякакъв тип, буйстващи ромеи - всичките до един.

Още колко мандата са необходими на Борисов-Герб и сателитите му за да се справят с битовата престъпност.Гешев ни полицай ни прокурор ,вятър го вее на Бяла кобила с показани акции срещу политици,бизнесмени и нормални граждани. За да сте сигурни ,че ще се реши проблема с криминигената обстановка в страната гласувайте за Пунта Мара с Герб-Бойко Борисов.Всичко за Борисов е Чики рики ,затова бъдете спокойни,

Линч!!!

Извършителите не са знаели, че Гешев се е заел с битовата престъпност.

PEYTSCH

Дадохте ли на жертвата поне 50 лева от джоба си ?

А кой да ги даде и защо? Обоснови въпроса си!

Те така си живеят разни. Явно по снимката жената си е на легло. И имало там 20лв.

От почти година вече всеки ден ни набиват в главите, че трябва да стоим у дома, за да пазим възрастните. Ако ходя на работа, ще заразя баба си, ако детето ми ходи на училище, баба му ще умре, ако седна да изпия едно кафе навън, ще разнеса зараза, щото може и да съм добре, ама нищо не се знае. Внушава ни се, че ние сме виновни за заразените, умрелите, че докторите, учителите, полицаите, всичките те били потенциални жертви на нашето безхаберие. И ние се съгласихме. Децата ни спряха да учат, да спортуват, родителите станаха учители, спряхме да работим, спряхме да търсим лекарска помощ за глезотии като инфаркт, инсулт, диабет, язва и какво ли още не. В името на живота на възрастните. В същото време същите тези хора са безмилостно пребивани, ограбвани, насилвани. И на държавата не й пука. Примати с множество криминални регистрации се разхождат необезпокоявани. Пребиват старица за 20 лева. Но това не е важно. Важното е да спазваме "мерките". Щото възрастните хора били в риск. Само че рискът е другаде, в нашата, българската пандемия, която от години се вихри навсякъде. Тя покосява нашите родители. И спасение няма.....

Млади виолетови герберчета, партията ще ги пази!

От глупостите, които пишеш си личи колко глупаво същество си!

Ясно ,вече са пуснати

Май трябва да се организират бригади и да се пролее кръв, че да не посягат на никой... :( Мизерници.. Що не посегнат на ББ ?!? :@

БРИГАДИ ЗА ОТМЪЩЕНИЕ СРЕЩУ ПАСМИНАТА !!!

умираме или се махаме. геноцида си върви.

Без имена и снимки ... на бандитите ... Значи лошите имат права, а останалите нямаме ... Какво ? И да не би ушевите да не знаят къде им се разхожда контингента ?

Горкичката бабичка... И колко като нея има... Кочина, не е държава това! Само отвратни свини живеят добре тук. Отврат!!!

Вижте сега,циганин откраднал 20 лв. си е скот отвсякъде и затворът ще е един хубав пансион за него,а пансионът го плащаме пак ние.Циганинът разбира и помни само лобута-значи,при залавянето една хубава "профилактика" и кинезитерапия с гумена палка,влачене по стълбите,падане от 1 м. и прочее мерки за въздействие държат влага на един циганин около 6 месеца.След 6 месеца пак същата "профилактика"-много е просто!Някога влязох в кабинета на един колега от Криминална веднага,след като почуках на вратата-млатеше един цигани по главата с дъска от ламперия.Попитах го какво става,а той ми отговори:"Обяснявам му твърдата линия на Партията"!Та,така.

начи, илиев и пенджуров го биеха мангала от 8 сутринта. заедно, на почивки, по отделно - и тоя мълчеше като пън. кои бяха с тебе? къде откарахте овцете? мълчание. и чак, след като илиев вдигна телефона и се направи, че вика колата да прибере трупа на починал задържан, оня се разрева и проговори. трудна работа е.

Тъпаци и да триете, хората знаят, че тези изроди гнусни не трябва да живеят и да ги хрантутим. Към управляващите: Докога ще има терор над беззащитни старци по селата от тази паплач? Към народа: Докога ще търпим??????????????

даже извършителите са фенове на боко, гласуват за него и неговата гнусна партия

Новината да се чете - Да се готви следващата баба след 72 часа ли?

Колко лесно е да откраднеш от стари хора! И колко тромаво, мудно, скъпо и направо невъзможно е да получиш справедливост. Всичко оптимизираме, усъвършенстваме, автоматизираме, а с най-важното не можем да се справим! Как ли би постъпило племето, където всеки ден е борба за оцеляване? Дали ще хаби ресурси за дълги съдебни процедури, ще строи здрави колиби за затвори и ще хрантути престъпници с безценната храна?! Рецидивист значи мъртвец - той отдавна е доказал, че е вреден за оцеляването на племето!

крайно време е да започне самозащита с огнестрелно оръжие и да си обучат хората

Знаете ли защо са цигани, защото даже и първите букви на имената не им дадоха.

Кажете ,че са нашите тъмнозелени "братя", че да е чсно за какво иде реч.

ЗА КАКВО ИМАМЕ МВР? ЗА КАКВО ИМ ВДИГНАХТЕ ЗАПЛАТИТЕ С 15%?

Така де ,ама те искаха 30%,а от "неудволетворени "милиционери" какво друго да очакваш.

даже с такива аматьори не може да се справи! Даже селските кокошкари нямат респект!

следващия месец на песионерите вместо по 50 лв. им раздайте по един пистолет и ще спрем да четем такива новини.

Съдебната система не знам колко ще помогне за някаква справедливост обаче колко бой ще понесат тея, ареста особено зимата е мн кофти местенце, нека потренират на тях органите, начупете им кокалите мангалски хахахаха

В провинцията настана тотална циганизация! В малките градове и села вечер след 18:00 не можеш да видиш млад човек,камо ли възрастен,всичко е опустяло и се е покрило по къщите си,защото цигани бродят от всякъде! Хората не спят спокойно,защото знаят,че може да бъдат ограбени и дори убити. Се едно е Сирия,където ислямисти дебнат от всякъде,тук просто цигани дебнат от всякъде... Останаха 5 големи града,където все още не е голям проблема с циганите,но го има и тепърва ще става по зле. Едва ли има държава , на която да и трябват такива отрепки,които са в тежест на всичко,на цялото общество. И най лошото е,че българите продължават да бягат от България заради ниското заплащане на труда дори в условията на пандемия и тук остава само циганска измет,която знае само да краде и убива,как ще съжителства бизнес и цигания не се досещам....

Това отново са шведи от квартала.

Една от добрите страни на Соца беше , че такива отиваха в Белене и Ловеч !

Белене и Ловеч изобщо не бяха за такива. Кокошкарите ви бяха социлано близки, другарю. Тях ги ползвахте за отгворници и помощници в затвора.

отговорници бе другарю соросоид,щото точно вие след краха на социализъма веднага потърсихте други да ви хранят с помия и да предавате хората

Aлоу....., съдебната ни система. Май нарочно правите абсурдни присъди за такива....

Господин полицай, нищо не пише за присъди;) Пише само, че са криминално проявени, демек ти, като служител на закона, си наясно, че това означава, че имат криминална (или полицейска )регистрация за престъпления от общ характер, НО може и да не са стигнали изобщо до съд... А защо не стигат до съд такива е друг въпрос...

не трябва да се ловят,а направо на място да се разтрелват

Трябва със същото - бой до смърт!!