Трима българи полицаи ранени при размириците в САЩ, Тръмп се закани да извади войската (снимки)

Джордж Флойд е починал от задушаване в следствие на натиск, в кръвта му има следи от наркотици

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оправиха накрая заглавието и вьрнаха явно командированите в САЩ бьлгарски полицаи в Бьлгария, а там останаха полицаите от бьлгарски произход...

На последната снимка само бели хора ! Гордея с тия деца има надежда !

Ето до какво води "социалната" държава и толерирането и хрантутенето на всякакви елементи на които не им се подхваща работа. Подобни неща ставаха и в Париж и в Лондон преди години. Млади хора от гетата, които цял живот са на социални помощи и не са бачкали и един ден се сърдят, че ... и те не знаят за к'во. Живеят си търтейски като в мечтания някога комунизъм, е вярно пари за ново БМВ няма, ама за бира, чипс и трева явно стигат. Леви анархисти били. Да леви са, щото и двете им ръце са леви, а в главата - бели мишки.

което се случва, назрява от доста време. Просто се чакаше нещо да се случи, за да провокира тези хода на настанат. Това недоволство не е само за тази случка. Това е натрупване от доста време и провокирано от водената политика на САЩ

Какво е заплашил ве тъпаци! ТОЙ ИЗКАРА ВОЙСКАТА! По повечето големи градове патрулира националната гвардия, която са вътрешните войски на краварника, специализирани в потушаването на недоволство и вътревшни бунтове с тежка бронирана техника танкове, БТР, БМП та.. дори авиация, самолети и хеликоптери! Който си мисли че има демокрация в обора Америка, мноо се лъже! Всеки може да влезе в Туба и да види краварската армия по улиците на големите градове!

Браво на Тръмп. Действа както трябва. Той ще се оправи. И стига с това пресилено "Гражданска война". Тук на шепа протестиращи веднага се приемат исканията. Но там това не минава.

Естествено, че ще се оправи. Америслямската държава има опит в това да смазва размирици, породени от собствените ѝ репресии. Като народът протестираше срещу банкстерите от Уолстрийт, също "се оправиха" и биеха даже възрастни жени. Толкова струват човешките права и човешкият живот в разединените америслямски щати.

Ами ако е криминално престъпление - умишлено убийство, тъй като двамата са се познавали, и може да са имали конфликт? Колко негри са застреляни при криминални сблъсъци на престъпници след убийството на Флойд? И това ли е расизъм?

да видим какво ще извади - повечето войници са латиноси или "черни" братя... Само ще налее масло в огъня. Но това си е съвсем в реда на нещата за чичо ни Тръмп. Или трябва да обвинят останалите полицаи или да излезе някое политическо лице и да обясни защо няма да го направят. Американците винаги са имали проблем с полицейското насилие, но това се корени в психическите проблеми у "органите" дето не знаят кой ще извади ютията и ще им пръсне главите ако са прекалено "демократични".. Щото нали - въоръжени милиции срещу тиранично правителство, втора поправка, глупости, работи... А това, че редовият "орган" всъщност е на подчинение на кмета никой не го вълнува.

САЩ е държава, в която цветнокожите имат повече реални права., отколкото имат белите хора. Който е решил, че е съгласен с този начин на живот и с тази особеност и за това е избрал да живее в сащ, ще си носи и последиците от решението си. В никоя държава няма само хубави неща- всяка държава си има своите национални особености. За това, когато човек решава да се установи да живее и работи в една държава, е добре да мисли да може да живее по начина на живот, характерен за нея. Иначе се стига до резултатите от настоящата статия. Аз например, не мога да си представя да живея в държава, в която цветнокожите й граждани имат повече права от моите, тъй като съм от бялата раса и съответно, не се натискам да живея в такава държава.

затова живееш в БГ дето циганите имат повече права от хората??? така ли е? не се заяждам - питам само да се просветля... и за един прЕател пак така, да просветля и него.

В България циганите нямат повече права от мен- все пак, съм адвокат и те не са от моята социална група- ако желая, мога да живея, без да се докосна до никого от тях за ен брой години напред във времето...Не са мой обслужващ персонал, не са в социалният ми кръг, не посещават заведенията, които посещава семейството ми и нямаме никакъв досег с тях, включително и родителите ни.

Гледай да не те срещнат, че няма да те питат къде ходиш и интересуваш ли се от тях.

В "тръмпистките"щати...там където са гласували ЗА Тръмп...вандалщините на соросоидната тълпа няма да бъдат "толерирани" (много меко казано) Ето за какво става въпрос : Шериф от Флорида към гражданите: Заредете оръжията и стреляйте на месо по мародерите ВИДЕО Той посъветва разбойниците и грабителите да не се появяват в района, ако „ценят живота си“....:)

Данев, възможно е да си прав, но я обясни на един жалък соросоид като мен, дето нема акъл за 5ст. Как така в такъв супер демократичен щат като Минесота дето са гласували на миналите избори за баба ти Килъри имат толкова не-демократична полиция дето бият негрите? Как тъй в не-тръмпистки щат може да има такава полиция дето да се e*ва с негрите? Нали са от нашите? И кмета и той от нашите?

Много ще ми бъде интересно, ако някой журналист се сети да попита повечето български политици на чия страна са в разгарящата се Гражданска война в САЩ.... Освен, че този конфликт е от Световно значение,той е важен и за всички българи... тъй като България е 51-вият щат на САЩ и всички наши политици ЗАДЪЛЖИТЕЛНО би трябвало да имат мнение по въпроса...:) Според мен, АКО са коректни и изпълняват собствените си политически платформи, българските политици по партии би трябвало да заемат следните позиции: 1) ГЕРБ, ДПС, СДС, ЕДНА ТРЕТА от БСП(групата на Станишев и Илияна Йотова-"червените" соросоиди), както и извънпарламентарните "психодесни" -"костовистите"от ДБ , Зелената партия, кръгът на Иво Прокопиев-"Капитал"както и партията на Меглена Кунева -би трябвало да са на страната на представителите на Дълбоката Държава-соросоидите от Демократическата партия на САЩ-Сорос,Хилъри,Обама, Джо Байдън, Бил Гейтс, Нанси Пелоси и т.н... Защото всички от изброените партии са соросоидни ,неолиберастки формирования и бяха ЗА Хилъри Клинтън на Президетските избори в САЩ 2) Втората ТРЕТИНА от БСП(тази на марксист-ленинците-на свинаря Гергов,Румен Овчаров,както и тия на Калоян Паргов) би трябвало да е на страната на протестърите АНТИФА- това са хората на Бърни Сандърс пак от Демократическата партия На изборите те бяха за Бърни Сандърс и след като той отпадна не бяха за никой... 3) Третата третина от БСП(тези на Кирил Добрев, Иво Христов,Боян Чуков и Валентин Вацев) са "тръмписти"..... Самата Нинова и тя не знае от кои е...а в най-скоро време като я махнат,наистина няма да е от никой...:) 4) Трите партии от Обединените (вече разединени) идиоти (ВМРО,НФСБ и Атака) плюс четвъртия -Магарешки и неговата "Воля", се пишат на големи националисти и то "десни" и по тази логика би следвало да са "тръмписти"... Да, ама НЕ са...Всичките четири партии са абсолютни соросоиди и на изборите бяха ЗА Хилъри и СРЕЩУ Тръмп....Това поне го видях ЛИЧНО ! 5) извънпарламентарното НДСВ са "тръмписти"-и от тях имам ЛИЧНИ впечатления...

не е е лошо да не забравяш, че преди 51-ви щат ние сме преди всичко 16-та република. За което аз лично мога да приведа повече доказателства, отколкото ти в защита на твоето твърдение ;)

_stankow

Много трудно е да се вземе страна. Когато самият американски елит се чуди какво да прави. Нека първо да ги видим те каква страна ще вземат.

Мерси за констатирането на очевидното, господин дървен философ. Ти си по-зле и от тоя посредтвен Данев отгоре, макар че той поне е етнос и си има оправдание. Без теб нямаше да се сетим, ама добре, че те има да правиш такива дълбоки и комплексни анализи като тоя!

Адаш , излишно се напъваш като гладен в кенеф. Казвам ти го като на селско парче да ме разбереш. Не само нашите български партии бяха против рижия ви орангутан , порив него беше всяка нормалмна партия в Европа освен Льопенката и брекзитърските идиоти на фартаджа от мъгливия остров ... За Тръпм бяха в Кремъл толкова е дълбока работата с дълбота държава ши знаиш ... ха-ха

Някoй

АКО ТРЪМП ПУСНЕ АРМИЯТА, очаквам след 1 час Китай да парти своята в Хонконг. Да видим как САЩ ще протестират срещу действията на Пекин.

_stankow

То Хонконг иди дойди, да не пратят армията в Тайван ...

В цял свят черните живеят добре, благодарение на белите!

Нещо повече, покрай белите станаха по-бели от някои , които се имат за такива. Не търпят насилие, протестират, виж белите София като като ги мачкат , ръкопляскат и целуват ръце.

Някoй

обаче преди това белите са живели добре, благодарение на черните си роби. Да напомням ли какво е ставало в света, Америка и Африка през 17,18 и 19 век

завиждаш ли? Ако се пребоядисаш ще ти стане ли по-добре? Ако не - какво смяташ да правиш?

Бай Дончо уж щеше да прави Америка велика. Пък каква стана, с цирковете и блъфовете си първо срина международния авторитет на най-мощната страна в света, после се провали в борбата с вируса , сега 1/3 от короната в света е в страната му , с перченето , недекватността и агресивността си по един случай на полицейско насилие провокира невиждано гражданско неподчинение , взриви гражданския мир и се доведе до ситуация да се крие в бункер , да не може да контролира дори вътрешните събития и да прибягва до армия и военно положение да спасява кожата. По вреден за Америка президент не помня, неслучайно най-големите врагове на САЩ го аплодират.

абе и най-несуеверният ще се замисли за това съвпадение на фактори срещу Тръмп... Явно някой много иска да му подлее вода - дали на него или на цялата държава е трудно да се каже. С две думи - така и така ще се мре, поне края да е зрелищен :) С хляб сме се запасили вече, а също и с тоалетна хартия.

Северно Мексико не е истинска държава, а експеримент, който досега беше успешен. Вече няма да е така.

Северно Мексико, харесва ми,...може и Уест Ингланд.

И аз много те харесвам. Как само го измисли - Уест Ингланд! Браво! Ама и моето е готино, нали?

педерасти, нали?

Л'' НЯНА МЕШКА.

Да се прибират у Куртово Конаре, кво правАт в САШТ?

либерастите са рак

За да се снима със свои познати пред Белия дом, с библията в ръка, шефът на света, Доналд Тръмп, нареди да бъде очистена улицата пред Белия дом от мирните демонстранти. Полицията е използвала гумени патрони, палки и сълзлив газ.

Тук му беше мястото на любимия термин на някой новинари и да напишат: Изметоха пречкащите се, за да достигне Тръмп до църквата...

въвели 60/40 нямаше да се стигне до тук

Да бе. Купуваш си дозата и Тръмп ти плаща 40% от цената и. Така ли?

Взех да се замислям :) / я па я!!!/... Нещата винаги имат няколко неподозирани страни. Прав ще да е този, дето каза, че истински демократ може да бъде само много богат и много добре въоръжен бял мъж. Добре, но когато се появи и друг също толкова богат и също толкова добре въоръжен, какво остава - да започнат да се доказват кой е по- и баш- демократа... Май дойде времето насажданият в съзнанието на последните поколения американски политици образ на безкрайните възможности на една система, която доминира над света, сега болезнено да бъде заменен с една земна реалност, но с цената на катаклизъм. За жалост - грешилите пак няма да си изстридит грешките... Или пък? Историята винаги те връща там, където си започнал да грешиш. никой досега не я е излъгал. И последно - страхотна грешка ще е да намесят армията. Светът не е от вчера и къде по-подготвени за това войски са се проваляли, когато всъщност нямат враг и трябва да воюват със себе си.

Бай Дончо е от типажа на нашата мутра проста, тлъста и самовлюбена! С една разлика, че той си плаща за ...урви със собствени пари, а нашият дебил плаща с парите на всички нас!

Определено има провокатори и то със съвсем различни идеологии. Много ми хареса американката, която се опитва да подпали американското знаме. Там са толкова надъхани, че каквото и да става, никой не би посегнал на знамето. Нещо става, намесват се и някакви други, които май изобщо не ги интересуват, кой кого убил.

_stankow

Днес и паметници трошили. Не е бивало това нещо в Америка. Но им се е събрало на хората.

Сега става ясно, че този негърът е имал досие и е лежал в затвора за въоръжен грабеж. Как полицаите да не са нервни, Или това е нещо нормално в САЩ? Ако негър не мине през затвора не е негър. Дори по филмите се хвалят и негри, а и бели. Ти къде изчезна - бях в затвор еди кой си.

стана ясно че и полицаят имал 18 подобни провинения свързани с дисциплината, дори познавал негрото - работели на едно и също място преди

Някой му спретва Майдан на бай Дончо. Режисьорите не знам дали са същите или са гост звезди.

Като негрите понабият достатъчно бели, бай Дончо ще има втори мандат! По-забавното е, че негрите първо бият тези солидарно протестиращи с тях бели, че са им по-наблизо.

Вашингтон, D.C., църква обеща солидарност с протестиращите в понеделник (The Associated Press reported. CNN, HuffPost,) Епископ Мариан Буде, лидер на Епископската епархия във Вашингтон, каза на HuffPost, че е "възмутена" от проявата на Тръмп We just wanted to make sure the church wasn’t just a building, that there were people there praying, offering support and solidarity.Bishop Mariann Budde След пресконференция в Розовата градина в понеделник вечерта Тръмп тръгна от Белия дом, за да позира пред знака на църквата "Св. Йоан", докато държи Библия. Органите на реда изстреляха сълзотворен газ по стотици мирни протестиращи, за да разчистят пътя на Тръмп, предаде Асошиейтед прес. Църквата принадлежи на Епископската епархия във Вашингтон - част от прогресивно изповедание, което често противоречи на политиките и тактиките на президента.Епископ Мариан Буде, лидер на Епископската епархия във Вашингтон, каза на HuffPost, че е "възмутена" от проявата на Тръмп. „Ще направя всичко по силите си, за да разгранича нашата църква от това, което президентът направи тази вечер“, каза тя ! Буде каза на Андерсън Купър на Си Ен Ен, че тя няма представа, че Тръмп планира да се появи в църквата в понеделник - тя разбра за това, като го гледа по телевизията, както всички останали."Просто не мога да повярвам на това, което видяха очите ми тази вечер", каза тя.Църквата "Сейнт Джон" се намира от другата страна на улицата от площад Лафайет, парк, който се намира директно северно от Белия дом и се превърна в място за събиране след избухването на протести заради смъртта на Джордж Флойд.

в момента разиграват същия сценарий като в Хонг Конг, явно "някой" много иска да свали Тръмп

Е то е ясно кой. Още от самото му избиране. Освен да пита китайците как се справят с нещата.

Бай Ганьо успя да се снима с бай Дончо, че повече няма да има тази възможност .

Че тя войската ти 60% черни, 30% латиноси и тук-там някой бледолик за цвят. Така че внимавай като ще вадиш.

Негрите в САЩ живеят добре, благодарение на белите. Ама явно нямат толкова мозък да го проумеят. За мен си е честно да си ги върнат в Африка, от където са ги взели и да им платят компенсации за робството. Няма да живят мирно в САЩ. То се е видяло. Един убит негър при инцидент и веднага трошене и грабене, пребити бели. А и тези черните са точно като маймуните - на стада и като видят сам бял го пребиват. А някой пт тях точно като маймуна го цели с камък по главата. Това че може да го убие не се знае дали не му пука или иска да го направи. А за десерт му взимат портфейл телефон, докато оня издиха. И те ще ми изнасят демокрация. Бааа. Няма да стъпя там!

И какво правят там? Малко ли полицаи си имат в САЩ? Да не взимат личен опит по задушаване?

американската нация е болна от самото начало. като добавим дълбокото социално разслоение и политиката на масово промиване на мозъци това можеше да се очаква.

Плювналиев, Поптодорова, Захариева какво мислят по въпроса? Искам да чуя тяхното експертни мнение. В краен случай може и Харизанов да се изкаже.

Прочетох сега подзаглавието и то екрасноречиво "Джордж Флойд е починал от задушаване в следствие на натиск, в кръвта му има следи от наркотици". Ако негърът е дивял като пиян циганин на сватба, да не е очаквал "да му сипят още едно" и "ти мене уважаваш ли ме" ?

Гледах и началото на ареста. Всичко си протича нормално без грубости и блъсканици, Флойд и той адекватен. Двама полицай съвсем, различни пресичат с него улицата и преди да го вкарат в патрулката, като се тръшва на земята да се инати, чак хилавите ченгета не могат да го дигнат. После има край на записа преди официални дето Дерек му притиска шията, но Флойд доста е изтерясал, притеснил ли се е кво.....?

Има запис на патрулката, когато е арестуван. 3-ма полицаи се борят с него цялата патрулка се тресе. И този очевидно тръгва да бяга, тогава са го приклещили. И тук вече става кривият изход. Те явно не са му повярвали че се задушава, след тази борба. А пък и смее ли полицая да го изпусне.

Полицая му е стъпил на гушата за поне 8 мин. - на мъж с белезници на гърба. Този мъж се молеше, че не може да диша и умря по коляното му. Това си беше хладнокръвно, садистично убийство. Никога няма да забравя безизразното лице на полицая, койта го притискаше, докато той викаше майка си и се молеше.

Ненам дали ви направи впечатление стандарта за арест в щатите и стандарта у нас примерно. Такива брутални арести и в Русия и в Ирак няма. Нахвърлят се с електрошокове и колена върху жени по пет ченгета едновременно. Прословутата американска свобода сама си пати от свободията си. Всеки очакват да е въоръжен понеже било лично право на всеки да носи оръжие, не малко полицаи също са пострадали от внезапно вадене на патлаци от някой друсан. Дано поне тук носенето на оръжие поне извън дома да не се допуска никога иначе и наще спецченгета ще изперкат.

Разликата е че там им треперят дрехите на полицаите. Всеки може да извади оръжие. А в тези черните 90% има.

Демокрачията е само за страни с население, доволно оригващо се и сито. Защото тогава всичка са толерантни. В момента, в който "манджата" започне да привършва, демокрацията започва да скрибуца.

Така ще е в Америка - многото приказки за права водят дотам, че и тези, които не са "за пред хора", т.е. за гражданско общество се опитват да диктуват правилата. Не правата и свободата, Санчо, а условията за прилагането им... С мангустите в БГ ще стане същото, въпрос на време е... Все едно 100 човека да издържат 200, защото последните имали право да бъдат издържани. А расовото приемане се извоюва не чрез протести, оттам тръгва всичко... Ако и САЩ да са имали президент негър, негърът си е негър, белият си е бял. Положи усилия и ще те имат за достоен гражданин.

Браво чичо Дончо! Мачкай многоглавата соросоидна хидра! Добрият соросоид е като добрият индианец...

Прав е 214 - българските полицаи са си в България! Аре спрете с тия - 2 българи в екипа на Мъск, 3 българи полицаи, българката Добрев и т.н. Това са американци с български произход. Може и с румънски, полски, индийски, сомалийски... Те не са българи. Може да са били, но вече не са. Щом са взели американско гражданство са американци. И всеки от тях точно това ще ви каже - американец съм.. Дреме ми за тях точно толкова, колкото за американците с руски произход или за северомакедонците - точно николко. Много повече ме интересува ставащото с бесарабските българи. Нищо че нямат български паспорти/лични карти. Вярно, всеки има право да отиде да живее там, където му енай-добре. Но добре, че има и такива, които не мислят така. Иначе, Ботев и Левски нямаше да се върнат в "тъпата България" (думите са на починалия Кристо Явашев от 2017 г.)... И вземете най-после го научете тоя български език в ДИР-а! Госпожата Цонева е журналистКА, не журналист. Правилно или не, но в българския е придобила гражданственост тази дума.

България е там, където има поне един българин!

Randall_Zwinge

Може. Ама тия не са Българи.

Който, обаче се има за такъв. Тези не се считат сами за такива.

Сега разбирам, че правилния термин за жена журналист било журналистка. Абе спрете да пишете глупости. Същата глупост е и кметИЦА, съдийКА и т.н.

Randall_Zwinge

Ти може и да се изненадаш, ама в Българския език има род.

Тръмп говори за анархизъм, без, базбира се, да е наясно с корените му и какво точно значи това учение. Може да се допусне, че използва думата в неформалното й значение на вандализъм, което е съвсем различно. Но това е Тръмп, все пак. По-интересно е друго. Внушението, което налагт опонентите му, че не може собствената си страна за оправи или пък, ако гостори, ще е с пушки, което някак си...Извън това имаме порочен кръг от факти. Задушен крадец, полицаи-убиици, недоволни мирни либерали, вандали, които въобще не са нито демократи, нито либерали. репортажите показват също доста бели с бутилки, които излизат да мародерстват, а те са точно он групата, гласуваща за Тръмп. Има, със сигурност иот другите. Историята знае, че те само това чакат. Та, каква картина се рисува на това общество? Любопитна. Ако има нещо грешно в тази ситуация, то е да се вземе страна.

Дирниците се изгавриха с Ботев и всички нас, като държаха новината по случай 2 юни 15 минути. Не като главна.

Това не би трябвало да те очудва. ДИР-а не е национална държавна медия, а частен сайт и е нормално да прави това, което "интересите" или собствениците му диктуват, а това, че ние сме овце си е друга тема. По странното е защо в демократична България няма чисто държавен сайт, който да отразява нещата в съответствие на националните интереси и държавната политика?

Официален сайт си има - government.bg. Там влизал ли си? А за другото си прав.

Драги мисирки, пишете грамотно и вярно! Това там не са български полицаи, а американски полицаи с български произход!!! Иначе излиза, че сме командировали наши полицаи да помагат на американците... Проверявайте си писанията!!!

Ти с минуса??? Да не си българин в лелеяната Америка???

Много му се събра на Тръмп, Щатите май така са били само през 60-те години - кубинската криза, войната във Виетнам, убииствата на Кенеди, Черните пантери, хипитата...сега всичко наведнъж

И въпреки всичко, пратиха човек на Луната

И само в тези бунтове изтрепаха десетки (мани какво пише по пресата).

Те точно затова измислиха и заснеха, че "пращат човек на Луната" - за да отклоят вниманието на електората си от реалния свят и всички гадости там. И подейства. Кофти обаче, че се навътряха с такава тъпа и огромна лъжа като Аполо - която сега ще трябва да признаят рано или късно.

На Луната прати човек само сър Стенли Кубрик! Вечна му слава!

Не трябва да се убиват хора така както направиха с този негър-Но цялото поведение и начин на живот на негрите в САЩ ,ме направиха РАСИСТ на стари години. Черните само чакат повод да безчинстват и рушат.

Дреме ми за здравето на някакви еничари отишли да слугуват точно пък на тая държава..........

От американските политкоректни медии разбрах, че белите националисти-расисти, които плячкосват и палят, са с черен цвят на кожата

Българските полицаи са си в България.... Като чета нищо по различно от това при престъпление дето е навсякъде където ментор е сащ - наркотици, криминално минали, психично заболяване......

Прав си, но не забравяй защо три милиона ибягаха..... Истината е по средата..

Обръщението ми е към троловете и заблудените пъпчиви момченца, които се опитват да се правят на интересни с антирасистки, прогресистки и продемократични провокации към здравия разум. Живота ясно показва някои много неприятни истини за човешката природа и общество. Първото, което е очевидно е че не всички хора са годни за труд, съзидание и ред, които формират богатство и култура. Спомнете си за ЮАР-там е имало едно време процъфтяваща страна с железен ред, в която дори черните в гетата са живеели по-добре от сега. "Демократичния свят" се постара да унищожи този добър ред и успя. Неспособните на култура и ред взеха властта. За броени години проспериращата перла на Африка се превърна в най-престъпната и бедна клоака, на която могат да завиждат само Салвадор или Бразилия, където между впрочем обстоятелствата са сходни. Унищожена е напълно една качествена и прекрасна страна, в която дори за черните оцеляването е под въпрос. Вторият момент е относно т. нар. "демокрация". Може би е перфектна система за шепа страни с високо културно население, но далеч не е годна за навсякъде. Що за сила е демокрацията като система, след като позволи в сърцето и да се пръкне такъв чудовищен неолиберален тумор, способен да руши наред държави и общества? САЩ много лесно могат да изпаднат до ЮАР или Бразилия ако я карат така с либералните си заблуди и могъщи разрушителни сили стоящи зад тях. Утрешният ден така ще гнояса света, че ще се молите да живеете в Русия, Китай или другаде, където редът е на почит. Дотам ще я докараме. И това се отнася особено болезнено за България, която с бодра крачка е тръгнала да се самоубива, вменявайки на невменяеми че имали права. Животът казва всичко това, не аз. Спорете с Живота ако не ви харесва.

дано има кой да чуе!

Чернокожите не са дошли по свое желание в САЩ, а са били насилствено докарани, за да слугуват безплатно. От кармата никой не може да избяга.

Чернокожите не са излязли по своя инициатива по улиците, а ги насъскват "демократите".

В САЩ имат сериозен проблем, който от десетилетия ескалира постепенно и не започва с този слуай, нито ще приключи с него.

да. има проблем. нарича се по различен начин, примерно "Антифа". И тук имаме такъв проблем - без да сме имали чернокожо робство (и въобще расово базирано!) рязко сме виновни за проблемите на негрите в Америка. а у нас дори "негър" не е или поне не беше мръсна дума. Обаче с този позитивен расизъм бавно и спокойно ни карат да мразим негротата. А те не ни обичат, щото са тъпи и ограничени, и не знаят, че тук не сме имали такова робство, и ако му кажат 'черен' това е защото Е черен. не защото го обиждат с това. той сам се обижда. Това се дължи на 20-30 годишната работа на разни НПО-та И те няма да спрат щото ще ги пенсионират. Така и в америка. Проблема с расизма се решава от 1) расисти 2) хора, които са заинтересовани да има проблем. За да имат работа (лека и добре платена протестърска).

В крайна сметка стигаме до изначалния проблем - ако тези хора не са били насилствено докарани, за да бъдат роби, сега нямаше да се случва всичко това. Американците сами са си го натресли.

тези които пеят за раздрусване на задници да бъдат върнати по клетките си