Трима души са починали от коронавирус

Делът на положителните резултати е 5,88 процента или 253 случая на пандемията

Обратно в новината

Коментари - Трима души са починали от коронавирус | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Антиваксърите какви са чувствителни като джендърите. В момента в който постнат в дира за ковид и са първи да коментират.

Имаше детска игра : "Навуваме балона, надуйте го момчета ... да стане на парчета ! " :-)

От или С? Да не лъжете пак?

Не ОТ, а С коронавирусна инфекция. Прости журналя евтина сензация търсят.

Ковидскептиците най-сетне са прави. Вече почти никой не умира от ковид, а от придружаващите заболявания и в момента повече хора умират от други вируси. Ковида не е същият вече.

Вчера боклукът Аргирова ,Днес Боклукът Кунчев излезе от дупката и започна да плаши. Очаквам и другите боклуци да изключат. Знаем ви номерата продажни душици. За парички сте готови всичко да направите,майната му на авторитета. Продажника Мазния Доктор Смърт , Кантарджиев , Кунчев , Балтов , Аргирова ,Баба Радка. Съд и затвор за вас продажни Боклуци. БОКЛУЦИ.

А ако публикувате колко са починали от преяждане по празниците? Не е шега работа да потрошиш само по Коледа половин милиард за глупости, боклуци и муане, я!

А от глаад студ и мизерия.колко

Младите напуснаха страната, сега това което остана измира от вирус. Никой няма да остане в България.

вирус? Този,който се разхожда по телевизора ли?

Само фанатиците си слагат още вакси. Вече и тия, които са си сложили по 3, и които познавам, не искат да чуят за повече. Излизат много проблеми на яве. На кого ги разправяте тия, че продължавали да се ваксят.

ЗАКРИВАЙ !!!