Tрима бивши депутати от "Възраждане" оттеглиха подписите си от жалба до КС за бюджета

По думите на Николай Дренчев обжалването блокира това гражданите да получат нови улици и тротоари, общински пътища, водоснабдителни системи, ремонти на сгради общинска собственост и др.

Обратно в новината

Коментари - Tрима бивши депутати от "Възраждане" оттеглиха подписите си от жалба до КС за бюджета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нито "съдебна реформа", нито каквато и да било реформа са проблем на обществото ни. Проблемът е липсата, ама тоталната липса на морал - и сред обществото, и сред неговите "предсавители". Каквито и "реформи", каквито и закони да имаме, пред нискоморалните и нискочели хора те не представляват нищо. Докато на власт е "Чичко Паричко", няма да се оправим.

Грозно ! Уж сезираш , че има противоконституционни текстове , но явно е по-важно да има пари за харчене !

Израждане при бАтака.

От думите на тези излиза, че когато са се подписвали или изобщо не са знаели и разбирали под какво се подписват или много добре са знаели, но заради лични интереси са се подписали. По-точно казано, става дума за неграмотност или корупция или и за двете заедно - донякъде неграмотни, но пък сигурни корумпета. Сегашното "оттегляне на подписите" показва същото - неграмотни корумпета. Както всички копои на Козяк и Сглобката.

Тоя номер да се правите на загрижени за гражданите много се изтърка. кажете си направо,че сте продажни помияри. Костадин добре че ви изрита.

Предател по рождение е предател до смърт.. И като са си отеглили ''подписите'' срещу някой лев дали ще им стигне като останат без заплатите като дупедати при следващата парлама.. Поне доказаха за сетен път че са с кръвната група на измекярите а не на българите..

Да бяха казали: “Направихме грешка”, ама верно, парите не миришат. Народни Предатели!

Дренчев Дренчев, тамън си помисли някой, че може и да не сте чак таквиа лайна каквито ви описват Костадинов и Деян Николов, и то БАМ, и аре поредната дивотия от вас.

Значи искаш да ги плюеш, те да са засрамени и да правят това, което ти искаш... Ок, искай си. :)))

нЕкой се припозна

Възраждане лети към дъното ако пРезидента активира партията 3-март! По тази причина по-умните (и ваксинирани) представители от Възраждане се ориентират накъде духа вятъра ...

Айде още активисти търсещи изява и популярност.

Предателите са се активизирали

В случая кой крив кой прав да си се разбират там, НО кога ще се промени закона така, че ако влезеш в парламента от една партия после да нямаш възможност да се цепиш от нея и да ходиш в друга или да ставаш независим. След като не си съгласен повече с политиката на дадена партия значи нямаш място в парламента и е редно следващия в листата да влезе на твое място. Тоя филм с отцепници променили възгледите си и разни такива случайно прогледнали вече е толкова писнал и вкиснат, че не е истина. Примери бол - Руди Гела, Явор Курвата, сега и тия нещастници. Много ми е интересно дали тези трима никому неизвестни педали щяха да влязат в парламента ако се бяха явили като независими кандидати? Разбира се подобни промени няма да бъдат одобрени никога понеже големите партии няма да могат да си купуват влияние и гласове едни от други. Тоя Дренчев не беше ли някакъв военен? За дезертьорство нали знае какво е наказанието?

Е, какво "дезертьорство", ако е бил изхвърлен???

Правилно са постъпили! Признат грях е половин грях, но тези, които останаха във Възраждане, те са еничари.

Изглежда парткийка вГъзраждане ще свърши като Атака ще остане сам циганина от максуда да прави простотии докато някой не му строши мутрата то май някой вече го беше бил яко по варненско

за съжаление. но пак е по-добре, в пъти, от подмяната или дпс. а че ще има пета колона, беше ясно.

Брей, как узряха тези образи, то като те наторяват подходящо, бързо се развиваш и поумняваш?!

чакай са ... подписали сте се че смятате че има противо конституционни текстове за да губите времето и дори не сте го вярвали това което сте подписвали .. сега сетила се мара да се побара

Копейките, газ пикаете!

кой не скача е чьервьеннн - казал дъртият седераст. а всъщност не искаме повече арки от алиекспрес пред Невски.

Има закон за купуване на единични гласове на избори. Но няма закон за купуване на стотици гласове с купуване на един депутат в НС. Защо не гласувахте всеки, напуснал партията, с която е влязъл в НС да напуска и НС, като на негово място влиза следващия в листата. Защото хората гласуват за партия, а не за някакви продажници, които са там за собствено обогатяване. Никой не е гласувал за тези долни измекяри, които излъгаха своите избиратели и изкривиха техния вот по схемата за купуване на гласове на ПП. От кого са "независими" тези, след като гласуват за кражбите на ПП?

Възраждане е мафиотска структура финансирана от Москва! Какво неясно има?

нда, щом не е финансирана от САЩ... значи, задължително е от Москва.

Малко по-нагоре написах същото, а ебания трол Васко Педераса да го духа под вода докато изсъхне.

Основно мото на Кирчовците. Ние можем да ви купим вместо вас.

Ей от кога чакам няКОЙ да ме "купи" ама на неще.......