Коментари - Трифонов за реакциите след "Песен за Лена": В България няма Морална полиция като в Иран (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нищо ново под слънцето - "великият" комплексиран застаряващ български мъж, в случая и всекидневно дрогиран с хероин до козирката (не аз, а напусналите го музиканти разправят това) който вече завижда и на всяко амбициозно к*рве, не за друго, а защото не духа на него. В случая не е важно дали ония двамата са се "обичали" зад гърба на половинките си, а колко държавни пари са потекли в посока на тази "забранена любов". Все пак Ленка излезе по мъж от тях - оттеги се. А Просто Киро е голям мъж и любовник, няма що - хахаха. В България още не е забранено една жена да е любовница на някого - за разлика от Иран не бесим жените за това. Ако пък бесихме мъжете за изневяра, нямаше да е останал и един. Просто и в 2023 година не е важно една жена къде и каво е завършила, а дали се харесва на някой млад или стар мъж от вихрушката. Това е, драги ми българи европейци по местонахождение и мюсюлмани по манталитет. Петте века префасониране са си казали думата...

Дали комично или трагикомично, но тази песен е отражение на реалната действителност в България ! Нищо не може да се оспори, но все пак главния въпрос е - как я възприемаме ??? Отговора е - не навсякъде добре !!!

Сега бързам, ще ходя някъде, нямам време за коментар !

Реплика по 7/кОсми Уморен е дядо Слави, вече музика не прави. Без концерти и пари, няма свирки до зори и платените курвета да му вдигат самолета. Да се плези от екрана, като пошла разпорана или да ръмжи на сцена и се прави на безценен. А пък той цена си има, цената е съвсем значима и в сметката офшорна трупа мъни неуморно. И народ е имало такъв, с изобразен на герба лъв. На Левски се не знае гроба, а в тефтера му въпрос: "Народе????"

Ода за Боко Тиквата https://daffney.blog.bg/zabavlenie/2023/01/10/oda-za-boko-tikvata.1850525

Не знам тази песен колко дълго ще се пее,но знам,че песента на Слави е изпята.Той се настани в най долния етаж та помийната яма.

ПР-а на ПП и ДБ май много се активизира, защото не може да контрира мемета.

Аз политик в песента не виждам, а ти? Тази се отказа от политиката от поне 6 месеца, за разлика от Меси, Шиши и Сокола - за тях песнички за откраднатите милиарди кога? И не знам точно как ти влезе думата морал в устата, при положение че рева на погребенията на най-големите престъпници и мутри в БГ?

Ще бъде осъден, паника във всяка следваща негова публикация.Бог си знае за кого какво.

Напълно е прав, но такива дето си заслужават усмиването с реални факти немогат да преглътнат, че за разлика от тях хората са проумели какви са всъщност..

Като е за свобода на словото, защо тогава Слави съди журналисти и вестници за статии за него. Дори се хвалеше, че ги е осъдил.

Българските политици считат, че те са единствените богоизбрани хора, другите са плебеи, най- същественият момент е, че законите те важат само за плебеите, не за всички хора !? Зле прикритата грандомания и вяра, че са богопомазани и единствени, може да не събудят омраза в т.н. плебеи, към които принадлежи целия, останал свят. Та Лена с какво е богоизбрана и богопомазана, с това че не може да скалъпи едно изречение, като Киро Шоумена или с парапета или с какво?! Богоизбрани и богопомазани в БЪЛГАРИЯ НЯМА!!!, а ако някой се е самозабравил и си мисли, че е такъв да се разходи да се разходи до Орландовци,Малашевци, Бакърена фабрика ...

Няма по-жалко и уродливо изчадие по земите български от Слави Трифонов . Слуга по душа , но с мания за величие . Опростачил цели две поколения българи . Колкото до бездарните сценаристи , на тях им е простено , те толкова могат . Достойно за съжаление сборище от дегенерати. Изключение правят музикантите .

е много болен човечец, но освен това се дрогира яко. Хайде нека някой да напише една такава чинийка за сестра му, да видим как ще реагира.

Да се чете оесничка

Опитай пак

Да няма , колко да няма.... Не си прав Слави , има морална полиция , дори по-строга от иранската. Само че е прикрита под маската на " свободни медии"

Ти си един комплексар,а не свободен човек.

За разлика от него май вие сте комплексар барабар с тези които защитавате, защото не ви е изгодно да ви припомнят какви сте всъщност

Но селото от Слави не можеш

Каква защита кипи на горкото Ленче

от ДС продължават да ти плащат да говориш глупости.На твое място бих се покрил,снижил и затворил устата.Обаче не ти продължаваш да дразниш хората.Хубавото нещо в случая,че ти свършил във всяко отношение-в морално,в духовно,в психическо,също и физическо

Браво на Трифонов! Писна ми от амбициозни ку..и в тази държава и елементарни простаци, които ги тъпчат! Вече стана новото нормално да правиш секс за пари

Вместо да гледа здравословното си състояние, Трифонов,който дълги години не скриваше близостта си до Мултигруп и мутрите, тръгнал да ръси морални категории из тв ефира. Това само по себе си е нелепо....

На глупака няма какво да му кажеш. Каквото и да му кажеш, той ще ти изкочи с поредната глупост, на която просот не знаеш как да отговориш.

Не смей да се сравняваш с репресираните в Иран, нещастник! Не слагай хора, които действително рискуват и страдат в мръсните уста на жалката си, самозадоволяваща се персона! Ясно е, че си на дъното, ама поне спри да риеш кал и л@йна, като пълна отрепка! Свинете са чисти животни в сравнение с теб!

"Песничка" , но написана просташки, пошло, грубо. Не ни подценявайте.

Хубявото е, че те разкарахме от Парламента хахааааааааа....БОКЛУК, чупка

Творческа импотентност и морален банкрут, прикрити под удобното клише "политическа сатира". Жалко, Трифонов, много жалко.

Боклука си е боклук прилича на мумия

И на писача и на слушача да им ебем путката майна ... някой да не е съгласен че има хиляди причини за това ???

Лизкаш на герб, а ?

Морална полиция няма, затова и народът те осъжда.

Га яде кифтетата, на парапета, Не рива, а сега, защо?

Точно ти ли ще говоирш за морал ? Е.аси лицемерите...

Га яде кифтетата, на парапета, Не рива, а сега, защо?

С една дума тия новите шарлатани са същите като предишните и следващите ще са като предишните. В България нищо няма да се промени това е на 100%. Ние народа сме пасивни и чакаме някой да дойде, това е истината. Накрая ще дойде някои отвън и България ще спре да същесвува.

Айде и малкото мултаче се обади. А морална полиция имаше ли кога лапаше на маджо и Илиян Павлов па[л]ците?

Песента е пошла и просташка и говори за ниската култура на "авторите". И на слушателите на такива песни, разбира се. Обаче. Ние може и да не сме учили в Харвард (или по-правилно, не сме си платили един курс там за който накрая да получим едно сертификатче), ама сме гледали филма "Народът срещу Лари Флинт". И там става дума за абсолютно същото - има ли право издателят на порнографско списание просташки да се подиграва с обществена личност, който при това е свещеник? И там става дума за това, че ако и тези шеги или сатира да се струват груби и просташки на много хора, това всъщност е само въпрос на вкус. А съдът не може да определя какъв да е вкуса на хората - свободата на словото важи за всички. Сигурно и на Евгени Димитров - "Маестрото" повече му харесва да пише джаз песни като "Фалшив герой", ама хората си искат чалга.

Кое не е вярно в песничката? За мустака дори е вярно.

Тя сутрин го бръсне!!!

Мустакът се бръсне, ама простотията славчова я гледаме врче 30 години. Тъкмо го позабравим, и по някаква причина, най вероятно добре платена, си подава главата от дупката в кояро се е ппкрил.

Тоя е МегаПрост Олигофрен И аз ще ти изпея една Песничка Яж ми Хуя простак

Едва ли имаш нещо за ядене!

Не, в България няма морална полиция. Но има чл. 32, ал. 1 от Конституцията, според който " Личният живот на гражданите е неприкосновен. Всеки има право на защита срещу незаконна намеса в личния и семейния му живот и срещу посегателство върху неговата чест, достойнство и добро име." Конституцията, както знаем има пряко и непосредствено действие и никой не стои над нея. Пост скриптум: Кой е лекуващит лекар на господина Трифонов? Много неадекватна терапия му прилага.

Живота на управляващите не е личен, а обществен. Иначе какви управляващи са? Само на заплатка ли?

Конституцията,вече и да я нарушиш няма последствия,затова не се пъни.

Питай просто киро да ти рече - конституция ли?

Най-страшното е, че в България няма морал.

Лудото Ленче, няма морал

Най-яката политическа сатира в Булгаристан беше "Имаше такъв народец".

Нямо лъжа и окепазаняване, курвоЛена сама си го причини. Как имате морал за думи, а не за действията и. И все още взима незаслужената заплата, а вие лаете.

Коментиращият явно е от ГЕРБ. Там са такова мисловно ниво.

Когато сатирата е толкова низка, се нарича "Боклук". А когато си влязъл в политиката се наричаш "Политически Боклук". А в една песен се пееше - "Време е да изхвърлим БОКЛУКА"!!! Чия ли беше тази песен???

Това не е сатира, а гавра. Жалка ХАЛТУРА, която приляга на тъпаците от 7 8. Ще се изкефя Бориславова да напрай подобна гавра със Славчо да видим колко правилно ще се държи той дето не носи на майтап, камо ли на гавра.

Га яде кифтетата, на парапета, Не рива, а сега, защо?

Слави за политик не става, обаче за политическата сатира е номер 1! Никой не може да му отрече. Още от времето на жорж ганчев ги започна със подигравките. Най верочтно целтта му да влезе в политиката беше да разшири шоуто си с още 10-тина депутата за майтап. Обаче неконтролирано стана 1ва сила, та трябваше да отблъсне част от гората от себе си. На следващите избори ще е пак вътре, със 10тима и ще стабилизира сатирата.

Se taia

Тошко - тили си ва? Нали ти казах, хапченцата... по едно сутрин и едно вечер... Недей така изпуска, че виж какви неща ти се привиждат...

С тая песен и клипчето Слави отне едно 3 -4 процента от избирателите на ПП на следващите избори.

преди 30г правеше СФИРКИ на Мулти Илия, който те създаде.

А ПП и ДБ ония ден искаха да правят коалиция с ГЕРБ и ДПС ама герб ги отрязаха.

Нагли самозабравили се простаци, които получиха подкрепата на задкулисието и пропиляха два мандата за съставяне на правитество и пропиляха възможността да сме в еврозоната.

Българите не искат в еврозоната, нито пък искат правителство на лумпените, за които ти си гласувал.

Разправят, че по три пъти си бръснe мустака на ден

аправи си пачката на гърба на глупаците избиратели ,гаджето и е Парламентарен мухльо А тя си развява косматата П,,ка как си ще

Да това си чиста форма на сексизъм и тормоз. Не е никаква политическа сатира щото Ленчето отдавна не политическа фигура. Сама се отказа от тази си роля. Дори и когато беше говорителка на Кирето, и беше трудно да маневрира политически, просто е хрисима душичка. Та туй нещо на Слави си чиста проба психически тормоз. Е че мъж и бил политик - ами да си пишат песнички за мъж и не за нея - нели? Като Слави беше политик, някой да пише и говори нещо за нея, а за майка му? Никой не пише щото не са политически лица. Филчо

С кеф чета квиченето на самопровъзгласилите се за умни и красиви изроди.

Ти не само си БОЛЕН , а си и много ДОЛЕН! Това, че такова нищожество като тебе набра сериозен процент на избори , показва само колко ОПРОСТАЧЕН е нашия народ, в което огромна заслуга има и дейността ти!

P.S. Впрочем старателно се ИЗЧЕГЪРТВАШ нещастнико!

А вие избирателите на ИЦо наркомана сте едни интелектуалци уникални.

Sm3hurk0

Не си е струвало труда да се възпява една кифла, та ако ще да и е напреко ! :)))) Морално деградирала кифла и оня до нея, дето стоял твърдо... :)))) .., и той същия .., баджанак :)))

Гледах песента. Не мисля, че нещо в нея е изненада за някой в бг. Същото се случва и в моя офис. Колежки, които спят с дъртия ни гнусен шеф и са със заплати много над останалите. Отделно той се пробва и на други колежки като се опитва да ги изнудва, че ще ги уволни... Не харесвам Трифонов, но на обществото ни е полезно да се покаже в каква порнография живеем и как допускаме в управлението на страната ни непочтени хора, без всякакъв морал и съвест, а после чакаме нещо хубаво да се случи. Е, няма как да стане!

Да излезе Слави Трифонов на сцената на политиката е все едно някой да играе кючек в театър "Ла Скала“ в Милано. Трифонов е с его колкото Айфеловата кула, но представете си една надуваема Айфелова кула, която постоянно се надува от неговите сценаристи, които неуморно въртят опашки около него като кученца от породата "Чихуахуа“. Гледат го в устата и му създават един нереалистично идеализиран образ, в който дори той самият понякога не вярва. Затова Трифонов от време на време подритва тези кученца, прекъсва ги безцеремонно, за да не би да кажат нещо, което той не разбира, или просто да не изпъкнат над неговите месиански прозрения. Нарцисът не обича другите да говорят – така губи нещо от собствения си образ. А целият му поглед е концентриран именно и единствено там. Трифонов е дълбоко комплексиран човешки индивид, той е безкрайно несигурен в себе си, но за да балансира това си усещане, постоянно търси слабости в другите. Иронизира ги с навъсен поглед на фалшив Зевс, опитвайки се да ги накара да се чувстват незначителни. Неговата антропология на надуваем мъжкар, с изкуствен пластмасов пенис, рисува най-точния образ на онези постсоциалистически мутации, където бързото забогатяване, безогледното нарушаване на нормите и законите създаде уродлив идеал на успелия човек. Национални телевизии и кабеларки започнаха да легитимират мощно избуялата простащина, да я превръщат в модел на поведение. Реклами и риалити програми показват скъпия автомобил, луксозните дрехи, агресивния сексапил като модел на реализирания човек. Там някъде се подвизава и "патриотичният“ образ на Динко от Ямбол. Зад отблъскващата и нечистоплътна демонстрация на лъскав начин на живот стои тарикатът, пичът, татуираният до ушите простак, който кара скъп мерцедес и успешно живее извън правилата. Най-често е заобиколен от едрогърди силиконови певачки или плейметки с мозъци на колибри. Когато безумието и деградацията обхванат целия пейзаж, нормалното и безумното стават почти незабележими. Всичко се смесва в някаква жълто-кафява гама, където мегапростащината циментира и бетонира все по-големи територии. Националната телевизия и кабеларките започнаха да легитимират мощно избуялата простащина, да я превръщат в етноиндификатор… Трифонов, като един навъсен и морален гуру, всяка вечер излизаше с космическо самочувствие и мутренска походка на сцената на своето шоу. Бе превърнал част от националния ефир в огромна помийна яма, събираща цялото национално празнодумие, циничен хумор и тотален кич, близък до сумрачните периферии на хората от гетата. Хуморът на шоуто бе отблъскващ, клозетен и първосигнален, а когато го забъркваха с някакви патриотични подправки, веднага се превръщаше в едно от най-отвратителните и бездарни неща, показвани някога по българската телевизия. В основата на чалга културата стои внушението, че когато си прецакан, единственото спасение да излезеш от това положение е, когато сам ти прецакаш всички останали. Подобна мегапростащина, самохвална, самонадеяна и бездарна до смърт, може да вирее само в една социо-психологическа и културна среда, в която критериите са безкрайно размити. Чалгата и политиката са се превърнали в един общ балкански сироп, какъвто често ни показват по най-различни поводи по телевизията. Дори Митьо Пищова, който е като един Стив Джобс сред простаците в България, ми се струва по-безобиден, защото често сам не си вярва и се смее на собствените си лъжи. Най-опасен е самовлюбеният и самонадеян простак…