32 преместваеми обекта в "Слънчев бряг" са незаконни

Незаконни строежи са регистрирани като преместваеми обекти

Обратно в новината

Коментари - 32 преместваеми обекта в "Слънчев бряг" са незаконни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако обектите са незаконни и установени като такива по законовия ред, от оторизирани лица и комисия, а министърката твърси и заблуждава обществеността, че са законни, то това е необходимо и достатъчно условие за незабавната й оставка, независимо дали някому е симпатична или не! С две други, ако това, което пише в статията е факт, е вярно, тоест че комисията е установила незаконността на обектите, оставката на министърката е неизбежна! И прокурартурата трябва да се самосезира дали става дума за корупция, зависимости или крещяща некомпетентност... В противен случай това е доказателство за това, че България НЕ е законова държава!

кво да прави Ангелкова - както е грозна и ако няма пари - кво да прави?

не ги ли е узаконила Ангелкова. Като гледам как се застъпва за мафиотите - някои вярва ли, че ресторанти, дискотеки и пр. са на нормални хора. Аз исках също да отворя подобно заведение в София, но ми казаха, че не мога без да взема за съдружник мафиот.И се отказах - що ми трябва на баир лозе.Та като я гледам как се застъпва - като че ли е паднала от Марс - иска младите да се веселят, а старите да си пълнят джобовете. Та колко ли е набрала парици - иначе не става.

Както галено я наричат "конската" не трябва да си подава оставката. Задължително, в най-кратък срок да бъде уволнена, без право да заема държавна служба 20 години. Отделно Прокуратурата да се самосезира и да и обърне парцалите наопъки.

То и поскъпването на билетите за градския транспорт и винетките бяха незаконни и какво последва ?

И ко' прайм ся .????? По време на проверката са били инспектирани още пет преместваеми обекта на плажа - THE ONE, La Cubanita, Cacao beach, Del Mar и BEDROOM, за които е констатирано, че отговарят на предвидените в схемата конфигурация в план и местонахождение. Съгласно Допълнителните разпоредби на Закона за устройство на територията за тези преместваеми обекти са издадени разрешения за поставяне от главния архитект на община Несебър. Накрая да не се окаже че И шумът е в нормите и всичко е О.К. И да започнем да се извиняваме а ???

Какво ще каже Ангелкова, или Цвъки ще даде пресконференция от нейно име, нали е по обясненията и извъртанията на въпросите и отговорите...

Конституция-Гл 1.Чл. 18. (1) Подземните богатства, крайбрежната плажна ивица, републиканските пътища, както и водите, горите и парковете с национално значение, природните и археологическите резервати, определени със закон, са изключителна държавна собственост. На 100 метра от морето никакви обекти.Сега от снимките показани,някаква цигания,не прилича на курорт.Но Симеонов е сам в борбата с мафията.Една птичка пролет не прави.Ангелкова явно обслужва други интереси.Дир са ви поместили сайта "Изгубената България"-Вижте как са изглеждали плажовете в миналото! Период 1960-1970 год-стр.стр 20,28,29,30 ,31Всичко е подредено и красиво.Върнали сме се назад в своето развитие.

Валерко много съм разочарован ! аз очаквах поне 302 ;)

Спорните обекти от Симеонов са законни - най-вече Какао бийч и Бедрум.

По-важно е той да си построи хотелчето на Корал.

Като са на плажната ивица.КОЙ ГИ Е УЗАКОНИЛ,В ПАНДИЗА

Ще видим, кой и как и за чия сметка ще ги бута в разгара на сезона. А може и да си останат, поне някои обекти, тези притежавани от свои хора. Беззаконие и наглост, ама като няма контрол още след първата копка, всеки тарикат прави каквото душата иска.

Само толкова ли?! Не думай!!!

Тия данни дето ще му ги дадете на кмета е трябвало той да ги види бая отдавна.Сега той е за ареста, а не да чете закона.Явно е ,че играете комбина- ние проверяваме, а той да взима мерки- на куково лято.

Само 32 обекта? 32 пъти да я напълнят министърката с преместваеми обекти ... до горе.

И една малка особеност: Конструкции те на т.н."преместваеми обекти" се нуждаят от конструктивни проекти, а това директно ги изважда от члена в ЗУТ за "преместваеми обекти". Те трябва да се проектират като инвестиционни проекти, земята под тях да е урбанизирана, в регулация и с предназначение за някакво строителство, трябва да влизат в ОУП като такива. А при изключителна държавна собственост или частна държавна собственост, това се случва с т.н."Отстъпено право на строеж, което в никакъв случай няма връзка с преместваеми обекти. Относно парите, наеми плащания - това си е задача на Държавата. С две думи, ако са такива, каквито ги показват, със сериозни метални конструкции, са НЕЗАКОННИ защото подлежат на проектиране, одобрение и разрешение за строеж, като минимум.

Са построени на плажната ивица,а тя е държавна и нямат право да строят,тъка е в Гъция.А тая конската незабавно да си даде оставката,ЗАЩОТО И,ЛЪГА,ЧЕ БИЛО ВСИЧКО ЗАКОННО.НИЩО не направи с падането на цените на шезлонгите,вярна на ,,бизнесмените,,

Kakva smeshna cigania,na Slanchaka mai vseki mesten seliak si pravi platen parking kadeto mu e kef i si slagat postroichici koi kade mu padne , napraviha i ot moreto kochina ,no koito ima mozak veche ne poseshtava ciganiata na rodnoto chernomorie estestveno !

Собствениците си го преместват от единия в другия..ъгъл!

Отивай в Северна Корея на море тогава!

Трябва в Южна..,щото корейките там са ,,по-горещи,,!?

Жена ти вижда ли какво драскаш тука?

За министърката всичко е наред. Парите си текат към партията и нашите хора могат да си правят каквото искат. Ще има даже и за снимки по Холивуд, на червеният килим. Който разбрал, разбрал.

искаме си Сънито във вид, както беше пред 70-години! А не застроено като Ню Йорк И ти си в кюпа за Цацаров!!!

А искаш ли и годините ти да са каквито бяха преди 70 години ?