Коментари - Три жени са открити мъртви в публичен дом във Виена, арестуван е заподозрян | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Авганистанеца през коя държава е влезнал в ЕС?

Трябва да ги изхвърлят от Шенген с тази престъпност и за да е гаврата пълна, да ги пуснат само по море в Шенген.

Може реката да я пишат море.

Афганистанският касапин веднага да бъде екстрадиран в България!

Ние ги Фащаме , те ги пускат !

Те ония така се забавляват! Трябва да сме толерантни! На оня Аллах му казва, че жените не са хора и за туй! Пуснете го, добро момче е, шокирано е малко! Странното е, че от там, където идва, ако направи това, близките на жертвите ще го пуснат с една глава по-нисък! Тук трябва да го търпим!

Те тия са смелчаци само срещу жени деца и немощни старци.

Тези отпадъци да са специални гости на жената на Денков, вечер след 12 часа.

Още не е разтрелян при опит за бягство

Сега този австрииците ще ни го изпратят заедно с останалия криминален контингент от бежанци,които нашата държава се съгласи да приеме...

Даааа, така е, убиецът е кардиохирург от братски Афганистан

Аз знам кои са извършителите на това престъпление - намират се в Брюксел и харчат карбонови емисии като за 100 човека. Те са тези, които искат да ни заличат и да направят кръвопролития с гражданска война и искат да унищожат Европа.

Путин е виновен пак - хахаха

Трима русофили загубиха сестрите си по нелеп начин.

"Кандидат за убежище от Афганистан" с нож в ръката в Австрия автоматично се превръща в кандидат за убежище от Афганистан в България. Благодарим ти, СГЛОБКА!

Те и канцлерът Курц го разкараха, че се беше заканил след изнасилване и убийството на 13-годишно момиче, да ги измете навлеците, ама розово-кафевите са силно. Даже наскоро го и по осъдиха да мълчи, че има малко дете.

хитлер беше австриец .Съвременниците му да намерят начин за справяне ( или изпаряване на афганите)....но едва ли.Човешки права за нечовеците.

Експресно да ни го "върнат" на нас, а с него още няколко самолета от същите, които просто още не са успели да се изявят с нож в ръка.

Джак Изкормвача заколил около пет проститутки в Уайт Чапъл и вече векове е легенда. Тоя заколил три и е новина за вътрешните страници, тип "всяко чудо за три дни", за да не им излиза лошо име на "бежанците", в смисъл заради 95% от тях, да не им излиза лошо име на останалите.

Искаш да кажеш мургави " българки " !