Три основни версии за зверството в Русе

Жертва на изнасилвач-грабител, нападната заради работата си или престъпление по лични мотиви

Обратно в новината

Коментари - Три основни версии за зверството в Русе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Забелязвам, че коментарите, които се доближават до истината за престъплението, мистериозно изчезват ... Полицията покрива случая, за да не се стигне до всенароден бунт и саморазправи с една доста покровителствана група от човекоподобни, известни като “мигранти”... Очаквайте скоро още подобни случки с жени и момичета, които да останат без отговор. Най - вероятно някой закъсал бежанец се е позабавлявал на път към Германия. Там такива убийства и то на 12/13 годишни момиченца вече са им ежедневие. Прочетете малко в чуждата преса. Дори преди няколко седмици имаха пак такова брутално изнасилване и мимичето беше бито и удушено. Пробвайте се да познаете извършителя - онеправдан бежанец на 19г. Нямал вече останали братовчедки и сестри за гаврене и изнасилване и завалията какво да прави - налазил немските тинейджърки.... Това престъпление мирише от километри на бежанска проява, но заради толерастията и братската обич с Меркел ще се потули усърдно.

Аз капо чета хаотично какво пишат полуграмотни хора с ценз, смятам, че версията за изнасилване е лъжа, тиражирана от МВР. Нищо не се споменава за признаци на изнасилване - даже в тази скалъпена статия. И лъжат за причината за смъртта - не може да е едновременно "удари в главата" и "удушаване". Едно от трите е, и ударът пак е един, не много. Та, МВР изглежда предубедено в случая. Спомням си Цацаров как лъжеше за броя на изстреляните патрони по данъчния в центъра на София. От снимката в дир се виждаше, че лъже. Та и сега вижда се че лъжат от МВР-то. Може от некадърност, но така нагло е по-скоро от заинтересованост. Нека да кажат, как разбраха още в ранни зори, че е била изнасилена? И после нито дума за това. Те не могат да формулират дори смислена измислица - как във времето са се развивали събитията: първо е удушена, след това обезобразена и "изнасилена", или е друга последователност? Простичък въпрос, ама лъжат, мрънкат, правят ДНК анализи.

Споко, ще обвинят някой бездомен наркоман.. и кервана пак ще си тръгне.. а голегите на Виктория ще си имат вече едно наум..

че не е пуснала доброволно на манго, който е цар и господар понастоящем по тукашните земи!

Леко съмнително. Това е такава постановка, но няма да коментирам. Със сигурност каквото е станало не е било където са открили тялото. Усложнения след аборт също са за разследване и прикриване на медицинска грешка с криминални действия.Тази жена не е издала звук, не е била в болка, аз бих разследвала анастезия в кръвта и. Работила ли е като компаньонка за някого. Имала ли е претенции за нещо или е говорила глупости по адрес на някой. Някой не се е стърпял и са и помогнали. Нещо такпова. Ментали са и тялото там заедно с личните и вещи. ДНК може да се вземе и да се нагласи във всяка лаборатория

Леко съмнително. Това е такава постановка, но няма да коментирам. Със сигурност каквото е станало не е било където са открили тялото. Усложнения след аборт също са за разследване и прикриване на медицинска грешка с криминални действия.Тази жена не е издала звук, не е била в болка, аз бих разследвала анастезия в кръвта и. Работила ли е като компаньонка за някого. Имала ли е претенции за нещо или е говорила глупости по адрес на някой. Някой не се е стърпял и са и помогнали. Нещо такпова. Ментали са и тялото там заедно с личните и вещи. ДНК може да се вземе и да се нагласи във всяка лаборатория

Гено-фонда на ГЕРБ е много лилав.

само минавам (нерегистриран) международния поръчител чрез сплашването на сидеровица и убийството на русенката предупреждава международния западно-банкянин че е просрочил падеж да киха кинти а вие пак си гласувайте за тъпата тиква докато изчезнете

Колко си прав!

Убитата е изнасилена ,вземани са ѝ очилата и документите , бита и убита е по много жесток начин.Само една етническа група действа по такъв първобитен начин.... ТОвА Е РАБОТА НА ТЪМНО ЗЕЛЕН...

Аз съветвам да изчакаме малко. Ако правим прибързани изводи после трудно ще се откажем от доводите им. А и все така се случва, че едни неща си мислим докато е прясно и съмненията са всепосочни, а после се оказва нещо различно и понякога - много просто и дори очевадно. (Пример: и аз се бях натопорчил да защитавам Господар-Върбанов, а сега като стана ясна истината и отвратен вече реших, че няма да ги гледам повече)

Да си припомним сестрите Белнейски, убитата студентка от Търново Вероника, каратистката от Перник, ямболската адвокатка Надежда - все загадъчни и необяснени случаи, вече позабравени. Студени досиета...

Д-р Уотсън умува продължително , за да открие мотива на убийството на българската журналистка и пита сър Холмс има ли идея за мотива на убийството. Елементарно , Уотсън ! отговаря Шерлок.Близката психиатрична клиника не може да послужи за насока към убиеца, това е все едно да обвиниш за изнасилването Баскервилското куче.При това изнасилване трябваше да има викове , борба ,свидетели - очевидци и изобщо да не се стигне до убийство.Все пак говорим за оживен район на града.Личният живот на младата жена не е разкривал някакви драми и трагедии , които да мотивират някой психопат да направи нещо такова.Взетите лични вещи са с цел заблуда на разследването,за да работи по стандартни битови версии.Джак Изкормвача не може да е жив 130 години след последните си изяви.Следователно остава третата версия,убийствожто да е свързано с работата й.Сега разбрах , че и Европейската Комисия се е поинтересувала от това разследване.Това не би се случило за обикновените битови убийства.Използвай повече моя дедуктивен метод, Уотсън и ще имаш повече успех !А сега искам на спокойствие да пуша от любимата си лула.

Стига с това психиатрично заведение,там пациентите са фиркани с бром и други подобни медикаменти.

Ами сега на властта й е много важно да се докаже че извършител е някой ку ку от дома за психично болни наблизо. Напъна им ми е интересен, не друго. Инак , извън това, едва ли някой ще посегне на свободата на словото, като удуши едно момиче , административен директор в провинциална телевизия за която никой не е чул досега, никой извън Русе. Или е лично отмъщение за нещо, има личен мотив, или ку ку таен обожател. Или си е случайна среща с неподходящ изберг. Това смятам.

къде се е случило убийството - там където е намерен трупът ли? Или е завлечен там и защо минава момичето по обезлюдени места иш кога точно се е случило убийството.

разследващи и полицаи, четете тук форумците - те всичко знаят и от убийства разбират.

Четете тук ако сте достатъчно грмотни за да можете да четете! :)

е като избирате бойко, ако бяхте избрали Корни, тя начело на конната жандармерия щеше досега да е приключила случая.

Корни е същия боклук като Боко тиквата. Комунягите огладняха,че тиквата е дълго време на власт и за тях няма кльопачка. Просто в кочината не останаха читави хора. Помните ли хората на царя - довлякоха Милен Велчев ,Николайчо и куп други издънки на комунягите. И какво направиха - окрадоха ДЕ ЩО има ,царя лъжец си искаше имотите и никакви 900 дни не го интересуваха. Пак прее.ан беше бедния българин.

Повече от елементарно! Аналогичен казус със онзи от Търново- издирван изнасили и уби с тесла момиче. Щели да го хванат.И какво от това? Защо не сте го хванали преди това. Ще я върнете ли?

Дори като се замисля в отдел престъпления да назначат на щат гледачки. Те по-добре ще си свършат работата.

Дапитат врачките. Я колко са напълнили телевизиите.

и не е заминал през Румъния към Украйна и Русия. После иди го търси.

Да кажат съдебните от удар по главата ли е починала или от удушаване и от там насетне лесно ще се разбере мотива. То има толкова учебници изписани по темата,че не е сложно чак пък толкова.

А че "прибрани" хора че има е достатъчно е да си спомним случая с пенсионираният военен от Пловдив прибрал у тях пистолета на самоубилият се човек в парк Лаута.А,ако и тук има такъв може и да е свидетел на убийството,стига някого да хванат за ушите скоро,но и това си е Божия работа след като следите изстинат,както се казва може да стане след час,може и след години.Почти е изключено да остане неразкрито.

Колкото и версии да правят щом още нямат заподозрян разследването ще се проточи неизвестно колко.ДНК пробата явно не е дала резултат в базата данни след като никой не е арестуван,а ще е само доказателство след като го арестуват.Прилича на на убийство от подобие на човешко същество,явно новоизлюпило се такова.ИвБорисовата градина им трябваха две години да хванат убиеца на момчето наръгано с нож в сърдечната област,при това там е имало камери обхващащи достъпа до пейката.Все някой е видял нещо след като русенци се разхождат там в почивните си дни,но дали ще се обади е друг въпрос.Ще чакат някой да се похвали или да продаде част от вещите и които липсват,освен ако тях не ги е взел пък някой друг примат мародер.

Шерлоците се появиха из форумите :( Жалко за младата жена. Моята версия е, че това не е планирано, ударите по главата са за да се докара жената до т.н. безпомощно състояние. След това изнасилване и после го е хванало шубето и я е удушил. Изверг. Ще го хванат, такива непланирани престъпления оставят много материал за разследващите, въпросът е да се действа бързо. Въпросът за безнаказаността обаче не стои, той крещи....

Ти си катеричката, нали. Странно е също и че на вратата пише жени, а вътре-кенеф

Която и версия да излезе, все е в ущърб на Политиеската Мафия, която управлява. Ако са цигани - трябва да бъдат меки да не ги загубят като електорат и да избегнат ентическо напрежение, ако е избагал луд - излиза въпраса за охраната (и не само) на тези заведения, ако е убита заради работата си - политически скандал и опастност от напрежение в обществото.Най-вероятно за да се позатулят нещата,ще "хванат" един (или няколко) клошар/а.

И като добавим външният свят, който следи случая...

Не ме интересува от кое населено място на БГ е тази журналистка, но това още отсега удари не шамар, а плесница на управниците родни, че ще ги натикат в миша дупка - говоря за медиите отвън, които чакат гладни за сензации в пропаднали държави като България, намираща се на 111 място по свобода на словото !! Нека утре нарцисът на Републиката - Боко-тиквата, претендира пак за Шенген и повече привилегии в ЕС !!

Много прилича да е дело на виолетовите граждани на държавата ни.

Убиецът е имал личен мотив. Инсценирал е ограбване и изнасилване в стила на нискоинтелигентен индивид и е оставил предварително подготвени материали с ДНК на един или повече незамесени хора.

Мне, не си прав/а. 99% убиец и жертва не са се познавали. Нямаше да я удря по главата, може би щеше да я удуши, но не и да я удря.

Русенската телевизия е "умряла работа".Едва ли убийството е свързано с работата на жертвата. Освен това , поръчковите убийци не изнасилват и не се гаврят с жертвите - стремят се да оставят мимимум улики на местопрестъплението. А тук борба, изнасилване ...., и то през деня.Само е работа на местни цигани, обикалящи край реката да събират желязо, или каквото им падне.

Това за приматите с индийски произход е вярно, защото когато стане зверско престъпление от този вид, Прокуратура, Полиция , Следствие започват безкрайни обяснения и успокоение за обществото.Помним случая с убитата с тесла млада жена от Търново преди няколко години за 25 лв. от циганин.Сега отново убийство но в Русе.Разберете престъпността се чуства защитена от липсата на смъртно наказание. Крайно време отново да се въведе смъртното наказание.Европа е далече ,но убийците са тук България, че им защитаваме правата и условията в затворите.Или поне когато ги залавят ,куршум в главата при опит за съпротива при залавянето.Престъпността с хуманност не се бори а с жестоки мерки срещу нея от страна на закона.

а версията афганистански мигранти не е ли актуална? Или плануваме да накиснем някой заради тях, по заповед на Меркел. Най вероятно извършителят вече е на някоя опашка за паспорти в Германия. Само абсолютно неграмотен тъпак няма да изхвърли тялото в реката, което съответства напълно на профила на някой муджахидин

Има нещо гнило в тази история! Как идентифизираха тялото като няма документи за самоличност толкова бързо? Не излезе никаква информация, че е намерено тяло, а направо коя е тя. Защо веднага излезе версия, че не е свързано с работата й? Как разбраха за няколко часа? Смятат, че има личен мотив заради жестокостта, ама това може да се инсцинира стига да си психопат. И тази болница за психично болни, която подхвърлят сякаш ни насочват... Мир на праха й и сили за семейството!

Ludiamaus

А Вие защо не коментирахте историята с изнасилената козичка в началото на септември. Тя какво е сторила на насилника си...Нищо лично, но ако стопанина и не се е усетил навреме, дали и козичктатае нямало да отнесе лобут и да се превърне в ъв вечеря на насилвача си. съвсем сериозно коментирам. А и момичето е имало доста контакти по журналистическа линия с доста служители на полиция и следствие -все някой я е познавал за да излезе коя е и без документи. А в нейният случай не се съобщава за ОБЕЗОБРАЗЯВАНЕ. Имам известни съмнения относно етноса, но няма съобщение за прободни рани....познавам една етническа група, в която играта с ножа е направо изкуство, а като се съберат трима почват да си показват и трикове от владението му. Днес голяма част от възрастовата група на този етнос е на "екскурзия"

Ludiamaus

за вас със минусите потърсете : "Бежанец изнасили козата Милена в странджанско, пастир го бие с гега и плаче". Пък и информациите от Германия .... навеждат на мрачни мисли

Няма версии. Има истинска причина и тя е, че предаването за корупция е нагазило твърде дълбоко! Високопоставените мутри хич не обичат да бъдат разобличавани...

Сега следва да набедят някой с психични отклонения, той да направи самопризнание, да го сложат под домашен арест и да се самозастреля в гърба. Виждали сме ги вече тия.

Абсолютно!

Бивш затворник с множество присъди. Не е нито килър, нито луд.

В лудницата не са ли под ключ и зад ограда? Или и там е дошла демокрацията? Лека му пръст на момичето.

1% от населението е с тежки психически отклонения. Повечето от тях се поддържат адекватно и докато си взимат лекарствата са неразличими от другите на улицата. Лошото е когато по една или друга причина спрат лекарствата или изобщо не са се обърнали към психиатър. Иначе вероятно само 1 от 10 луди са в лудница.

ТОЧНАТА ЦИФРА Е 1 ОТ 5 около 20 процента от българската популация е с някакви психически отклонения Повечето от тях се държат относително адекватно и са неразличими от другите Лошото е че повечето не биха се обърнали към психиатър дори и да знаят че имат проблем

20% ще е вярно ако включваме и различните форми на депресия. Даже са и повече. Аз говоря за тежките диагнози - шизофрении, паранои, психози и пр. И у нас и по цял свят са около 1%.

Дано и това не остане неразкрито, дано!

Самото престъпление ми прилича на случайно или най малкото непланирано,така разхвърляно и подробностите,които описва полицията според мен е някой,който е ниско интелегенттен ,по скоро необразован......

ПРЕДВАРИТЕЛНО. Никой със психически отклонения на да се опитва да прикрие бруталното престъпление.А ние имаме тук точно това.Във това е тънкия момент.Явно има замесени хора със много пари и власт.

криминалните психолози си правят поредните гаргари с нас

Вижте ги бе как ходят на местопрестъпление, все едно са се събрали на одумки. И после в съда генетичен материал от 15 човека. И как после да не мислим че гледаме поредния театър...

Гербаджийската реалност в България - КОРУПЦИЯ! КРАЖБИ НА ЕВРОПЕЙСКИ ПАРИ! ЗВЕРСКИ УБОИЙСТВА И ИЗНАСИЛВАНИЯ! МАФИЯТА Е ПРЕВЗЕЛА ДЪРЖАВАТА! Гербаджиите ще имат ужасен край!

Открихме ли на сестри Белнейск убийците?И това ще приключи така.

На журналистика е под всякаква критика! " Дрехите на Виктория пък били разсъблечени." !??

Самият факт, че е изнасилвана жена в парк сам по себе си говори за диво и примитивно животно. Още повече душил и обезобразил. Така че за мен остава единствена версия за нещо магалско. Така беше убото момиче във В. Търново преди време, така беше изнасилена във Варна жена и т.н. Почеркът е на див примитив, така сме клани от векове. Бял мъж не постъпва така. Просто не е българско. Българина може да е много агресивен, но така точно не прави. В престъплението има много омраза-същата като на онзи, който изрита по стълбите жена в Германия. Някой се е чувствал отхвърлен изобщо от живота и е излял яростта си тотално. Така че залагам на магал или "бежанец", има нещо расистко в такава омраза. Психично болните не изразяват така агресия-могат да накълцат човек, но тук има много омраза и хормони. Отхвърлям версия атентат срещу честен журналист. Не вярвам да е била способна да разследва кой знае какво горкото момиче. Обикновено палят коли, заплашват по телефони и т.н., но чак такива агресии и омрази не е характерно. Отхвърлен, бивш и т.н. тормози по друг начин, не с изнасилване, просто не е характерно.

И аз залагам на нещо подобно,човек от най ниското стъпало на обществото и полицията съм убедеб,че е наясно с това,просто него огласяват предварително,ако е планирано няма да намеря ДНК на мястото,това е първичен,елементарен подход,както каза животинско,ще го хванат до няколко дни!

Ти това сериозно ли го мислиш? Че българин не може да направи това? А сестрите Белнейски? А онзи Чеци? А мутрите колко ли са изнасилили и убили? В СССР така не са искали да приемат съществуването на сериен убиец, защото смятали, че не може там да се случи, било само на запад това явление. И ти така "те само циганите правят така". По цял свят има психари ама само при нас няма?

А разглежда ли се варианта правешката фамилия Златеви да предупреждават журналистите във връзка със скандала Джу Пи Гейт на Бивол? На мен на това ми прилича. Така действат руските мекерета назначени да управляват в българската губерния....

убиецът/те е нямал време. трябва да има свидетел/и, който вероятно вече говори. интересно дали полицаите ще разпространят снимка. няма вероятност да е фиксиран психо, независимо, че е възможно нападението да е извършено в засада и маршрута на жертвата не е бил тайна. психо не действа в афект. нямаше да бъде психопат, ако можеше.. но както и да е..! поръчковото изпълнение не се класира за версия. отмъщението-също. щеше да изплува инфо от мрежата още в първите минути. версията е: в неактивен час на денонощието жертвата попада на група афганистанци, чакащи да минат реката. в играта е имало алкохол или дрога. срещата се превръща в конфликт, нещата ескалират и се случват в афект. до убийството се стига след съвместна консултация. имало е некратък момент в който жертвата е била в безсъзнание и не е могла да оказва съпротива. била е допълнително екзекутирана. появила се двойка в далечината и всички са побегнали като някой се е върнал да нанесе последните "сигурни" удари след внезапен звук или движение на жертвата. при довършителната работа е рискувал всяка секунда и побягвайки в последната, губи обувка но вече няма време да се връща. двойката е минала, отминала и нищо не забелязала. групата се отдалечава към базата си. по пътя спират и отрезвени от адреналина, схващат колко са били неадекватни. съставят план. форсират нещата и изчезват преди трупът да бъде открит и каналджиите да се усетят и да ги издънят, разбира се. ако това е така или подобно, до 24 часа новината с арестуваните убийци ще е много трудна за криене.

аман от болни!

ТОВА СИ Е НЯКОЙ НЕЙН ПОЗНАТ

Да бе отхвърлен любовник нали?

защо не бивш съпруг и настоящ шеф (бивш вече)

Вижте в циганската махала първо...

Не не първо в лудницата, тя била съвсем близко до местопрестъплението.

Ще го разкрият кой е изверга!

начин трябва да избием мутрите. Или поне да ги изгоним повечето.

Да стане, повече са от нормалните хора... Няма по гадно от това да живееш от престъпления.