17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как да се изкорени простотията, иска си инвестиция в образование!

Умен коментар

Браво за коментара. Образованието е всичко. Всяко едно действие, мнение, поведение или просто отношение към заобикалящата ни среда е резултат от натрупано знание и възпитание.

Мисирките съобщават подробности за автомобилите само ако са “тузарски джипове” или беенвета :)

Дошъл ми чичо от Търговище разбираш ли, със стринка Вуна и тя се барнала за Софията и тук го е страх да мине през трамвайните линии да не си нареже гумите (а те сигурно ДOT 2007) и стана тя каквато стана...

А ако беше дошъл от Ню Йорк какво щеше да стане бе , 'шофьор'. А си погледни родословното дърво бе 'кореняк' специалист. :))

Така и не се научиха да спазват дистанция. Едно куче да излезе на улицата и ще се поздравяваме през багажника. Горкият човечец остана без кола

Толкова хубаво са се научили че на цариградско задръстване. Напревено от 7-8коли всеки кара с по 30метра дистанция в двете платна шахматно кееф. Българите като шофьори мога, да ги сравня само с индийците. Щото карат точно като тях без да, се съобразяват с нищо и никой. Всеки е единствен на света.

Къде видя 30 мерра дистанция на цариградско само ти си знаеш. Там чуваш музиката от колта пред теб без да е усилена

Вчера на Цариградско с включен мигач тръгвам да се включва, в локалното за Метро. Един бургаски бек мина през мен със 100. Наби спирачки за да влезе в локалното и зави за Метро, почти минавйки през пешеходец. Докато видео регистраторите не са доказателство, подобни олигофрени ще карат докато не напрвят беля. Реално не заслужава да има книжка.

докато няма конфискация ще е така и да се махнес поразумение и дигнат глоби и затвор и Конфискация удари булгар апо джоба и ще се кротнат!

За регистраторите си абсолютно прав, за останалото с Бургас и т.н е безсмислено. Ако се дебил и в дворец да те родят, такъв ще си останеш.

яките коли по-бързо набират отколкото спират!

❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ https://ja.cat/id398062

Без малко да го отворя този линк. Закъсал си много момче, аз имам приятел в Нигерия, който иска да ми прат няколко милиона , че чочо му ритналн камбаната

Дебилите на бял ден и прав път се блъскат. Боже, пази България!

То не става цял живот да е карал каруцата по бостана и давай у градо после

Колата с 'Т' е блъсната отзад. Кой е виновен, гражданино. Тоя който си кара или бързака

Чичето с "Т" разбира се. Какво ми се влачи с някакви "несъобразени" 40 км/ч на място, където се ускорява след камерите? Пречи на "истинските шофьори".