17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това дистанция,мигач-със закон са забранени у нас!Затова винаги са по 3-4 коли наведнъж!

Когато оставя дистанция между моя автомобил и автомобила пред мен ,винаги се намира някой наглец да бърза и минава отпред.

Почти всеки ден минавам по участъка Околовръстно-Парадайз в двете посоки. Да преминеш и да не видиш правене на забранен ляв завой или движение в насрещното е като печалба от тотото. Полиция почти няма. Преди няколко дни видях чудна сценка. Джип чака да влезе в бензиностанция с ляв завой през двойна непрекъсната линия. Зад него чинно го изчаква полицейска кола. Първо си помислих, че и тя ще завие след него, но тя просто си зави в уличката след бензиностанцията (към нея си има ляв завой). А и трябва да си много безочлив, за да правиш нарушение буквално на метър пред полицейската кола.

Този който прави непозволен ляв завой е по-малко виновен от безхаберните полицаи, които не им пука дали ще се спазват законите.

Тва баш където Милен Цветков загина..

Движението е тъпо организирано а хората там карат като идиоти. Аз минавам със страх и гледам и нагоре. Случвало ми се е една и съща кола да ме засече 4 пъти за 300 метра. Безнаказани са и водачи и катаджии. Чак е чудно че жертвите са толкова малко. Катастрофи виждам през ден.

Случват се тези катастрафи защото всички бързат... все едно сме най-продуктивната икономика в света?! ЗА КАКВО БЪРЗАТ ВСИЧКИ? ТРЪГНЕТЕ 10 минути по-рано, карайте спокойно, това е вашият живот, това са вашите близки! Колко усилия се изисква да си планираш времето и да си оставиш 10 минтуи повече за път? Защо времето трябва да се наваксва на всеки сфетофар, да минеш на жълто, да караш с 65 вместо с 50, защото тази 1 минута загубена е фатална за работата ви... напълно нерационално и глупаво мислене. Немерили от къде да пестят време...

защо ли? защото всичките са комплексари. Мъжете смятат че скъпата кола ще им увеличи оная работа, жените само си гледат телефоните, опит - никакъв, акъл - ептен... Някой да е видял полиция в участъка от Парадайс до Околовръстното?

Некадърни шофьори с манталитет на малоумници

хората полудяха по пътищата, кара се като за последно. Особено с по-мощни коли, все едно ограниченията не важат. Същите рейсъри в чужбина са кротки като мушици, като се върнат тук става месомелачка.....

Трима убити, девет ранени, един изчезнал. Произшествия няма.

споко, нашето спортистче ше ги оправи всички....

Не си прав! Просто всички усещат адреналина, ако са нормални, но не могат да реагират навреме! Както е казал народа:" от всяка пръчка свирка не става"! 30% от мъжете не стават за шофиране, за дамите да не говорим! Или всяка жаба да си знае мястото! Това последното беше доста директно , но абсолютно вярно!

Жегата не прощава.

То, в 5:30 голяма жега, няма що...

Два от основните вродени инстинкти във всяко живо същество са тези за оцеляване и за продължаване на вида. В нещото нарекло само себе си "Разумен човек" и двата са изчезнали! Или поне в по-голямата част от представителите му.