Три емблематични сгради в цветовете на украинското знаме

Народното събрание, Министерският съвет и Столична община бяха осветение в синьо и жълто

Обратно в новината

Коментари - Три емблематични сгради в цветовете на украинското знаме | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Грешка, не България, а предателското й правителство е "з вами".

Формата за показване на солидарността не беше подходяща. Времето се затопля и ще организираме един мощен гей парад в подкрепа на единна и демократична Украйна за да видят те каква сме сила.

Нито в ПАРЛАМА-ента, н то в КРИВителството има българи. Да се качат на БТЗ-ите и лично да ги доставят в Усрайна, най-добре да останат да се бият там за нейна слава и за кефа на БАЩ. А ние ще развяваме на тази територия само български знамена и ще оцветяваме сградите само в цветовете на България.

....да виждате един положителен коментар ?! Но това едва ли ви засяга!

Едно време, при социализма, милиционерите караха едни жълто - сини лади и хората се майтапеха, че влизаш в МВР жълт, син излизаш.

Далавера ще е , ако пуснат синьо-жълта тоалетна хартия...

София е супер мизерна,а тези цветове само допълват!

Като гледам как вървят нещата накрая ще остане само жълтото...

И билборди са сложили тъпаците. Днес видях на Стамболийски такъв със славата и героите....

Украинската посланичка си турила тампон с цветовете на украинското знаме.За неин ужас сутринта той се оказал с цветовете на съветското.

Срам,погнуса от тия нещастници!София е потънала в дупки,мърсотия и прблеми,тия размахват флаговете на фашистката хунта на зелената суспензия!

Пълни глупости и малоумие... Няма нужда от това... Стига с тая украИна!

Българският народ не подкрепя укро нацистите и никога българин няма да дигне ръка срещу братушките.

"българският парламент е солидарен с Украйна" ... българският народ обаче е на друго мнение... Ето ви поредното ярко доказателство, че българският парламент НЕ изразява интересите на българския народ

не става тъй , русоробче , не става...... изплякваш нещо , после го порбутваш за "факт" и накрая на тази база вадиш няк'во "умозаключение" чакай да пробвам и аз: 1/ 20% макс на всички избори досега 2/ факт 3/ НЕ СТЕ българският народ

20% оот гласували 30% от народа колко са бе и половината са купени цигани другите са рода на кандидатите

русоробе , чети какво съм писал , осмисли го и тогава пиши........осъзнаваш ли как се простреля не в крака, ами във кратуната със тоя твой коментар ? Май не.........

Аз мога и искам да си татуирам укр. флаг на зад…..ка. Зелено човече един ден ще трябва да платиш тези заеми !

Той не заема! На него му плащат комисиони, които оцелелият украински конгломерат ще плаща!

Нищо ново под слънцето! Преди 35г се деряхме по манифестации "КПСС - БКП вечна дружба" Сега го слугуваме на демокрацията! Лошото е, че към едното и другото ни задължаваха управниците на България! Оказва се демокрация - комунизъм са две страни на една монета!

Дупедати и управлявани от Посолството управляваи, погледнете какво мислят хората за вас тук. Тотално не ви одобряват, мразят ви и искат да ви видят в затвора. Не се ли срамувате поне малко?

къде тука ве , смехурко....във форума на Дир-а ли ? Десетина москалски трола се вихрят......вие НЕ СТЕ народа , а какво мисли народа се вижда на изборите :))) 20% , чао !!!

Десетина сороски трола се вихрят......вие НЕ СТЕ народа преброй колко те одобряват продажник на род и родина

8 години лъгаха Москва с "минските преговори", накрая Русия извади оръжието. Сещаш се, нали.

така ви искам, русороби.....ей там,в ъгъла...ред сълзи,ред сополи , подсмърчайте и нареждайте плачливо "предатели,народен съд,белене,Света е със нас" Оставете ги тия,жълтопаветниците , мислете как да опазите Альоша ! И вземете се организирайте , закарайте МОЧА на Чинията Бузлуджа и си го сглобете лятото.....може и за Ден Пабедай. :))) П.П на 3ти март да не забравете да развеете Червеното Знаме със сърп и чук на Шипка , като истински, правоверни русороби !!!

И на трите сгради трябва да се напише : “тук са българските национални предатели “ и да се включат в историческите забележителности на България ! И едва тогава може да се нарекат “емблематични” ! В момента са сгради, в които някои ходят само за да оправдават високите си заплати !

А защо нямаше знамето с дъгата?

Следва!

Напълно нелогично и срамно. По ''националната'' телевизия върви някой си Любенов с едно човече Плювналиев.Това е положението,майка плаче грамофон свири.

това от посолството ли ги накараха или сами се натегнаха. Какво ли да питам като си е ясно...

е на министъра на отбраната Тодор Тагарев и е подкрепена от министър-председателя акад. Николай Денков. Сградата, откъм Ларгото и Президентството, ще бъде осветена в цветовете на знамето на Украйна от 18:00 до 24:00 часа. Все си забравят за България но някогаж може и да се сетят.

Подобни цветове имаха и колите на МВР -Влизаш прежълтял излизаш посинял

Трите сгради са емблематични с това, че имат възможно най-ниската подкрепа на гражданите и нищожно обществено доверие

Слагат каквито си искат знамена Няма вече държава...

По-скоро: Няма Такава Държава.

Украински знамена няма в Полша, Унгария, Словакия ...Там живеят уважаващи себе си хора с национално чувство и съзнание. Но в България на Боко, Шишо и Киро има на три ,,емблематични" сгради

оттам ли се върна или от мордор ти съобщиха?

вече ще е късно. А и няма да го разбереш, защото ще е на руски :) .

Голяма гадост и национално падение

"""Три емблематични сгради в цветовете на украинското знаме """Тази гнусна американогейска ,неолиберална ,демократична порнография ,заслужава само и единствено презрение и погнуса. Но така е в териториите ,които нямат даже и правителство , а някаква банда проводници на чужди интереси

Наистина са 'емблематични' сградите. На какво са емблема, обаче? На липса на здрав разум. Липса на здрав разум!!!

Наближава 3 март, национален празник на българите. Тогава управляващите ще видят какви знамена ще се веят на Шипка и в страната.

Огън още 500 османско присъствие да ви еба в бъхливите гяури!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Време е за народен съд!

Ние българите сме със Русия, руския народ и руския президент.

Блаблаблаблабла, то ако ставаше със светлинки и празни приказки добре, ама както е видно, не става. Така че, и да святкате и да се мяткате пак ще ви го нахендрят. Свиква те!

Има грешка ! Не България , а Българското правителство ! Двете нямат нищо общо !

Българина винаги избира политиците според далаверата ...

Ние заради ,,далаверата" сме в ЕС и НАТО. Но сигурно ще ни излезе през носа, както на украинците

Ама разбира се. Нали соросоидите трябва да ни покажат, че те ни управляват и винаги са готови да продадат България на този, който им плати. А ние като народ ще е добре да си вземем поука и да не допускаме повече агресивни и алчни, но глупави типчета да стават политици и да завземат властта.

Така каза президент Радев. Там се веят руски знамена

В България се веят украински знамена

Българските институции ! Българите вече не понасят наглите украинци !

Не одобрявам. Омерзително е, проджна простащина ...

Заповед на Галя от посолството...

В такива моменти човек да го е срам , че е българин. Някаква клика от платени, позорящи името на страната ни маймуни, си развяват знамената на неонацистка държава върху основните правителствени сгради. Позор. ПОБЕДА ЗА РУСИЯ!

Леш дърпана на конци от посолството. За това вони на мърша в колонията.

И отврат!

На антикапутлерския протест в Бургас вчера в желязна клетка с белезници бе поставено раирано чучело на КАПУТЛЕР. Това го очаква КАПУТЛЕР в най-добрия случай!

Ше ви поющят като за последно....пендели

Кой е с най-висок рейтинг от политиците в България? Румен Радев,нали? И според него Русия е агресор,а Украйна е жертвата!

тъпанари, продажници, идиоти

точно такива сте русофилските лайна

продажен копелдак ти чул ли някой русофил да иска да слага руското знаме по Община и паланки, а виждал ли си някоя сграда някога да е била осветена с руското знаме? не, предателите сте вие гадните соросоиди

Реквием...

Уууу майка ви дееба педераска крива само Путин ще ви оплави и то много скоро !!!

Съгласно международния дипломатически протокол, развяване на знаме на чужда държава върху сгради на управление в друга държава е знак за победа на чуждата държава и капитулация, подчинение, и васалство над другата държава. Затова се вее флага на СССР върху райхстага на Германия в деня на победата през ВСВ, знамето на САЩ върху всички държавни сгради на окупирани държави. Но българските управници от сглобката са избрали ПР и консултант по външна политика Весела Чернева, която не е наясно с основата на дипломацията, а само с безпрекословно изпълнение на подадени и неподадени нареждания на Галя от Посолството.

А КОГАТО НАШИЯТ ФЛАГ ЗА ТРЕТИ МАРТ СЕ ВЕЕШЕ ПО ЧУЖДИТЕ СТОЛИЦИ ПО СВЕТА??? КОИТО ОСЪМВАХА ОСВЕТЕНИ ОТ СПЕЦИАЛНИ ПРОЕКТОРИ В ЦВЕТОВЕТЕ НА НАШИЯТ ФЛАГ.....ПРЕДИ ДА ИЗСИПЕШ НЕКОЯ НЕАДЕКВАТНА ИНТЕРПРЕТАЦИЯ ПОМИСЛИ.....

Никога не се е вял българския флаг по чужди правителствени сгради и учреждения. Осветяват се Айфеловата кула, статуята в Рио, Ниагарския водопад, музеи и други подобни, но НИКОГА президентство, парламент, народно събрание, община, кметство! Ама това не го пише в листчето от което копирате.

Ехххх. руснаците да изпраскат с Калибър това сборище на лъжци, крадци и продажници, че и по време на заседание. Ехххххх!

Всичко е ясно, обаче в статията има две точки - иниуциативата е на украинския министър Тагарчук.