Коментари - Три дни в една лента или обход: това са опциите за 270-и км на АМ „Тракия" в посока Бургас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Минава се без никакъв проблем

Що обход, а всички ГЕРБ фенки да минат по магистралата 20км покрай Нова Загора! Да се сетят Лилето и Бойко що качиха по 50кг живо тегло преди години

Обход - девет дена път с камили в най-голямага жега!... Не е лошо да отбият от магистралите тежкотоварните камиони изцяло за лятото, така хем ще де подобри трафикът, хем няма да стават сакатлъци като този. А иначе - до Бургас има подбалкански път като слънце - с добра настилка, живописни гледки и перфектен вместо обход с всички заблудили се да изберат магистралата (разбирай- обхода) в момента.

При баи Тошо имаше ред исе работеше,ремонти се правеха от хора можещи и разбиращи. Асега вижте кои ремонтира само цигани,е какво очаквате. Дави пикам на демокрацията ина евроатлантизма. От хубава държава бг политиците боклуци направиха кочина.

В годината по 4 пъти ходя до Истанбул,и няколко пъти видях нощем дасе прави ремонт по пътищата когато епо малко движението.Но тук всичко е наопаки,като в цялата държава.

Парите, които ще струва ремонтът, не трябва ли да се вземат от застрахователя на камиона? Тогава - денонощна и максимално бърза работа и сметката на компанията.

Нека позная - ремонта (ако се прави изобщо) Е само през деня. Щото да не правим като в нормалните държави да е по тъмно да не се пречи. Впрочем и насред София стои разкопани вече седмица на Дертлиев до Мега Мол Що не го правят тоя изкоп и по нощите и да се е свършило

Тези хора нямат семейства. Защо да не ти работят през ноща ти докато си спиш?

Контрол кат гълъб на шахматна дъска.

Да бяхте го направили през нощта това преасфалтиране бре!!

Пълна лъжа е, че се организират обходи! Дне сутринта (около 9:15ч) в посока Бургас имаше 3,4 км колона, а на местото от изгорелия камион както можеше и да се очаква - никаква техника, двама работници (единия с ръце в джобовете, а другия в типична поза на буквата Ф ) и полицейска кола с двама явно протестиращи полицай за по-високи заплати (защото си седяха в колата и чоплеха семки). И никакви знаци, табели, полиция за пренасочване или поне регулиране на движението. Чаках около час. Така че не лъжете - това е един от седемте гряха.

Така, така, после само говорете пак, че тъпото ни правителство прави нещо за България. То само с Украйна се занимава и с нищо друго. Виждате ги колко са стока. Поредното доказателство.

Грешите, правителството не е тъпо, то е съставено от продажни джендераси, подлоги на един изкукал дядка и неговите кукловоди.

п. в. „Нова Загора“ – Каменово – път I-6 – Крушаре – п.в. „Ямбол“ – АМ „Тракия“. Само още два дена.

Дай да им теглим на АПИ и политиците една и да караме по темата. Някой пробва ли обходния път - препоръчан в сайта на АПИ.

Знам ли. Видях, че АПИ е публикувала обход: п. в. „Нова Загора“ – Каменово – път I-6 – Крушаре – п.в. „Ямбол“ – АМ „Тракия“ /както някой го е писал и по-горе/. Не съм от района и не мога да кажа нищо за състоянието и натовареността на тези пътища. камо ли да ли ги регулират полицаи. А и да знаеш - пишещите тук са, за да се пцуват. Информация няма да получиш. Със здраве и внимателно на пътя.

Отличен е пътят, наскоро го преасфалтираха изцяло.

бая парички струва асфалтобетона (дет е основно за фърчипланни писти) - затуй предимно смолосъдържащ (която смола е горима - също и лепилото натоварено я камионното ремарке) асфалт се ползва за движ-е на автомобили, камиони и рейсове, живи + здрави

Аз днес минах от там и чаках не малко време. Ремонт - ремонт, задръстване - задръстване. Друго обаче мен ме вбеси повече. Шофьорите които караха в аварийната лента! Безнаказано! Значи аз мога да си стоя и да чакам, като балък, а те не! Когато стигнах до полицайте и им казах да не стоят на сянка, под моста и да го подпират, а да минат 1 километър нагоре и да спират и глобяват тарикатите, те ми казаха, че знаят за нарушенията, но били изпратени само да отбиват движението!

двулентово, в посока движ-е, е в опоменат0бщовидимо и наживо, и на екран автомагистрална (?!!) пътна отсечка {примерно по закон за движ-е по пътищата в България или прав-к за прилаг. на закон за движ-е по пътищата в България) - то излиза, че в по-многолюдните селища в България - булевардите са прилични на извънселищни автомагистрали с отличие на аварийна пътна булевардна лента ... комай

автомагистралите в България принципно са длъжни (уточнение: напълно непрофесионално си представям ситуацията) да влезнат в редовна публична експлоатация само ако в коя да е от 2-те посоки за движ-е има поне три ленти за движение с ясн0ткроими нощя светоотразителни, рефлективно отразяващи фаровата светлина я в жълто, я в зелено, я в яркооранжево, скосено пирамидални, стопчета (за разграничаване на активна от изпреварваща от скоростна ленти) стабилно монтирани, ясно виждащи се, в връхен асфалтов слой, живи и здрави

Обход към Гърция.

В Англия, Германия и Франция това петно ще го преасфалтират 3 пъти за времето от полунощ до 5 сутринта.

Явно това е единствената магистрала която си виждал. Ако беше в Германия , щеше да има 3 месеца планировка и след като заградят участва къса , да изчакат още три месеца преди да почнат. Накрая след 3 месеца работа , щеше да е готов за другото лято ;)

А добър ден , сега ли разбрахте ?!? 3 дни работа ама през ден , че много жега ! Тез 40 кв. м. ще бъдат писани 540 кв. м. за да излезе сметката , вече загряваш нали , с колко материал се ремонтират 1000 кв. м. ?!?

Бравос евро БГ идиоти. Бебета и деца в колите едва дишат. УБИЙЦИ...

Днес преминахме от там! Мястото за ремонт е не повече от 40 кв. м. И нямаше работници, които да извършват ремонт. Как е възможно!?!?!? Позор!

Ем, а дубрутру.

А Герб открадна достатъчно за да имаше и друго.

И тези зима снегът ни изненадà!

Мешка, автомат и комат хляб. И на фронта. Какви са тези почивки на море?

Какво да направят с три мозъчни гънки?

Само цензура! Това му е майката!

Жалка работа сме, но на маса сме много силни и можещи.

Срамота!!! 15 метра три дена го асфалтират. Това е фирмата е на протест за повече пари. Глупава държавна политика.

Жалки, бездушни ганьовци сте всичките. В България няма гражданско самосъзнание. Примиренческа търпимост и безпричинно смирение, пред откровени безобразия. Недоволствате и ругаете само онлайн и вечер с ракията. Пример: Миналото лято, разгара на сезона, в участък на същата магистрала зверска тапа 7-8 км. Отне около 40 минути. Накрая стигам ремонтираната отсечка, която е сто, двеста метра. Някакви слънчасали типове се подпираха на лопатите. Ремонт на ремонта. През цялата отсечка не спрях да свиря с клаксона, в знак на протест. Както вероятно се досещате, бях само аз. Никой от останалите шофьори не показа солидарност и не ме подкрепи.

Свиркал си по работягите, които бачкат на жегата, за да си изхранят семействата? Докато шефовете им си гледат кефа някъде си. Вярно си слънчасал.

И в двете посоки ли е затворена, или само към Бургас?

За сега е само към Бургас, до запалването на следващия ТИР, в другото платно :)

утре ще се пържа заради този идиот с разваления камион и шефа му. Поне да беше изгорял.

Ами не - ще се пържиш заради некадърниците от АПИ и КАТ, които не могат да направят адекватна организация на движение ! Камион се е запалил и три дни държавата е в нокаут ! Виж ако се беше запалил в украйна - щяха да пратят вертолети да оправят пътя, но за България нама да си мръднат пръста сегашните украински подлоги в парламента !

Към 10:30 беше около 6 км задръстване, а при обходите е доста опасно пътуването.

Алоо информационната агенция - ще ни информирате ли докога ще е затворена?

Прочете ли заглавието на статията. Там с големите букви? С тоя диоптър не шофирай. А дали ще бъдат три дни или седмица - едно АПИ знае.

Дир-а смени заглавието 5 пъти и изтри истинските коментари 10 пъти !!