Коментари - Тревожното увеличаване на случаите на морбили има опустошителни последствия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защото е пълно със специалисти, които не си ваксинират децата. Не само морбили, но и други заболявания ще почнат да се разпространяват.

първо морбили, после - туберкулоза и полиомиелит (който е страшен), накрая - ебола...и без това сме много и затопляме климата с пръдните си....

Чакайте да се върне полиомиелита, дифтерията, коклюша..... Антиваксърите да си купуват парцели в гробищата или поне инвалидни колички.

Хората започнаха свободно да обикалят света и така се разнасят,какви ли не болести от единия край до другия край на земята...

Полиомиелитът в 95% от случаите протича безсимптомно. Направо да умреш от страх! Страшна е липсата на критично мислене у масата.

Страшно е, когато лаици си мислят, че знаят всичко. Ефекта на Дънинг - Крюгер в действие.

Ами да си седим в къщи, защото едни тапири не желаят да се ваксинират ли?

Трябва сериозно да ги сплашим...

Те антиваксърите всъщност са ваксинирани, щото когато са били деца не е имало фейсбоклук и бегемама. Обаче децата на антиваксърите ще има да страдат заради малоумието на родителите си.

От де се навъдихте толкоз глупендъри....

някакъв природен баланс на "умниците" като вас...

Затова пък лаиците не чепрят, водят по екскурзии и т.н. от фармацевтичните компании ;)

Айде, нещо хората взеха да се усещат и приходите на фармафията не растат...., а?

Я, един дето се лекува от врачки.

Да, да, добре. Айнщайн е казал: "Само вселената и човещката глупост са безкрайни като за вселената не съм сигурен" Ей такива като теб са живото доказателство!

не са антиваксъри, а искат ваксини само за 4 тежки болести и те да са произведени в България, 31 % от европейските родители не искат тези ваксини от трите фирми, завладели европейския пазар заради многото увредени деца - ето ви Грета например - аутизъм, също множествена склероза, автоимунни заболявания като колагенози, ракови, алергии и др. за които в България ОПЛ не смеят да съобщават, защото ги заплашват, че те ще плащат милиони за обезщететия и те мълчат като риби, но в САЩ фирмите са изплатили 4 милиарда за увредени деца. Първото е било еврейчето Хана, родителите спечели делото срещу фирмата производител и получили милиони. Пияницата Юнкер седнал да кандърдисва родителите да си ваксинират децата, понеже не е вирусолог.

Е па ти откъде разбра че тая грета е резултат на ваксини...ей това прос.тотията ще затрие света...абе кап.ут водите въздуха храните все повече се замърсяват с пестициди и други боклуци но на теб ваксините са ти проблем...всяка година се ваксинират стотици милиони деца...по твоята тъпа логика светът трябва да е пълен с аутисти...въпреки че дори не знаеш какво означава аутист

Перфектно. Викат му естествен подбор. Като си идиот и не си се ваксинирал или ако родителите са ти такива мреш...

Лошото е, че покрай всичките анти-ваксър еректуси ще пострадат и много разумни сапиенси.. Малшанс!

И на теб са ти повлияли негативно. Марш обратно в лудницата да не викаме дежурния санитар.

Направи си труд да прочетеш кво е "детски паралич*(мед.наименование е друго...). И така нататък ........

Петров препоръчвам ти една щайга с ваксини да се заредиш в къщи и да си ги биеш през седмица че току виж си пукнал. Ама най добре да те ваксинирам с кожената ми инжекция няколко пъти че малко превъзбуден ми се струваш

направи си труда да прочетеш колко деца са пострадали от този детски паралич вследствие на ваксината против паралича

в средновековието заради уродите които не се ваксинират. Много изпростя населението и изобщо не разбира за какво става дума. Ваксините били вредни, месото било вредно, простотии колкото искаш. Ваксинирането трябва да стане задължително и който не се ваксинира - солена глоба.

Какво значи повечето случаи са сред неваксинирани? И как това се връзва с "може да се предотврати с две дози ваксина"?

Докато не вникнете правилно в антибиотичната резистентност и НЕЙНИТЕ опустошителни последици, ще се дърляте само и делите на ваксъри и анти-ваксъри.

Голяма мъка си щом задаваш този въпрос.

Светът е оцелял, не само в последните 200 години, откато има ваксини. И ще оцелява. А точно ваксините са тези, които пречат на естествения подбор. Трябва само да се замисли човек...

Ти си един вирусолог , по-вреден от вирус

За всички заклети ваксъри, понеже зная, че се считате за особено любознателни и обичате факти и цитати от научни изследвания, ще ви дам един текст. И линк към излседванията мога да ви дам, но вие сте достатъчно сръчни за да си ги откриете сами. Prevention - Mothers who are immune to measles pass antibodies to their children while they are still in the womb, especially if the mother acquired immunity through infection rather than vaccination. Продължавайте да се вълнувате от такива новини. Има един термин - естествен подбор и благодарение на него светът е оцелял толкова векове. Сега разни хуманни правителства искат да има 100% оцеляване на вида, което както знаем от генетиката води до повишен брой увредени оргранизми. Няма да разгъвам темата повече, но виждате какво става с обществото ни в последните 50 години...

Ако някое зомби още не е ваксинирано - БЕГОМ ЗА ВАКСИНА!

Ами месото е вредно, пилешкото с инжектираната сол, свинското с антибиотиците, телешкото с хормона за разтеж. Виж ако си е домашно си е друга работа. Основната тема е обаче, защо есички релили да живеят различно , опиъват да ни го наложат силово? Май Гретхен ще въведе официално термина еко фашисти... А антиваксърите, като са против ваксините, да се отделят в гората и там да си създават общества. Хем нещем да живеем по общия ред, хем искаме да ползваме неговите преимущества, детски градини например.

Ти и подобните ти щяхте да сте от първите жертви на естествения подбор!!! За съжаление "хуманното правителство" се е намесило!!!

"Твоето дете" може на комшията да се е метнало!!!

Оцелял е защото жените са раждали по 9-10 деца, от които са оцелявали 2-3!!! Ако сега ни връхлетят болестите от "онези" времена за кратко 60-7-% от хората ще умрат!!!

Тъпите анти-ваксъри и най-вече анти-ваксърКи явно не са наясно, че цената на това да се спре ваксинирането на децата е да започнат да раждат по 7-8 деца, за да могат от тях да оцелеят поне 2-3!!! Но това не става като се връткаш за кеф 20 години и изведнъж решиш, че трябва да родиш на 35-40!!!

Абсолютно си прав. Поведението на човечеството е в тотално противоречие с естественият подбор и по този начин изкривява законите на еволюцията. Но при положение че повечето хора дори нямат добро отношение към роднини и близки какво ги интересува развитието на нашият вид? Ако ще след 200 години да сме триоки и безкраки — аз не искам семейството ми да боледува!

Ваксините нямат нищо общо с това на колко години една жена ЩЕ РЕШИ САМА да ражда, а не някой тъпак да й определя. Ясно???????

Ами вземи пукни ти, така хем ще ни оттървеш от една излишна единица, хем ще покажеш, че си принципен.

Чети контекста, алоооу, не се хващай за една дума алоооу

Фарма-троловете, вместо да се пенявят срещу пострадалите от ваксини / т. нар. "антиваксъри"/ да благоволят да разтълкуват следните неоспорими факти: - В САЩ през 1986 /годината в която Конгреса снема наказателната отговорност от ваксинопроизводителите за причинените от техните продукти смърт и увреждания, създавайки специален правителствен фонд за обезщетяване на пострадалите - над 4.2 милиарда долара към 2019/ имунизационния календар за децата до 18годишна възраст съдържа 11 дози от 3 ваксини, а децата с хронични /неврологични и автоимунни/ заболявания са 12.8%. През 2011 картината изглежда така: 72 дози от 16 ваксини и 54% с хронични състояния /аутистичен спектър, СДВХ, дислексия, дискалкулия, астма, хранителни алергии, детски диабет, синдром на Гилен Баре и други подобни неврологични и автоимунни увреди, като АБСОЛЮЮТНО ВСИЧКИ от тях са споменати като странични ефекти в листовките на ваксините от самите производители! Агресивният имунизационен календар на САЩ ги превръща в страната с най-висока смъртност на бебета/повече от всички 20 следващи взети заедно!/ и деца до 18 годишна възраст от всички развити страни / най-добре стои Япония с най-неагресивен имунизационен календар/. Колкото до морбили, нека е ясно че през последните 20 години в САЩ няма нито 1 смъртен случай на дете / има общо 2 на много възрасти и 1 на трансплантиран с костен мозък/ от морбили, а близо 500 сигнала за смърт /и десетки хиляди за увреждания/ ОТ ваксината и това е само в официалната /пасивна - т.е. разчитаща на рапорти от лекарите/ система за регистриране на ваксинални увреждания VAERS, за която преди години бе установено от изследване на Харвард /по поръчка на правителството на САЩ/ че улавя под 1% от всички случаи на увреди. Учените от Харвард изграждат автоматизирана система за клъстърен анализ на медицинските бази данни и стигат до извода, че нежелателни странични ефекти от ваксините има в близо 10% от случаите, ОГРОМНА разлика от официалното твърдение "много редки"! Прочее, след тези убийствени за ваксиналната политика данни програмата на Харвард е закрита /те предлагат автоматичната им система да се въведе официално, бидейки ефективна - открива 95-98% от проблемните реакции/. Та за морбили е ясно, че е проблем в Третия свят, в страни с хронично недохранване/най-вече дефицит на вит.А заради бедна диета като каша от тапиока и почти нищо друго/ и да плашат родителите в развитите страни с ужасни последствия, а да си траят за тези от ваксините е меко казано неетично / но разбира се тук става дума за ПАРИ и ВЛАСТ ... та всичко си е ясно, нали? Има ли балами?

Почитания за вежливия тон, за дълбочината и неоспоримата правдивост на аргументите, които изтъкваш, както и за цялостната мъдрост прозираща зад всяка твоя дума... Шапки долу!

Ами аз, не съм .. и без ваксини, но за теб не смея да твърдя.

са въпрос на национална сигурност, но вакс троловете си запушват ушите и се занимават с простовати ругатни най-вероятно не само защото им плащат , но и защото не проумяват нещата. И все трият като им се каже, че евреите сами си произнеждат ваксините и не искат чужди, просто хората са умн, отлично информирани и си пазят децата като най-скъпо имане

В интернет хора съобщават за чипирането чрез ваксини и след това сателитно следене и тормоз с електромагнитно облъчване или войс то скул технологиите.....