Трети фал на избора за шеф на СОС, Борис Бонев и ПП-ДБ се отказаха от надпреварата

"Или всички без нас се събират и избират председател. Или ние с ГЕРБ, или с БСП", коментира кметът Васил Терзиев

Обратно в новината

Коментари - Трети фал на избора за шеф на СОС, Борис Бонев и ПП-ДБ се отказаха от надпреварата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами ще продължа... докато дишам. Разбира се, че това момче не е виновно за престъпленията на дядо си. Разбира се! Но парите му идват оттам. Хубаво... не идват оттам Хубаво...нямало е ВКР... Хубаво... ние сме идиоти! Гот ли вие е да сте ... да сме идиоти? Те вече не убиват. Те управляват нашата София. А ние не сме идиоти!

"На база на гласуването ще видим има ли договорка", добави кметът Васил Терзиев. "Досега ни обвиняваха във всички възможни договорки и няма избран председател на СОС. Ако имаше, това вече нямаше да ни бъде тема. Ще търсим покдрепа, докато не се избре председател на СОС. Не са много възможните варианти. Или всички без нас се събират и избират председател. Или ние с ГЕРБ, или с БСП. Ще продължим разговорите и ще намерим път, за да отпушим работата. Много неща зависят от общинския съвет. Градът ще плати висока цена ако не намерим решение", отбеляза Терзиев. - Ей, мазни, некадърни джендъри - защо не издигнете друга кандидатура, а? Не го правите, точно, защото имате догорка с това мазно джендърче, длъжници сте му - всички разбраха.

тия ни смятат за маймуни

Само на мен ли сами толкова противни тези от спаси софия ?

не, не само на теб - на повечето са им противни.

нежния хор на ППДБСС :)

Тежък удар за Борис Бонев - бяха му обещали да стане председател на общинския съвет срещу това да се откаже да се кандидатира за кмет.

ДА СЕ НАПИЯТ ОТ МЪКА В НЯКОЙ-ГЕЙ КЛУБ! НЕ МИ Е ЯСНО,КАК ТАКА-2-3% ОТ ОБЩЕСТВОТО(ТОЛКОВА СА-ГЕЙ),ЗАВЗЕМАТ-50-80-% ОТ ОБЩЕСТВЕНОЗНАЧИМИТЕ ДЕЙНОСТИ(МЕДИИ,ПОЛИТИКА…)!!! АРЕ-“У ЛЕВО”!

Вън Тонова и БСП! Нови избори!

Нови избори, ама ще трябва да избираме и председател на СОС, че тия пак няма да се разберат!

Сега слушах това недоразумение Бонев. Предишното управление било виновно за кризата със снега, но от друга страна имало над 1000 повиквания за счупени клони за един ден, а пък за цялата последна година били общо 500! Тоя педал една теза не миже да изработи, но щял да управлява. Дончева хубаво им каза, че момченца некадърни стоят на високи позиции и това е пагубно!

От другата страна ясно - той да внимава от третата страна какво става

На следващите избори ще избираме и председател на СОС, иначе тия няма да се разберат!

Васка ДС ми изглежда доста притеснена, свикнала е да я водят за... да кажем за ръката. Не и избраха бонбонева. В абсолютна паника е. Ако беше наясно , че САМА трябва да се оправя едва ли щеше да се навие . Но. Криза. А млад фитнес треньор издържа. Не и е лесно

На СОС и НС трябва едно яко сурвакане с дряново гега да им избият дяволите от главите им !!!Маскари недни

Вземете и си образовайте драскачите в този сайт. “Трети ФАЛ “. Какво по дяволите е ФАЛ?!????

:))) Ми те само за фалоси мислят и фалоси им се привиждат ... От там идва.

И са нема ли кой да спаси София?! Кой ще ни оправи сега?! Пускам една сълза!

Един ужкмет, който не знае къде е, но ходи с охрана, бог знае защо, може би по стар ДС навик се барикадира с 8!!! заместниккмета връзкари, но общинският съвет не може да си избере председател, също бог знае защо. А София е зарината най-малкото в паднали клони, които никой не смеее да докосне, защото САМОСТОЯТЕЛНИТЕ местни кметове не са нИщо друго, освен аватари на кмета недоразумение. Така много скоро София ще бъде зарината и с л....та на ПРОМЯНАТА. До това водят ойдурмите, лъжите и фалшификациите, помислете за това...

вместо панталони...

Васил Терзиев ходел с охрана Искам да попитам защо? Когато Терзиев е така дългочакания мечтан кмет на София, вече 33 години го чакахме Терзиев да дойде и да ни ОПРАВИ? и ЗАЩО ходи с охрана този Светъл , умен и скромен човек? От какво се пази, хората го обичат повече от всичко. Ако някой знае отговора нека да го каже ?

От клоните го е страх.

Ми щото така е виждал и свикнал от дете. Босовете в ДС - дядо, тате, мама, вуйчо/чичо и другият чичо - Петър Младенов винаги са ходели с охрана, щото са особено важни и ценни. Покрай тях и него са го охранявали - така е свикнало чадото - принц на ДС и ЦК на БКП.

8 заместник кмета!!!

Време е да се намеси Борисов...

Тоя Бонев, освен да разнася рекламите за гейпарада, не го виждам за каква друга работа въобще става!!!

ти отказваш ли се вече от това място?

София -гей столица на Европа.Всяка седмица парад.

Явно няма да мине без намесата на посолството.

Чудесно, радвам се, че това глупаво популистко човече нааай-после вдяна, че е нежелан. Сега стискам палци да проумее, че мястото му може да бъде в някоя гей организация, но не и начело в политиката. Смешник!

Като не могат, един,два, три пъти и после ,четири и пет, да се махат и оставки.... Защо се захващат с нещо, което не разбират и са простаци... Да дадат на единствената Българска партия да управлява СОС, като са бездарни , неможачи Американско-Турските партии в България !

Борко, какво да те правя, друже? Васко си купи кметския пост, а ти остана с пръст в уста. Последен съвет от мен. Бий шута и на Васко, и на Кирчо, и на цялата кирчовска паплач! Излез на улицата и призови хората да те подкрепят. Иначе жална й майка на африканска България.

То, да излезе на улицата.....Ама трябва да организира и гей парад. За да има такива дето да го подкрепят. А и аче ако Борис Бонев пак излезе на улицата може да се почувства щастлив. Целия град ще ревне. Да го еба в гъза...

Щяха да го бият хората

пре-бият.

Предлагам да изберат пеевски. По изключение и временно

И ПАК СЪЩИТЕ ПОРНОГРАФИИ НИ ОЧАКВАТ В СОФИЯ АКО ЩЕ И ПАПАТА ДА НИ СТАНЕ КМЕТ... СХЕМИТЕ СИ ОСТАВАТ СЪЩИТЕ... САМО ИМЕНАТА СА РАЗЛИЧНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Защо така господинът Бонев ми е много противен? Има нещо много мизерно в излъчването на този човек.

като пробнеш , друго ще говориш !

Твоето Възраждане гласува само и единствено за възраждане и за никой друг. И непрекъснато обяснява че няма да подкрепя никого и иска само и единствено еднолично управление. Според собствената ти платена логика тези са най-големите саботьори в държавата.

Нали Възраждане са безлични и незначителни, какво искате сега от Възраждане,че вие не може да си го направите с избора на СОС?

Че са и руски подлоги. Само че ми е смешно когато предател и съботьор ми говори за събота и. Значи в прав текст признаваш че твоето Възраждане саботира всичко и в сос и в народното събрание обаче обвиняваш другите.

За какво саботиране говориш???? За да върви работата задължително трябва да изберем Бонев от да унищожим София така ли? Или задължително трябва да е възрожденец? Или е задължително трябва да е от БСП или от ГЕРБ или от подмяната или от дай България? Хайде смешко кажи ми кой задължително трябва да изберем за да няма саботаж и за да върви работата??????? Непрекъснато се оправдавате че не гласувате щото нямало за кого ама сега задължително трябвало да си избере някой от тия дето всички дружно ги плюехте.

с тези си действия ППГЕРБ показват че са саботьори и саботират вече не само националната власт ами и местната. Гербери, загубихте властта яко, хората не ви искат, провалихте се в управлението и на държавата и на София, стига сте пречили. Ако не ви се занимава с политика излезте и от народното сънрание и от СОС.

И 1 типни коментари да напишеш пак никой не ще е твоето Възраждане. Бягай сега за инструкции при митрофанова.

най трагичнтото е че заради ГЕРБ председател на СОС ще е човек от БСП или още по лошо от Възраждане. Не знам как реши че подкрепям тази псевдо партия с русофилска насоченост. Явно си доста ограничен гумаджия...

ето, пак се показа дългата ръка на Русия.... Камилката в Щатите и тя дудна днес, че Русия се бъркала в изборите в САЩ... много мощна таз Русия, направо да се чудиш .

Спаси София е олицетворение на младите хора, които имат изключително огромно високомерие и отричат всичко, което е различно от тяхното виждане. Арогантни са и насаждат злоба. Парите поддържат високомерието ви, но не става само с кинти. Бонев напълно заслужава случващото се, той сам си е виновен и да си сърба попарата.

Lyubomir

Хубав ден за бънгарите в София ! Един пропагандатор на Истамбулска беше прогонен....

Направо и участник.

таро да отговори защо тиквата ходи с охрана в парламента от сой се страхува

Първо трябва да стане ясно защо Терзиев ходи с охрана.

Избори за общински съветници в София.Вече се разбра кои саботират работата и не желаят доброто на София

Абе, ама сега като го няма Гешев всичко тръгна напред, всичко е ток и жици, не ли?

Уникално лекарство за мъже, което взриви интернет не само помага в леглото, но и лекува болести независимо от възрастта. Това е много готино нещо, веднъж опитате ли го, никога няма да съжалявате

Всички ППрасти са в траур. Черен ден за неолибералните гълтачи на саби. Мъка, мъка!!!

Lyubomir

Б.Б. е сладко педерсче. Сладурът е аут.

Досега имаше един ББ за ругаене. Сега нов ли се появи?

ББ от СС

Боже, спаси София от "Спаси София"!

Когато Народа ти плаща заплата а ти не трябва да работиш. Стига да не гласуваш може 4 г да си там на хранилката.

Мис Бони - прелъстена и изоставена...

Не забравяйте, че в Парламента 51 български депутати открито гласуваха "За" в училищата и детските градини да се пропагандира смяна на пола. Тук положението с швестерите не по-различно, европедерастията ви залива отвсякъде!!!!

Това недоразумение Бонка,така и ще си остане без един ден трудов стаж.Да се връща на магистралата и да започва работа по "специалността",че ще остане на социална пенсия един ден

за Мис Бони...

Диана Тонова е човек на Пеевски...

Бобчо ше плачка...

Нови Избори, тез смешници от пп-дб-сс да заминат в канафката....

бел кон ли ?

има и други личности. Добър пример е Вили Лилков ...

В парламента е имало голямо шоу - пишете за него. Не ни занимавайте със сърбежите на Бони

Споко, бе! Наближават евроизбори. Всички заслужили, но изпаднали в класацията ще бъдат възмездени в Брюксел.