Трети еврокомисар може да напусне екипа на Фон дер Лайен

Урпилайнен обмисли поканата на председателката на Социалдемократическата партия на Финландия Сана Марин да участва в президентските избори в страната

Обратно в новината

Коментари - Трети еврокомисар може да напусне екипа на Фон дер Лайен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трети еврокомисар може да напусне екипа на гиниколошката Фон дер Лайен

Абе, тея само путки некакви...дърти, при това. Уджас!

ми е да чета коментарите, защото ми дават надежда, че ще оцелеем. В тази връзка призовавам всички на Деня на Съединението да се включат в Похода за мир с искане за Оставка на ППДБ-тата.

Зеленски може да се прекръсти на Укролайнен

Още една се подхлъзна на л а й н а.

А бе нямаме вина, че тая се казва фондер лайнян! Ако ви е срам - предложете й да си смени името! И да триете и да не триете, все тая - плъховете напускат кората и се спасяват, а тая лайнян трябва да посети затвора!

Всякви лайна има в брюксел

Закривай тоя сбъркан ЕС

ЕС се разпада, а Фон дер е с фашистко потекло.

Престъпници. Почти всички трябва да напуснат. Лошото е, че такива като Урсула ги ценят, понеже са на нивто на полшлостта им. Щяе я взземат в НАТО и върви я съди за престъпленият срещу човечеството!!!

Кенеф ЕС се разпадне преди да ни прецакат с Еврото да ги издържаме тия плазмодии Давоски.

Само че не е 3ти а 6 ти ! 4 напуснаха вкл нашата Габриел, е тази финландка и другата са напът

Когато някои колеги се бъзикаха, че ЕС ще бъде закрит след влизането на България, ми беше смешно. Обаче, като гледам в момента, какви адски усилия полага тази гинеколожка да хлопне кепенците, проронвам някоя сълза.

Урпилайнен не ще вече да седи при Урси фон дер Лайнен, явно ги подозират да не са роднини , като се има предвид фамилията...

Това на снимката травестит ли е? Уроди.

А Лайнарката кога ще я съдят за корупция в особено големи размери, за нарушаване на Нюрнбергският кодекс по много точки, за даване на лъжливи показания , за съучастие в масово осакатяване и/или убийство на милиони... Списъка е много дълъг

Европедалската кочина се разпада

Къде е оная изпърдяна вещица с развалените зъби Уруспията Урсула фон дер Лайен, дето ни ограби с ваксините и оръжията за Мир? Защо не я чуваме и виждаме? Нали Русия се разпадна ма патко фашистка? Нали чипове от перални ползвали? Нали ракетите свършиха няколко пъти? Нали Русия загуби и икономиката и е на парчета? МАМИЦАТА ВИ, ПРОДАЖНИТЕ МИНДИЛИ ОТ ТЕРИТОРИЯТА !!!

Абе даже всичките вкупом да напуснат няма да е голяма загуба.