Трета фаза на ваксинирането: журналисти, полицаи и служители в АЕЦ

Членовете на ваксинационния щаб са изразили мнение, че AstraZeneca може да бъде използвана за ваксиниране на всички българи над 18 години

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какви 10 седмици пишете? Втора доза се слага след 28 дни

Коги си купуваш платена любов.

Е как може такова нещо, баба Кина дето продава кифли на пазара до кого ще чака. Военните и в аеца да не са по важни от нея а

Абе мани, голям наплив за тия ваксини, та знае ли се :D:D:D Накрая да ги набият всичките в дирниците на Тиквата и лакеите му!

Уж има някави фази, но срокове няма. Изборна администрация се ваксинира, но избирателите не. И защо се дава предимсво на разни съсловия, примерно журналисти? ОСТАВКА на Ангелов!

А кога,на кой етап ще ваксиниране хората с придружаващи заболявания без значение от възрастта, които са най уязвими? Или тук не е като в.белите държави, както за всичко останало.

Ами първо се замисли дали тези НЕизпитани ваксини са полезни за хората с придружаващи заболявания. Аз, като човек с онкозаболяване, изобщо не мисля да си го причиня. Да не говорим за тези с автоимунните.

Срамота! Навсякъде по света първо ваксинираха възрастните хора. Тук на никой не им пука за тях, но се бият в гърдите дали им по 50 пикливи лева.

в България реално живеят не повече от 4 милиона души! От тях повече ог половината не искат да се ваксинират! Значи те не могат да сколасат да ваксинират 2 милиона!!! Колко журналисти има,че ги обособяват в група...

Дамм, "журналистите" са особено приоритетни.....

Защо тихомълком отложиха имунизацията на хора над 65 годишна възраст, а включиха в третия етап сулю и пулю.

-Хайде мисирки на ваксината! -Гулю,гулю,гулю!

Журналистите и тия от аец-а са много важни...

Как не ги е срам?!?!? Германия, Италия...възрастните са първи, хората с най- висок риск. А тук журналисти, държавни служители, без значение дали са на 25 без придружаващи заболявания и т.н. СРАМ!!!

В трета фаза журналисти, полицаи, служители в АЕЦ Козлодуй и четвърта живи в чувалите.Не ви задължаваме ,а ви принуждаваме,а изкарайте читава ваксина и няма да има нужда от фази.СЗО иска корекция на ваксините това да не е булченска рокля;простотията се задълбочава.

Те свършиха фазите, а са ваксинирани под 1% от населението, при желаещи 65%... Кой лъже!?

Втората доза след 2,5 месеца?!? И при положение, че не получаваш пълен имунитет от първата доза, как точно ще се опазим от заразяване до втората???????? Да не говорим, че за Астра Зенека вече не я сно каква всъщност е истинската ефективност! По медиите врира от 60% до 92%. А каква е всъщност или в България няма начин да разберем заради правителството, което недалновидно е поръчало най-много от тази ваксина!

А Бойко кога ще му дойде реда ? Ваксинирайте го,че от кога чакаме да се отървем от него !

Хайде сега да видим колко от журналистите които всеки ден ни облъчват да се ваксинирам ще го направят. И нещо друго, един журналист или полицай в никакъв случай няма повече непосредствени близки контакти с хора от една продавачка в супермаркет например.

служители, участващи в поддържане на функционирането на основни за обществения живот дейности - така поддържат функционирането че сме на последно място по всички показатели

мисирките са "служители, участващи в поддържане на функционирането на основни за обществения живот дейности"

Германците ще ни дишат прахта - вече сме на 3-та фаза ще а комбинираме с фаза 4. Нищо, че имаме малко над 50 хил. ваксинирани, а през някой дни по 22.. Манипулациите продължават - напр. "у нас 1.5 мил. искатат да се ваксинират, а 53% не", а сравнете обемите...

Нашите тъпаци да Се учат от Европа. Или поне да копира техният модел. Там ваксинирането е по възрастови групи. А при нас, журналистите ли са най ценните ни хора? Или мошениците от ЦИК и парламента?

Дайте процедура за ваксинирането на членовете на СИК, че не остана време!

То няма назначени СИК. Ква процедура те гони?

Членовете на СИК от последните избори - в мнозинството си съставът си остава същия.

защо жорналисти това е измет

Значи, мисирките са по-важни от болните пенсионери! А уж щяхме да пазим възрастните и заради това ни затвориха. Демагогия!

Щом няма ваксина за нас дъртаците няма и да гласуваме та да се разболеем и умрем послушайте ме дъртаци

По добре не гласувайте дори и да ви ваксинират. От вас червените дърти паразити полза няма. Само вреда. Дори и по време на избори.

Ото, дъртите сме видели кво е при другарите, видели сме кво е заплата от 4 щатски долара при Виденов и Гечев, така че мнооого добре знаем за кой да не гласуваме

Schilo

Ура, да живей! Цял процент българи ще бъде ваксиниран,като включвам и тези, които са ваксинирани и сега!

За комунистите по 4 ваксини наведнъж. Нормалните хора могат и да изчакат.

За възрастните над 65 няма нека да измрат повече

Доколкото помня навсякъде се тръбеше, че ще има от двата вида ваксини и ще си избират хората с коя да се ваксинират. Ще пуснат информация , за да може информирано да се избира, а то какво стана ....ТОРБА С ЛЪЖИ , като цялото им управление. Кажат едно, после друго......Ако те ще определят вида ваксина по-добре без ваксинация!

Обширна информация за всички видове ваксини имаше и тук в Дир.бг. Отвори и прочети.

Тъкмо обратното! От СЗО предупредиха, че не е тествана и не се препоръчва за лица под 18 и над 55 г., а за старците направо е опасна. Това те официално го заявиха и излезе поне в пет вестника като информация. Как може така сега, тези хора слепи ли са, глухи ли са или що друго? И нали уж беше доброволно всеки да си избира с коя? Аз лично няма да се ваксинирам, ако не ми се подсигури доза от Пфайзър. И не ме интересуват притесненията им на минус колко градуса трябвало да се съхранява......

За дъртите комунисти-паразити Спутник в Цариброд и Босилеград. Тя е безопасна.

Повтаря се октомврийския сценарий.Пускаме училищата и.....нагоре! Чудя се тия горе слепи ли са,тъпи ли са или просто са си дебили о искат да ни разредят!?

А защо да не са детските градини, моловете или хотелите?

антиваксърите работят за тях,

ЖУРНАЛИСТИ, ТЕЗИ ПЪК ЗАЩО? ДА СИ ЧАКАТ РЕДА КАТО ВСИЧКИ ДРУГИ!

Голямо надлъгване ще пада но това ме отвращава нямам капка доверие на никой и на нищо нито пък за журналистите най малкото..

А нас порно актьорите искам да попитам кога ще ни ваксинирате?

Пишете се журналисти, то няма голяма разлика в естеството на професията.

никога герберастка ваксина - бойкот до оставка

В Англия,първо възрастните хора,а тука трябва да пазим безценните милиционери и вик. И др.да Не се заньосат.

В Англия и другаде набутват възрастните главно в домове без да ги питат, сред другите независими нормални хора малко искат да се ваксинират, а най-малко са кандидатите лекари - просто те са виждали резултатите от ваксините

Не кълве и не кълве

Аз не искам Астра зенека! Виждали ли сте я тази нашенка дето я тества в Оксфорд, как изглежда?

Абе нали цялата драма започна под надслова " да спасим възрастните хора". Те в коя фаза са? Ще ги заземяваме ли? Нали там са основно смъртните случаи? Или вече няма значение. Важното е да сме под карантина.

"Д-р Тедрос Гебрейесус е загрижен, четази на "АстраЗенека" трябва да бъде спряна в Южна Африка заради недостатъчна ефективност" Тук върши работа .. в България... или плащаме едни пари на някой, а какъв ше ефекта от ваксината е друга тема... Вие наистина ли ги плащате тези ваксини или ги внасяте фиктивно... (може и дестилирана вода да ни пробутвате, а да ни казвате, че това са ваксини...)

Банда идиоти. Тия в АЕЦ трябваше да сте ги ваксинирали миналото лято. Луди ли сте......ако те се натръшкат източна Европа става гигантски резерват. България, Румъния и част от Сърбия изчезват от картата

Kenn1111

Идват избори и сега ще се подмазваме на пресата и медиите.

Хубаво е хората да видят, кои са членовете на ваксинационния щаб за да си направи изводи какви случайни хора са там и как си играят с живота на хората !!!

Предпазва ли ваксината от ковид 19?

Файзер предпазва.

Глупости са това,преди две години си правех паспорт а пред мен на гишетъ беше някаква военна пуйка.Служителката и каза че вземат пръстови отпечатъци от пръстите а военната и каза ти луда ли си давай без отпечатъци.И с ваксината ще е същото.Няма да им сложат ваксини и ще излъжат

Да ваксинират сервитьорките с антибиотици против трипер, че изгореха курортите...

И след тях-тишина..........Ха-ха-хааааааааа!

Защо повечето развити държави в Европа забраняват Астра Зенека за хора над 55г., а в Ю.Африка дори я забраниха тотално. А в България сме поръчали най-много от тях и ще я прилагаме на всички възрасти. Защото майката на една евродепутатка от ГЕРБ е представител на Астра-Зенека. На никой управляващ не му пука за харода, гледат да си напълнят чекмеджетата, като Бойко.

Що бе. Нали е разработвана от оксфордски учени. Най-най-най и т.н. Престижен университет, гениални професори и прочие. Не искаме Бил Гейтс, руснаци, китайци и други такива.

То па некой се е засилил да харчи пари за да ваксинира червените паразити. За червените отрепки Спутник в Цариброд.

Хайде лягай си бай Ото, че утре рано трябва да ги почваш!

"Никой нищо не може да ми направи цялата власт е в ръцете ми" - думи на мой познат полицай изречени в компания.Големите инжекции идват.Нищо не можеш да направиш

А бе дебили, какви журналисти, какви служители на АЕЦ . Какви военни? Това е престъпление - да оставиш най- уязвимите хора последни - хора над 55 г. /които ходят на работа/ и такива с хронични заболявания. И били приоритет - Мутафчийски, Кунчев - не ви ли е срам..Вие се ваксинирахте и сега - който клан и по-силен и нагъл - журналисти и вонени

От червените паразити обществото няма никаква полза. Само прави безсмислени разходи за тях.