17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей хора, вярвате ли на тези преднини? Ако вярвате значи си заслужавате живота такъв какъвто ви принудиха да го живеете.

Трендвате ли ?... :::))) Трендвайте докато Ви плащат...!!! :::))) А ние Ви верваме... :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

До кога ще се толерира тази националистическа партия? Явно много пари плаща Доган на ГРОБ..... ама много, че чак и се целуват в последно време.

Значи нормалните са над 50 процента койте не гласуват

Ех тия младежи бе! "(1829-годишните)"

От една страна се граби като при изнасяне, а от друга се плаща на разни плямпала, да замъгляват, за да може повече да се изнесе.

Еми да , хората масово не искат да гласуват- апартаментите само ги отказват допълнително, но не ги привличат към опонента, и сега всеки основен играч ще трябва да разчита на твърдо ядро. казах ли ви.

глупости на търкалета. Първо - не виждам АБВ. Второ след тези скандали, Герб жестоко се срива, но се чудите как да изкарате БСП под тях.

Сега има преднина но на БСП , ГЕРП започват ускорено изоставане ,многто далавери им увиснаха като камък на шията.

Колкото и да отвличате вниманието с платените си ''анкети'' и вие самите знаете че повече от 35% няма гласували за бъдещи милионери за клатене на краци и работа срещи интересите на България.

Надявай се Радке,че се срива!До изборите ГЕРБ ще вдигне още повече процентите.

Слугите на Хъбов от Тренд, бързат да манипулират обществото след последната апартаментна издънка на гробаджиите...

Много се кефя на простотията на управляващите. Явно тотално за взели за дебилно цялото население на България и ни играят поредния идиотски цирк!!! ГЕРБ се обединява със СДС за изборите :))))))))))))) Баси пародията! А от проучването, СДС дори не е включено сред партиите, за които биха гласували българите, турците и циганите в България!!! т.е. ГЕРБ се обединява с една отдавна умряла паритя - СДС!!! Бравооооооооооооооооооооо!!! Сега остава и да поканят отново Радан Кънев, че и да го пратят евродепутат!!! Конграчулейшънс Борисов!! Впрочем Борисов, дали си видял, че имаш 19 % подкрепа, хубаво, ама това е ако всички с право на глас гласуват, само че избирателната активност в България е около 50 %, т.е. твоите 19 % подкрепа реално падат на 9,5 %. А това (за недоучилите глави) означава, че за ГЕРБ ще гласуват по-малко от един на всеки 10 българи!!!! Значи управлявате България, при положение че от всеки 10 човека повече от 9 не ви подкрепят ?! Баси наглостта. Но все пак ти печелиш Бай Хикс, БСП ги подкрепят още по-малко хора - 17 % или реално 8,5 %, а в директно изражение горе-долу един на всеки 11-12 човека. Победител си Баце!!!!

До довечера още три агенции.

Колкото повече кражби и далавери на герб, толкова повече расте подкрепата за тях!

Вече съм на 52 и до момента през живота си не съм виждал жив анкетьор, нито пък някой от хората с които съм контактувал е казал, че е анкетиран. Та как ли се правят тези анкети?

Не разбирам, избираме едни и същи мутри , а искаме нещо да се промени?!

Бесепари,обречени сте да сте втори и на изборни загуби.Хората гласуват за ГЕРБ,защото ви мрази и не ви иска във властта.

А кои да изберем!?

Заблудените и комунистите намаляват, това е обнадеждаващо!

След като излезе поредната далавера на герб мисля, че трябваше разликата да стане поне 5%. Какви са тия 2%? :)))

Ами нали ги подкрепят рекетираните от тях защото знаят че са в един кюп на далавери и нямат желание друг да дойде и да им развали рахатлъка.. Като турите рекетираните с техните подчинени и родата им, държавната администрация набуъбваща непрестанно въпреки техножогиите с тяхната рода и ония с кебапчетата ще да проумеете че краджите си се подържат заедно с авантаджиите - направо ''цвета'' на нацията дето не трябва да се пипа според ментора им..

Вижте, с агресивно очерняща кампания противникът се срива, но това не води до подобряване на имиджа на опонента-това са елементарни неща, съобразявайте ги. А имиджът на бсп е на критично ниско ниво и интелигенттие хора в нейния състав го виждат от ясно по-ясно и дори вече изказват гласно недоволството си от положението вътре в столетницата... резултати дори с 0.5% зад герб ще активират процес на разпад- наесен очаквам нова обединена формация център и център-ляво. Младите лъвчета в БСП и групи като Дв.21, ДБГ, Зелените, и пр. напират за място под слънцето на политиката. Дори Да-България спокойно може да се впише в такъв формат.

На следващите избори ако трябва да избирам между гробарите и социалистите, по-скоро ще се гръмна отколкото да гласувам за тия недоразумения дето в момента вилнеят ;)

"Тренд", скрийте се с тези резултати или закрийте агенцията си! Показвате българите в много лоша светлина, за да не напиша нещо по-крайно. Ако след поредицата от скандали управлавящата партия продължава да е първа , това говори много зле за манталитета на българите. Другият вариант е да правите своите проучвания сред администрацията, която както знаем, е тяхна. В нормално общество герберите биха се сринали като предизборна обстановка. Нашето какво е при тези ваши резултати? Или съзнателна заблуждавате, както стана със СДС при Костов, които уж печелеха, а загубиха от НДСВ катастрофално?

800 или 1000 човек - като знам отпреди и от социалния и етнически състав, кои региони и кои райони, за кого гласуват, мога аз, без да съм социолог по образование, с предварителна подборка на интервюраните, да докарам с точност до стотни предварително дефиниран резултат за всяка от партиите.

Некрофилията яко тресе ГЕРБ - обединяват се с умрялата партия СДС !!! Само и само да подлъжат българите, че гласувайки за ГЕРБ няма да изпратят единствено мутри в Европа. Да живее Мутро- Дебило - Стан !!! И неговият пръв партиен и държавен ръководител!

Много добре! България ще бъде представена само от проевропейски депутати - ГЕРБ (ЕНП), БСП (ПЕС), ДПС (АЛДЕ) - християндемократи, социалилдемократи и либерали!!! За разлика от държави като Чехия, Унгария, Полша, Италия, Холандия, Франция, Австрия, в които евроскептиците и десните популисти ще спечелят 20-30% от гласовете...

Преди дни бях на среща с един млад политик от БСП. Присъстваха много хора и нито един не изказа неодборение на тяхпната визия, даже напротив. Не хвърляйте фалшиви новини, защото все по-малко хора се хващат. А че бившите сини никакви ги няма е видимо и за най-предубедените. Колаборацията с герберите съвсем ще ги провали, уверявам Ви!

Проверете кой е собственика на ,,Тренд" и какво го обвързва с Цветанов ? Изводите оставам на коментиращите.

Партията Да, България не е българска и по принцип не би трябвало да се допуска за участие в изборите! Но ДАНС спи... По-точно е подчинен на същите антибългарски сили, които създадоха Да, България...

Щом Тренд дават едва 3% разлика, при пълната яснота кой им пълни торбата, работата на герберите не е никак розова.

по медиите вкл. в тази открито се чуха други мнения- за манипулиране на гласуването на пленума и пр.. не вярвам младите в БСП да искат греховете на старите да им тежат на гърба, а тези грехове не са никак малко. пак ви казвам- очаквам наесен нова формация. възможно е и да са 2- една младежка по-лява и една обединена по-дясна. да видим.- времето ще покаже.

Уважаеми съфорумци, всичко това е пореден спектакъл за пред глуповатата (извинявам се за израза но е факт) българска публика. Наближава времето в което лидерът на хунтата сам ще отсъпи властта. Казвал съм го на много места, включително и тук. Скъпи матерялчета на Бойко, той мили мои сам ще отсъпи властта без значение кой ще дойде след него. Защото държава която се крепи само на външно финансиране не е никаква държава. А в скоро време паричките от вън ще секнат и тогава.....ами чакайте да видите тогава какво ви чака. Е то Терминал2 работи и ще работи, нали така? То това беше и целта на цялото това тримандатно "управление" на герб. И не се чудете що съм го сложил с каквички.

и кое му е доброто? за нас няма разлика дали са Сульо и Пульо или Пулю и Сулю

Сред моите познати , около 50-70 човека само 2 симпатизират на ГЕРБ.Вие от къде я измислихте тади статистика в тази агенцийка?

БСП - отново 1 долар = 3000 лева. Кой е луд да гласува за тях, след като три пъти сринаха държавата, Тия ако имат над 20 % процента, значи народът е луд.

Работата заприличва все повече на президентските избори. Всичките тези агенции даваха от 2% до 5% преднина за Жерар Депардийо и накрая катастрофален провал.

толкова много червена сволач, не е за вярване !

ДИР, вие зад Тренд ли стоите,та ме триете? Скромно отбелязах впечатляващата им работа и зададох един единствен въпрос: ВЯРВА ЛИ ИМ НЯКОЙ?

ДрОгаре,а спомняте ли си къде живееше и какви привилегии имаше червената буржоазия!?

Колкото и нагласени анкети да пускате едно е ясно. Ако изборите са поне малко честни а не нагласени от лицето Цветанов, ГЕРБ ще получат страшен шамар от избирателите

Ами по-добре се гръмни,защото картинката ще е същата.

Ами кажи от кой край си та да извикаме по.бързо колата дето прибира "падладеиши"????

ГЕРБ запазват първото място във всичко. Първите осъдени политици с гаранция ще са от тях.

е другарю нали заради това уж сменихме строя? или вие сте карали на принципа стани да седна?

Започнало е обратното броене на дилемата ще я има ли България или не. Една очевидно престъпна и затънала до уши партия, се бори да запази кокала. Вероятно експертът по апартаментите Цветанов вече е нагласил и изборните резултати. От нас зависи дали това ще мине или ще превърнем страната си в това което всички искаме да бъде

ГЛУПОСТИ !!! Поредните поръчкови "социолози'...

ще глупости не чета. Чао!

айдееее пуснаха пак ФЕЙК НОВИНИТЕ! Питам се а що в ти япроучвания все се забравят и другите партии извън Народното събрание!? Те какво стоят и гледат ли само ? Ако сега бяха изборите ПАРТИЯ ГРОБ НА БОКУ ЩЕШЕ ДА Е НАРАВНО С БСП! Ако воля, ВМРО, АТАКА и НФСБ не направят нова коалиция ОБЕДИНЕНИ ПРОДАЖНИЦИ едвам ще вкарат 1-2 човека! Остава ДПС , само че те също имат ограничен ресурс и остава здраво фалшифициране то хората на Боку ! И тогав ще дойдат други!