"Тренд": 56% от българите смятат, че ротацията няма да промени съществено управлението

Няма промяна в електоралните нагласи към парламентарните партии, лек ръст на желаещите предсрочни избори, НС с най-нисък рейтинг от 15%

Обратно в новината

Коментари - "Тренд": 56% от българите смятат, че ротацията няма да промени съществено управлението | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това правителство трябва да си ходи оставка и нови избори

Не в никакъв случай.Оставка на това правителство.

90 процента смятат че сватбарите трябва де си ходят.

Слушаме сега по едно правилно радио възмутени, че крайно дясната Възраждане имали толкова проценти. Били почти колкото на умно-красивите десни.

какво е крайно дясното на Възраждане?

Нямаше да имаме ролетката на Посолствата.

Първите седем години плюс модерното образование до тези резултати водят.

Модерните забавления на Ционистките медии. Там също е разковничето.

Пременил се Илия....пак в тия....

най- низките ...продукт на комунизма, целували червеното знчаме...а сега на-върлите либерали..... супер продажници по душа

Това виждам на масата, продажна......... и безполова политическа тор

ха ха мног безполви се навъдиха в България, че и вакснати от мама Фонди и мъжа и

Само дето не уточняват една много важна подробност, а именно, че "проучването" или "допитването" е направено сред 1000 ПРАВИЛНО ПОДБРАНИ и таргетирани за целта индивиди...

То бива бива, ама тия добре се уреждат със заплати. Министрите взимат около 10 000 лева. А пък моята майка беше с пенсия 770 лева. Само за лекарства се даваха към 300 лева/месец. Сит на гладен вяра няма!

"Ротацията" в рамките на уродливата Сглобка е просто една "Пунта-Мара" или по-точно и мъдро изразено в народната поговорката: "От трън, та на глог"...

Няма нищо против,ако Опозицията на Сглобените изроди ,заедно с президента извършат Въоръжен,Кървав Преврат срещу партиите в Сглобката и всички нейни съучастници по места.

Ако някой очаква промяна след ротацията, значи е голям наивник. Това е положението - за добро или за зло.

е, "за добро" няма, как да е...

Това е целта... русопитеците да се държат на страна до пълното им омаломощяване и да спрат да ни дърпат назад... не от любов към Рашистански Мизеристан... а за лична изгода ... да ни яхата яко както съвсем до скоро... до 1989та че било само е приказка за децата...

Целият ЕС дърпа назад, Русия не ме интересува. Тя няма капацитет за нищо повее от тази регионална война, която САЩ направиха световна, за да разрушат икономиката на ЕС и да извлекат парите ни. Това вече стана. Но! Но САЩ са в самоунищожение. Заради морален упадък, неолиберална фалшива валута, която емитират без край и се самоотравят (валутата без покритие е неминуем източник на неконтролируема корупция), демократичната им система не работи в полз ана народа им, а на малка еврейска върхушка и нейните слуги, а ЕС е на пълно подчинение на САЩ, което при тези особености на положението в САЩ означава изстъргване на всяка ценност - материална и нематериална от ЕС. Имаме предатели, което би следвало да платят скъпо за назидание как се предава суверенитет на външна сила. Урсула, Киро, Пеевски, Шолц (който май се усети, защото германският народ ври и кипи, не като нашия да спинка, докато му изпразват джобовете и му вкарват четвъртит). Това е реалността днес. Имаме неофашизъм в ЕС. Набутан от САЩ. Кой мислите е посочил неизборната длъжност на Урсула, за да източи ресурсите на ЕС към САЩ?!

И дано да е така! Не мога да си предстявя, начело на държата някой, който иска, да ни върне в 1960-та!

Забравили са само да споменат, че 75% са доволни от курса на страната и нивото на доходите.....хахахаххаахха!!!!!

Дълбоко НЕУВАЖАЕМИ ТРЕНД и подобните ВАМ!!! След като сте интервюирали 'лице в лице' САМО 1000 (ХИЛЯДА) и няколко си души нямате НИКАКВО ама НИКАКВО ПРАВО да слагате заглавие: 56% от БЪЛГАРИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!..................... Що за специалисти, що за журналисти сте, вие за да си позволите такава жалка манипулация!!! Срам и позор!!!

Мен дълбоко ме съмнява да са питали 1000 случайни души и 56% наистина да са на това мнение! По-скоро са провели справката си сред електората на ГЕРБ и ПП, за тях по-може да се получи такава стъкмистика.

Президентът да създаде партия, за която народът да гласува.

Недей подхранва ужас в управляващите! Те вече сънуват кошмари по въпроса какво ще прави президента като му свърши мандата, а ти говориш да го направи още преди да е свършил! Не те срам!

Ако безсмисленото лутане и политически пируети ,както и тоталната сервилност и коленопреклонност пред САЩ и ЕС се смятат за управление ,то може да сте сигурни ,че ще е същото

Да, няма да има никаква промяна от тази ротация. Като ще са почти същите министри, каква разлика да има! След като министър-председател ще бъде от друга парламентарна група, би трябвало да се смени и кабинета спрямо партията, да е с нейни представители. А тук ще са почти същите хора, които ще продължат да си правят мизерията от предишния премиер.

Не. Ще се промени, Пеевски окончателно ще се утвърди като пробит ауспух на правителството и ще започне да п.рди още по-силно

Когато цъфнат налъмите може да очакваме по-добро бъдеще. Според Изкуствения Интелект, налъмите цъфтяли през март-април. Даже маджа от грозде ни учи как се прави. А Мъск прави опити да си сложи чип в главата, за да се ппреизмчисли по.точно ракетите му все се взривяваха.

-Сър, защо сте разделили остров Персенк на 4 части? -Джон, както знаеш аз по душа съм комунист и искам да има за всички! Една част е за президенството, втората за правитвелството, третата за парламента, а четвъртата за КС!

И как няма да се промени. То е същото като си обърна слипа, щото като пръднах и ожълтих. Обръщам то и пълна промяна цвят, нови и чисти към пърдалника ми.... Като в поговорката ПРЕМЕНИЛ СЕ АЛИЯ, ПОГЛЕДНЕШ ГО ПАК В ТИЯ! ( алиЯ -евреин от украйна, от Русия преселил се в Ерец Израел и станал алиЯ заселник, преселник, имигрант, спасен/ спрасил се/)

Шило

Ква промяна да има, като Центъра за управление ще е същия и е с локация гр. София, ул. "Козяк" № 16

ами променя се позата, сега той отгоре и тя отдолу, после тя отгоре и той отдолу!

Това, че при всичко няма почти никакво изменение, си е пълна трагедия, защото показва пълно безразличие, т.е. на никой не му пука вече. В подкрепа вижте, че най-големите изменения са в недоверието...то се увеличава.

Асен Василев вчера бил казал, че като махнем инфлацията за последните 3г. сме били станали с 15% по-богати ?! Асенчо, искам да те попитам дали имаш топки да се разхождаш свободно по улиците без охрана и да обясниш на хората къде са им 15те % богатство ?

Ти пък. То момчето има кокоша слепота, а като се смрачи направо -ужас -за това има хора да се грижат, да не се подхлъзне, да не се спъне, да не падне в някой шахта, да не го блъсне някоя кола или да го срещне Мишо Бериша с братята си

А 100 % смятат,че това е бездарен цирк !!!

Годините След Соца 1989-2024 ще бъдат описвани в скорошната История на България, като Национална Катастрофа причинена от близостта със Запада!!!! .... Предишните две Национални Катастрофи бяха също причинени от близост и съюзи със запада... Германия! .... Но причиненото от ГЕРБ и Сглобката на САЩ и Мафията в България през 2009-2024 ще изпъква като изключително Трагичен исторически период!

Не знам как са сметнали тези проценти, но сегашните управляващи са под всякаква критика и под всякакви норми. Омерзително е даже да се коментират.

80% от българит ви казаха, че не ставате за нищо и не ви искат! Глупаци!

Днес на България повече от всякога , е нужен нов народен съд и наказателен взвод към него.

Ако обявят конкурс за участници в наказателния взвод за разстрел на продажниците от прехода, опашката няма да е до Перник, както е във вица, а ще бъде чак до Благоевград!

Тоест ротацията е мутация.

Даже не е мутация. Ротират се тези които, а не този, който го. За този, който го, няма никакво значение.

Ако наистина са само 56% това говори много лошо за интелектуалното ниво на българина! Не може 44% наистина да смятат, че като мине ротацията и нещо ще се промени като ги видиш само как са си плюли в устите за общата идея (печалбата на всяка цена като за последно).

Тя ротацията е ясна: - 45г. СССР, 45г. ЕС и после пак 45г. РФ. Малко остана...

За каква ротация говорите при положение, че Радев ще даде мандатът на БСП.

35 г. демокраДция и само се краде и руши от едни и същи _урви ! бай Тошо управлява 33 г. и беше направил истинска държава откоято още крадат!

Капитализъм, демокрация няма никъде, това е утопия за балъците.