Трайчо Василев-Пиже остава в ареста за нападение на полицаи в Самоков

Още един от нападателите е с мярка "задържане под стража", третият е пуснат под "домашен арест" с електронна гривна

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малиииии. Тези са ги били цяла нощ. Попадне ли в ареста човек, който е посегнал на полицай го премачкват по дефиниция. И така трябва. Няма нито един регистриран случай за повторно посягане на полицай от един и същи човек. Грешката се прави веднъж.

Защо ни занимавате с този ман..ал?

Това е ЦИГАНИН - не ром или някаква друга дума с която ги наричат . Само бай оправя за известно време тази пасмина - после пак са си същите .

Мангала се страхува само от БОЙ и РАБОТА!!!!!

По време на " Епохата Стоянов" / бивш началник на полицията в соф. окръг/ другарите роми бяха абсолютно възпитани и поощряващи професионалните похвати на местните полицаи.Даже един от тях под влиянието на алкохола беге почнал трошене на решетката на един магазин и понее дошъл полицай и му направил забелека, ромът скочил с нож връз полисмена и последният съ служебното си оръжие го беше застрелял, което на другият ден не се акламираше от 7 квартал , но не се и критикуваше.Сичко мина нормално! Дрогари! Да се обича полицията и съветската власт е нещо много хубаво и трябва да се поощрява! Но, не е достатъчно- ТРЯБВА И ДА СЕ РАБОТИ!!!

който бърви по американски акъл - Пижета, избрани от народа ще го управляват

Не знам как такива рецидивисти посегнали на полицаи не развиват тежки пневмонии и заболявания до степен роднините им да следва да се грижат с цялото си внимание и отдаденост за тях. Те принципно, както всеки изпечен рецидивист са с редица заболявания - от стреса при нападението над полицаи определено следва да развият процеси, който е възможно да им причинят трайна и безвъзвратна нетрудоспособност. А и децата в квартала да видят и родителите им да покажат, как не са герои, а болнави и стресирани хората, които нападат полицаи и как им е нужна семейна грижа и отдаденост за години напред.

Това ли е циганина който напада български полицаи и лекари и подстрекава циганите към кръвопролития и расизъм??? Грозна мутра герберастка!

А у Америката, тоя досега щеше да е разстрелян и погребан.

ТАКА СЕ ОТГЛЕЖДА ЦИГАНСКАТА НАГЛОСТ- БИЕ, КРАДЕ, УБИВА И ГО ПУСКАТ НА СВОБОДА ПО ЖИВО ПО ЗДРАВО. И КАК НЯМА ДА ВЪРШИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ЧОВЕКА/ ИЗВИНЯВАМ СЕ- ЗА МЕН ПРЕСТЪПНИЦИТЕ НЕ СА ХОРА, НО АКО МУ КАЖЕМ ЦИГАНИН- УРОНВАШ МУ САМОЧУВСТВИЕТО..../ И ТОЙ БИЕ, ЗА ДА ИМА САМОЧУВСТВИЕ, А ПОНЯКОГА И УБИВА- ЕЙ ТАКА БЕ ЗА КЕФ. Чудна държава- само българите в страната си нямаме права. Затова и на ЗАПАД са толкова нагли циганите- там се пишат българи и после ни гледат със злоба и отвращение. С мълчане не се превъзпитава този етнос- да го знаете само. Той разбира само от груба сила- това е.

По време на лошия соц микой не си и помисляше да посегне на милиционер...милиционера минаваше през циганската махала и всички път му правеха...щото а посегнеш бо до посиняване и пак и пак и накрая 10г. затвор в който ката ден бой и е...н... Сега кангала си прави каквото си иска и не му дреме ..да ви пикам на демокрацията...

ееее то не се крият зад колоните на МС когат бият - на какво става