Коментари - Транссексуален застреля три деца и трима възрастни в училище в Тенеси (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пишат и коментират сякаш Нашвил им еалата в махалата

Сектанти отлгедали трансджендър сектантче и накрая то се върнало с оръжия.... Какво ли е ставало в това "училище"... лошото е че заради алчонста на някои и болните мозъци на други, умират невинни деца!

Тук пропускат пикантната подробност, че стрелцът е трансджендър. Жена, възприемаща се за мъж.

Добър пример е дала

"Миналата година броят им е бил 303... "?! САЩ-исаните доближават по 1 СТРЕЛБА НА ДЕН. :((( АМЕРИКАНСКА ПАНДЕМИЯ...

За това ли се борим 34 години, такива ли да станем

Атлантическити ценности

Явно никой не и е разгембил пичката подобаващо, за да я избиват такива действия.

Била е Сара Конър

Еее що тей праят ся. Не знаят ли, че жена не се удря дори с цвете?

Тая да не е била една такава, ококорена?

От племето на изцъклената е!

Егатио ,,Бахмута''

Предозирала е с наркотиците и се е поразходила да стреля по дракони. сащ е наркомански кенеф! Не може такава пропаднала и деградирала нация да дава тон за песен на целия свят, няма как да стане тези боклуци да ни управляват!

Аха а като покажат цигани по западни тв репортажи и ги нарекат българи - скачаме всички обидени. Същото е и там. Няколко черни овце не са нацията.

На обратните всичко им е сбъркано.

*Едно нещо Да си олигофрен е едно, да си американец си е постижение

Млада жена - травестит.

Явно така ще отговорят на изискването брака да е съюз ме ду мъж и жена - просто ще сменят имената на нешата. Мъжът с перука става "млада жена" и пр. Каквото ти скимне, все едно си във виртуална онлайн реалност.

Убиецът е изперкал транс-секс - севещена крава на наето време. Ония другия срелец - афрото от мола също го спестихте. А тук съм чел словоизляния на тема как само бели мъже на средна възраст били склонни към масови убийства. Познайте какво - не сте прави! И колкото повече културни промени правите, толкова повече зачестяват масовите стрелби и безснислените непредизвикани убийства,

жена която се мисли за мъж, траверса някаква. Предполагат че е направила стрелбата защото щата Тенеси наскоро е забранил издевателствата над деца, тоест промянат на половете и рязането на оргави, също така са забранили тези сатанински шоута за деца на които мъже облеени като жени им танцуват

Май е било обратното. Пишат го като "транс жена", демек бивш мъж.

космат LGBT джендър, определящ се като жена. Ама никой истински МЪЖ не е искал да осъществява полов акт с него и се е напрегнал през годините. Това е САЩ в момента, едни са определят като котки,други като песове, трети са 2-spirits -сиреч незнаят още кой искат да ги еб#е. Долара отива за тоалетна хартия,на тия са им останали само пушкалата и нищо за ядене и еб#ане. Тая страна е пълен цирк и до 2 години ще е вече бивша империя и ще навлкиза във фаза "3rd world country".

Те някои трансове, най-вече тея дето много очевидно са мъже, толкова са откачени, че се сърдят на мъжете, които не искат да спят с тях. Било трансфобско видиш ли да не искаш да си легнеш с тях.

Евро-атлантически ценности! Американ Дрийм!

Тази година в САЩ е имало 89 училищни стрелби - т.е. за по-малко от 3 МЕСЕЦА! Или всеки месец - по 30-тина стрелби! Има още 9 месеца до края на годината - значи както казва математиката 9х30 = 270! Събрано с тези 89 за първите три месеца = 359 стрелби! Давайте американци! На път сте да си подобрите рекорда от миналата година, когато броят им е бил 303! НИКОГА НЯМА ДА ПРЕСТАНА ДА СЕ УЧУДВАМ КАК АМЕРИКА НАРИЧА СЕБЕ СИ "СТРАНАТА НА НЕОГРАНИЧЕНИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ". Всъщност, неограничени са....

Уродът е транс. Жена, ама се изявявала като мъж. И от омраза и непоносимост към християнските семейства е отишла да изтребва деца.

Айде на харлия, утре повече!

И нас това ни чака скоро ...

Не разбирам как може все още всеки да има право да притежава оръжие, предвид всичките луди в САЩ. Да си оправят законите.

Всеки има право да притежава, защото всеки има право да се защити от другите хора или от правителството, ако се наложи. Първата работа на авторитарните управления е, да отнемат оръжието на хората. Междудругото в Швейцария не само, че имаат пръжие, а са длъжни да имат, ако се наложи да бъдат мобилизирани. Така, че не е в законите проблема, нито в оръжията, а в хората.

Това да се случи в САЩ ? Абсурд! Как тия човеколюбци ще се стрелят. Не, не. Тая я е пратил само Путин.

Като искате Тръмп, републиканци и неограничена втора поправка, това е резултатът.. Само дебили могат твърдят че закон написан през 18ти век може да си стои така и в 21и. Барутна пушка и полу-автоматична картечница са едно също все пак!

Всеки има право да притежава, защото всеки има право да се защити от другите хора или от правителството, ако се наложи. Първата работа на авторитарните управления е, да отнемат оръжието на хората. Междудругото в Швейцария не само, че имаат пръжие, а са длъжни да имат, ако се наложи да бъдат мобилизирани. Така, че не е в законите проблема, нито в оръжията, а в хората. Повярвай, не си най-умния на света, а хората не са дебили.

"Полуавтоматична картечница", те такова животно нема, ама откъде да го знаят диванните екшън герои...

То и тогава са имали картечници, просто са били много скъпи (не че днешно време не са). Ама е било по-евтино да си купиш боен кораб с оръдията, пък като имаш и екипаж е по-лесно от колкото сам да се разхождаш с вола и с картечницата.

Ненормалник до ненормалника!

Но и с оръжие! А при Тръмп върнаха, всеки луд да има право на оръжие.

блага вест ...повече американчета педалчета трябва ..но пак е добре смърт на америка

А в Белия дом кога?

Слаба работа

Сетете се от един път, кой би нападнал християнско учлище.

или ти куца английския или ползваш бъгав преводач май ;) РЕДАКТОР не се става с буквално цитиране на чужди агенции. Поне не в уважаваните медии Пипни малко словореда, дай нещо и от себе си, па се пиши редактор

Ужасно е в САЩ, копейки! Затова децата на всичките ви любими руски политици живеят там! БУХАХАХАХАХА

Има УЖАСНИ места в САЩ.......лесно можеш да ги намериш.

Тия хептен се изпотрепаха....

Заподозряният се оказал жена. Ама наистина ли се е оказал или са го самоопределили като такава?

И не разбирам, за чий са и ДВЕ полуавтоматични пушки? Вместо едната, не беше ли по-ефективно да вземе повече пълнители? Дори Киану Рийвз, в Джон Уик - Континентал, не ползва едновременно две дълги оръжия.

Мисля си, че ако такова нещо се случи в Европа ще летят оставки, а в САЩ само се пише и говори, докато се случи на друго място! Нещо не е наред, но нека погледнем и към любимите филми и герои на Америка! Нека отчетем колко стрелба,кръв, трупове,вампири , психопати и аутопсии се предлагат на хората за час, по всяко време на денонощието! И всичко това вече прелива и по "нашите" екрани! Скоро и у нас ще започнат да превъртат, следвайки втълпените образи и идеи!

Тия почнаха всеки ден да правят масови убийства, скоро и децата от детските им градини ще почнот да се стрелят!

И тези боклуци ,ни дават "тон в живота"....!?!? Ебати демокрацията и ценностите и............

В Русия е убийствата са много повече

в училищата????? Дали

Стига де. Деца са. Жалко за тях. Гадно е да се вкарва политика. Иначе тия жени на клипа, дето водят лапетата, са с ханша по турски табиет. Тежки жени. Друго - гледайте "Хавай 50" ама като гледам клипа и там полицаите са дебелогъзи шкембета - обща полицейска болест. П.П. Сериала е готин.

Забранете от Щати в които има свободна продажба да се купуват оръжия от хора от други щати в които е забранена свободната продажба просто като две и три

То е забранено.......какво искаш да кажеш?

Е като не можеш да схванеш какво да ти обяснявам

Нищо не можеш да ми обясниш, защото мищо не знаеш! Всичко което си написал е грешно........ "Свободна продажба на оръжие" Къде това бе шаран?!

Тъпак слушай сега има щати в които продажбата е свободна има други в които не е.Най честите стрелби стават в щатите където не е разрешена продажбата на оръжие.Това става защото ходят с коли и си купуват оръжие там където е разрешено тоест по други щати.Това трябва да се спре чрез метода който съм споменал горе.

В кой щат живееш? Дай дефениция за "Свободна продажба"

на конгреса - може да оценят предложението илии по- скоро не - ИМА ЗАБРАНА Първо се ограмоти после изгрявай

Просто нормален ден в САЩ

Откъде са сигурни ,че е жена? Може да се определя като маъж илли нещо друго !!!!

Дира е статистически най четеният сайт, включително от чужди медии и служби. Те четат постовете и виждат, че 90% от българите мразят САЩ и НАТО и симпатизират на Русия. Те го знаят това и им идва да си изядат топките като видра. Ние сме нацията, която им отхвърли КОВИДА, ваксините, подозираме ги и разобличаваме, че ни пръскат от въздуха с отрови и зарази, че ни съсипват като народ и държава, заради територията ни, която им трябва. Територия, но без народ.

Право в десятката +100!

Истината е, че не им пука, какво мислим. Корумпирали са или дъуржат за тооките всички политици и си свиркат.

Като оставим настрана нарастващото неравенство и расовите проблеми в САЩ, немалка вина за тези случаи има и Холивуд. Мисля, че е много трудно да се намери американски филм без насилие и убийства, вече десетилетия подред; за мен това е целенасочена политика.

В демокрацията имаш право да изразяваш мнение с пушка и пистолет.

Хммм, само ако всички останали имат пушки и пистолети!

Ако това не е руска пропаганда, те па на! Тук има пръст началника на Кремъл.

Не ги съжалявайте, това е долна измет нация измислена, изкуствено създадена.

Това са ни моралните ушители, така че ....Мир на дуяите на загиналите!

Нека се самоизбиват краварите, а тези, които оцелеят Путин ще ги довърши.

Нищо хубаво не е дошло от САЩ . Жалко за погубените невинни животи. Не може нация основана от престъпници, крадци и проститутки да иска да дава тон на целия свят. Никак не са за пример, по-скоро са пример, как не трябва да бъде. Какво Бюро по тютюна и алкохола, като на всеки ъгъл има достъпна дрога за всички. Тотално неадекватни.

еми за да се контролира тази паплач трябва да са тъпи и неадекватни. За да може кликата да си разиграва паричките спокойно. Години на ред изпращат децата си да убиват хора на всякъде по света в изкуствено създадени конфликти, не им пука с какви проблеми се връщат. Медали ,значки и мизерия - кой оцелее, оцелее.Обаче продължават да се записват доброволно - това говори достатъчно Измислена държава с измислени ценности