Транссексуален забременя за втори път

Хората не го гледат с укор, защото си мислят, че има само бирено коремче

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това нещо, сигурно ако се прати от някой ще спечели конкурса на Евровизия от раз. Интересно тези защо не се убиват с камъни както в доброто старо време, когато е имало нравствени ценности. Къде са църквите и другите религии ?

и какво в крайна сметка е това същество? жена, мъж, джендър, транссексуален, гей,хомосексуален, трансджендър, трансвеститит, джендър-куиър, кросджендър или обикновенна проститутка? разликата е в парите. както се казва: хомосексуалисти са хора които имат поне милион долара в сметката си, иначе са обикновенни педали.

Жена става мъж, за да може да се чука с мъж. Т.е. иска да е мъж, но се чука като жена. От това по-голямо доказателство, че джендърите са сбъркани - здраве му кажи!

Това не е транссексуално същество, а жена с брада! А за чий "Х" ,наистина ,е зор да бъде мъж, при положение , че продължава да е сексуално привлечено от мъже, едва ли някой може да каже! Шантава работа , но проблема си е техен!

0123

Изроди се света. Те това ще го затрие.Не короната.

Жена, която си сменя пола на мъж, но която продължава да има връзка с мъж...??? Жена, която иска да бъде мъж и да бъде с мъже? Ами не мога да го разбера.

И тук се започва. Малко по малко започва подмяна на ценности и пренасочване на общественото мнение. По-нагоре статия за антисемитизъм, ксенофобия и хомофобия, тука за транссексуален. След 5 години преоблечени като жени педофили ще четат приказки за секс между "мъже" на децата ви по детските градини. Помнете ми думата.

Не може да е вярно това, фейк нюз. Как тоя с брада ще влезе в женска консултация и ще му викат "госпожо", това е обида на полова основа. На улицата ако някой ми каже така и ще го пребия. Госпожа, пък брадата и по лицето... А за детето наистина може да се приложи известното определение "правено у г*зо". Ама мамата, с тез сини очи... ах... ДЕГЕНЕРАТИ !

В неговия(нейния) случай наистина е госпожа, просто е психически болна госпожа, която иска да прилича на мъж и вместо да се ожени тя се омъжва явно все още си харесва мъже.

Апропо, неграмотници от дирника - транссексуален значи, че е преминал от единия пол към другия - напълно. Генетично пак си е к`вото се е пръкнало, защото гените са си гени и не се променят, но външните полови белези са или мъж или жена. Това същество е практически грозна и космата жена. Междинни положения при пола няма.

Абе това не е ли жената с брада от цирка?

"" НОВОТО НОРМАЛНО"".. Ще стане ли задължително?? Ще има ли наказателна отговорност за тези които се дърпат??? Ще се присаждат ли чурки от пол1 на пол 2???Каква е крайната цел????...... ВСЕ РИТОРИЧНИ ВЪПРОСИ.

Крайна цел е да се разбие бялото, западно общество, чиято основна градивна единица е семейството. При афроамериканците се получава успешно - 75% от чернокожите американци произлизат от семейства без бащи и резултатът е видим.

Гнусно!!!

tova idiotizma nyama granitzi.

Откъде измислиха тези Джендърни истории, чрез които открито се опитват да се наложат лъжи и психясвания предимно на по-младото населението. Явно колкото и да иска да стане мъж една жена, пак не става. Пък макар и външно да е заприличала на изрод. Но интересно когато една жена си сменя пола, би трябвало да е направила операция и на половите си органи. Как така тогава може да стане това забременяване?!!!! В този смисъл от статията се разбира че след като е станало въпросното/ите забременяване/ия изглежда че не си е направила пълна операция. Тоест оперирани са само гърдите. Но основния органи си е пак същия. И от тестостерона и другите хормонални терапии само се е изродила и заприличала на мутант жена/мъж. Но реално отвътре си носи женските органи и целите процеси си протичат по женски(има си вероятно и цикъл). Колкото и външна да е ''той'' , вътрешно си е пак ''тя''. Това показва че изкуствените смени на пола от жена на мъж реално не са успешни. Външните белези не доказват в този случай че пола е сменен. Още повече че е живее(или оженена) и за мъж. Тоест не е вярно че мъж е родил. И твърдението че мъж е родил е абсолютна лъжа.

тавистокски институт - англия.

Бременен???? Сериозно???? Речник???? Тълковен???? Помощ????

Тези освен със сперма са пълни и с евроатлантически ценности

У роди ! Мърши !

В САЩ съвсем са го закъсали със здравната система. Нямат пари и са пуснали лудите на свобода.

Що ни занимавате с грешки на природата?!

но ще трябва сам да намериш отговора на този въпрос .знам ,че можеш !

Ееее, евала, евала! Вече няма само жените да се фукат. Че станали майки. Трябвало на ръце да ги носим и т.н. Ето, че и един мъж може да забременее и роди.

мъж?!?!?!

ама този е жена все пак, що да не роди. Без значение дали ще се обяви за марсиане или за тенджера. Те в психиатрията има много такива.

доказателство, че роденият като жена си остава и е жена завинаги!

А роденият като п...а ?

Той става премиер на една балканска държава ...

Отвратително и перверзно! Гадна работа!

Негър, мъж/жена - и ТОЙ не знае. ДЪРТИТЕ ПЕРВЕРЗНИ ЛИБЕРАСТИ СА ВЪВ ВЪЗТОРГ! Хора, ако не се вземат мерки СЕГА, децата ви или ако не те, Но внуците ви, ще се възхищават на това нещо, както се радват на нещото азис или нещото рики сторато.

Сега пишеш така, ама когато синът ти се омъжи и докара зет в къщата, друга песен ще запееш.

Моят доведе снаха и има двама сина, а Твоят!

Неговият още не се е родил. Още опитва да осемени "жена си" или да зачене той. Хубаво го затапихте този трол педераст мизерен "Стоян".

FFF

Другари , ура, опитите в Анадола най-накрая дадоха резултат. Clown world.

PEYTSCH

А кояе мъжкараната която го е оплодила ?

Попитали радио Ереван, "Има ли случай мъж да роди? - Не, но опитите продължават!" Ето че най-после успяха! Браво на джендърите.

Ne da bi Gospod nikome!

Dir - що не вървите на майка си в п.... с тези "новини". Превърнахте се в изцяло жълт сайт, нещо като ПИК. Майната ви.

Ето това вече е истиски луд ...от жена си прави операция и приема тестостерон за да заприлича на мъж , но се //ка с други мъж ?!!?!!? WTF

Ако не беше черен - щях да кажа, че прилича на средностатистически български мъж на средна възраст! Същия вид - същото телосложение!

Явно доста български мъже си разглеждал педал с педал. Ама си забравил да си сложиш очилата. Понеже педалите си приличат - си мисля, че тоя ти е лика-прилика

Другари, ЗелениЕвроВеганЖендр - Мечтата ни се Сбъдна Другари!!

Чавдар Драгойчев!

Стига ми толкова интернет за днес...

като хвана една пръчка...

Що за педеращина ни занимавате,това е много гнусно, кажете нещо приятно.

Приятно е да си циганин в България

Трябва да си сменяме етноса в личните карти! Така ще имаме повече привилегии! Без майтап, една позната в Канада се писа еврейка! Айде кажете защо?!

Нещо не разбирам. Ако тя е искала да бъде той и съответно е станала той, как така се е случило забременяването? Той би трябвало да прави опити да забременява партньора си, а не обратното. Или Тя е искала да се превърне в гей той, но пък, ако си гей той, би трябвало да ти конструират хирурзите пенис на мястото на вагината и партньорът ти да ползва присъщите за гей секса между мъже похвати ? Ъ-ъ-ъ оплетох се...спирам да мрънкам, и приемам новината като свършен факт. Джендър фруидността е прекалено сложна материя за мен...

Трябва да се раждат повече деца. Искрено се радвам за него и дано потрети.

Ашколсун кадън-да ми дойдеш на гости в АНАДОЛ та да видиш как и ти ще родиш тризнаци! Вярно може и да не стане ,ама със сигурност ще те боли дупето като след раждане! Много ми е интересно : -Урод ражда изрод! Халал да е!

ВИЕ мангалите (цигани, мюсюлмани, и негри) всячески се опитвате да разрушите всичко постигнато с много труд, учене, упоритост, и хъс. Еволюзията, за вас мангалите (цигани мюсюлмани и негри) е нещо страшно! Естествено, има едни 5-10% читави. Но те се губят сред мнозинството.

Има само два пола. Толкова. Аз отказвам и никога няма да приема за нормални психическите отклонения. Пореден гнусен опит да се нормализира поредната извратенящина. Акъл не ми стига да проумея как дирникът, който е списал тая повторна среща с храната живее със себе си. Всеки ден да ми пускате стотици статии, в които ми пишете, че "той" е родил, няма да ви се получи. "Той" не може да роди. Факт. Раждат жените и женските представители на видовете.

Нещо много сложно стана. Само аз ли се чувствам силно объркан от такива истории?

Сега ако каже че Рон Джеръми и него го е инзасилил ще е върха .......

Защо това трябва да ни интересува!?!? Парите другари не меришат, но ще си загубите клиентите ако продължавате с тази пропаганда!

Прокарват го полека, засега е пожелание..