Транспортният министър уволни от БДЖ уличената в плагиатство Даниела Везиева

Тя изкара на поста председател на Съвета на директорите на националния жп превозвач само три месеца

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Почнаха да ги ловят "калинките", това е ме изпълва с лек оптимизъм.

недей да страдаш Везиева, той Мунчо пак ще те назначи за министър на икономиката в новото служебно правителство. Такива ценни кадри като тебе,дето плагиатстват,но за сметка на това постоянно прескачат от партия в партия,никога не остават гладни

А затвор кога?

Минискус на икономиката била, Везиева мързи те да пишеш МА !

Колко честни и почтенни се оказаха от промяната или са лъжци, крадци, плагиати, корумпирани (300 К), подли, долни и гнустни.

А, от Министертвото, кога ще я уволнят??? Моля?!!!

Ползвала е Спиди

преди бяха калинките на Тиквата, сега и на Радев. писнани от тях.

Основният и договор е с Министерството на икономиката и индустрията! Така, че Нинова е на ход!

Тези от "промяната" сами се чегъртат, дори нямат нужда от опозиция.

Беше минискус тя, не помниш :)

Умна е като камък !

Хаха 5 за 6. Слагат 5тима, уволняват 6ма. Тия са стабилни като селски пръч под маса.

81- годишен и на хранилка...

вустатата на моника йосифова е късно.

Самочегъртане.

Сега ще й остане време да пише наука, а не да я преписва!

Що не писа ма, а ?

Когато дисертациите минаваха през ВАК, никога не ставаше дума за плагиатство. Що доктори на науките и професори се нароиха сега по новите изисквания, и току изскочи някой плагиат.

Таа с изгнилите заби е много нагла ама хитро знае къде да се ръга на дръжавна ранилка.Приятели що се бута у политиката все е гнилоч и измамник, смрът, смрът, смрът, за политиците.

КУЦИТЕ КОНЕ на Радев- славяновското МАГАРЕ Фани единия че одари другия

Нали беще от "А" отбора? Какво стана? :)

Не! Ползвала е ЕКОНТ.

За информация, цялата история само показва колко сме затъвали през последните 30 години и сваля вината от "промяната". Везиева беше зам министър по времето на Боко и като всички нагаждачи се е присламчила към новите. Цялата държавна администрация е пропита с "калинки" и за това има вина и Баце. Осявен това не те са ѝ дали дипломата. Така че всички обиди и обвинения към новите може да си ги наврете отзад!

Как е възможно това? Еба ти шибаната държава!!!

Типична мутра от рафевите номенклатурчици! (Калинки:)

БОЖЕ ,КОЛКО КАЛИНКИ ИМА ПО ЕТАЖИТЕ НА ВЛАСТА , то там май няма друго

Не позна! Баце и е дал дипломата. Вижда се как стават нещата в българското образование под "вещото" му ръководство.

Харесвам ПП, но този министър Събев не свърши никаква работа за 6 месеца. Само гръмки обещания, нула работа. Той и Еконт така управлява, доколкото съм чувала. Днес едно му хрумне, утре друго. Дървен философ без покритие. А тази беше ясно, че не става. Още като служебен министър.

Я сега да проверят на всички доктори до академици трудовете през последните 40 години. Ще припаднете от резултатите. А ако се проведе и по-задълбочена проверка дали ще остане някой с титла?!

Така се прави! Стига вече герберастки калинки!

Там не назначават мислещи хора, а разни преписвачи, щото само знаят да повтарят, каквото им се каже... А и лесни за махане, ако сгафят.

ма чи то, това са пп-дб-бсп-итн-калинки, ма!!!!

турил ти го е надълбоко! затуй от сутрин до зори ти непрестанно квичи! руска свиня и сволоч :)

като не слушка ,просто му вадиш фалшивата диплома или фалшивата докторантура и въпросът е решен , това не се получава с истинските и умни хора , щото просто няма с какво да ги изнудваш , затова и само калинки се добират да властови позиции и оттам и положението в България

"реформаторски блок", за тези които се чудят :)

Ще останат титлите "мис мокра фланелка"

"...при обем от 180 страници, дисертационният труд съдържа преписани от други автори и източници 171 страници, т.е. 95%.". ???????????????? По комунустимеско време имаше една комисия, май се казваше ВАС, която проверяваше всички научни трудове за такива неща. И без нейно одобрение, дисертация не можеше да се защитава. По демокрацията я махнаха и сега всеки преписва, някои пъти директно копи-пейст. Ако ВАС се върне, съм убеден ме ще имаме по-качествени учени и преподаватели.

Тия плагиатствания са САМО между тях, кой да сложат за Шеф( Директор) !!! Хората в България ГЛАСУВАХА партия ""Продължаваме Промяната"" :: ПЪРВО да ЗАКРИЯТ турско- негърските фирми А1 и Виваком, които разболяват и убиват цяла БЪлгария с РАК и Левкемия.. ВТОРО, да ЗАКРИЯТ ""Агенцията за бежанци"" , с която араби и негри прехвърлят ислямисти , ЗАКОННО, за да ЗАВЗЕМАТ и поробят България !!! ТРЕТО, да ИЗГОНЯТ всякакви араби и китайци които КРАДАТ Бизнеса и Работата на нас, българите... Един Богат китаец, може да ОТКРАДНЕ Работата и Парите на 50-100 българи !!! ТОчно затова и след като на ДВА пъти българите ГЛАСУВАХА за Слави Трифонов, който втория път СПЕЧЕЛИ изборите, но ОТКАЗА да работи в Полза на хората в Българиа.. Затова и хората НЕ гласуваха за Слави Трифонов преди 6 месеца, а ГЛАСУВАХА за ""Продължаваме Промяната"" .

Дядо Еконтий кога ще си ходиш. Като министър си 0, държавата не е частна фирма. Мениджмънтът ти е под всяка критика! Самозабравил си се!

Много се преписваше и по време на социализма. И много хора смятаха това за нормално.

Какво чудо беше да ѝ намерят службичка на този умнокрасивитет! Невероятен талант, истинско откритие... Дали ще си я приберат в партията? Зер дипломата ѝ е по-истинска от на Кирето...

Висша атестационна комисия ( ВАК) , а не ВАС, баце !!!

81 годишен председател???

Време беше. Тази метреса и плагиата да отиде в небитието.