Пресяват автобусните превозвачи с прелицензиране

Предстои преглед на цялата система и евентуално ново прелицензиране на всички превозвачи с нови и завишени критерии. Фактът, че само за 3 дни са спрени временно от движение 26 автобуса е достатъчно показателен за тази необходимост.

Обратно в новината

Коментари - Пресяват автобусните превозвачи с прелицензиране | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Проблемът е по-скоро в това,че по-голямата част от малките превозвачи нямат условия за извършване на предпътен преглед. А положението с товарните автомобили съвсем не е по-розово.

Превозвачът е длъжен да организира предпътните прегледи,за съответния вид превоз-пътници или товари,а по какъв начин той решава ФИКТИВНО ИЛИ РЕАЛНО....според това, как и кой го пази....???

Войната срещу малкия и среден бизнес продължава, да живее МОНОПОЛА !!!

ТЕЗИ АВТОБУСИ НЕ СА ПРОВЕРЕНИ . ТЕ СА ОГЛЕДАНИ ОТГОРЕ ОТГОРЕ . НЕКА ГИ ПЕГЛЕДАТ В ПУНКТОВЕТЕ И ТОГАВА ПОЛОВИНАТА ЩЕ БЪДАТ СПРЕНИ ОТ ДВИЖЕНИЕ.

Как така ще пресяват автобусните превозвачи? В страна с пазарна икономика тези превозвачи на които не им излиза сметката ще се откажат. А сега замисленото навява на мисълта, че ще се разпредели пазара на между правилните хора. И в никакъв случай това хрумване не в полза на пътниците. И сега си има закони, които би трябало да ни осигурят безпроблемно пътуване. Между другото идеята за нови конкурси и лицензи за превозвачи, съкращаване на курсове и оставянето на селища без нормален превоз не от идването на ГЕРБ на власт. Това беше първата мярка, която министерството на транспорта замисляше, но след реакцията на хората се отказаха и я отложиха. Изобщо мирише на далавера и на лобистки закони.

Защо требе нещо все да ви тика бре идиотчета????? Вие сте управляващи, а не догонващи проблемите, а всеки управляващ трябва да знае накъде да върти волана, иначе горко му - а пък нам ни се разгонва фамилията!!!!!

Дали пък не са малоумни комунизирани мозъци ? Само болен човек може да иска силом да намалява броя на фирмите в даден бранш....или чужд агент впрочем.

Герберизирани мозъчета, момче, герберизирани!

Що може да са и посинели от злоба седесарски - безмозъчни същества.

Колко хора трябваше да загинат за да започнат да работят от ДАИ.Досега работеха единствено за себе си.

а пък с товарните превози, ако се захванете - малеее там е страшно.там ще лъснат още по-големи нарушения.а бе това не е държава.

Това трябвае да стане след катастрофата в Ямбол.

На първо време трябва да се извърши проверка на самите проверяващи от ДАИ,доколко съвестно си вършат работата-а що се отнася до ДАИ-Ямбол незабавна проверка на този корумпиран,нагъл и долен началник,прикриваш проверки,резултати от тях,поправки на документи,изнасяне на невярна информация и т.н.Много сериозна работа за инспектората....!