ЕК с ”последно предупреждение” по 3 процедури срещу България

ЕК придвижва на следващ етап – последно предупреждение, 3 наказателни процедури срещу България. 2 от тях са свързани с транспорт, третата - със здравеопазване.

Обратно в новината

Коментари - ЕК с ”последно предупреждение” по 3 процедури срещу България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

следващата наказателна процедура сигурно ще бъде заради здравния министър. не само заради фашистките му изказвания, но най-вече заради желанието му да задължи всички да плащат незадължителните по закон здравни осигуровки. освен това заплашва и се опитва да манипулира общественото мнение по тоталитарен образец, накърнявайки и без това крехката демокрация в БГ

ТИ ТЪП ЛИ СИ, НЕГРАМОТЕН ЛИ СИ? ИЛИ И ДВЕТЕ ЗАЕДНО? НЕ ЧЕТЕШ ЛИ? АКО ЧЕТЕШ ОСЪЗНАВАШ ЛИ ПРОЧЕТЕНОТО?

говоря за "АМИ ТЕ В ЕС"

САМО КАТО ЧУЯТ ИМЕТО МОСКОВСКИ И НАЛАГАТ САНКЦИИ БЕ ХА ХА ХА СМЕНЕТЕ БЪРЗО МИНИСТЪРА ЧЕ......

Ясно! Днес е ден за подмазване на господаря и за показване на усърдие пред него! Искрено се надявам, че повечето кретенски глупости се пишат от нещастни и гладни българи емигранти или от служители на посолствата, защото те познавам толкова тъпи българи в България!

Точно така, добре платени българи има само в Русия. Всички други са ниско платени, глупави и предатели. ;) Cлънце, времето за подмазване на господаря беше, когато веехме байрачета и викахме "Вечна дружба" и понеже тогава всичко беше хубаво и имаше за всички ( демек, за всеки имаше доносник) никой не казваше, че не му харесва ;) Освен пред много, много близки приятели.

некадърните в държавната администрация ще требва да влизат в крак с цивилизования свят. Моите гости веднъж се возиха с български влак и решиха вече да пътуват само с колите си тук.

Проблемът у нас е с правното определение на тези предприятия, сертификатите за безопасност и независимостта на разследващия орган, обясняват от комисията. Необходимите законодателни актове трябваше да бъдат приети до 30 април 2006 година. Наказателната процедура срещу България по този повод е от юни 2013-а. Няма КАПАЦИТЕТИ.

Германия санкции няма и то за енергетиката, която е основата на икономиката. СЕВЕРЕН ПОТОК Е ИЗВЪН ПРАВИЛАТА НА ес, но си го построиха. За пуделите от България има правила за Южен поток. А вчера, когато от ЕК казаха, че договорите за доставка на горива с Русия ще бъдат благославяни или анатемосвани от тях, Германия им каза че за тях това не важи. Но пак за пуделите от България важи. И за какво ни бе да влизаме в ЕС, за да стане Германия по-богата и независима, а България да изчезне от картата на Европа?

Лъжеш. Северния поток, стана доста по-рано от пакета мерки, които нарушава Южен. Но да, немците са виновни, че се възстановиха след войната и с два пъти по малко население и около 50 пъти по-малко територия, да не говорим ресурси, задминаха родината ти по всички показатели. Освен гъстота на населението. ;)

Стига соц. стандарти от мракобесния социализъм . Време е да стане бели хора и в ЖП транспорта.

Водката не е лоша, макар, че е надценена малко. ;)

Глупак в България при Соца беше приет немският стандарт, ама сте тъпи и продажни и сте малко, ама много вредни!

Немския стандарт за какво? Защото като цяло качеството куцаше. Помня лепилото, което не лепеше, например :) Бирата с парцали, тоалетната хартия, която не се късаше на перфорацията, салфетките дето попиваха трудно и фабрично тъпите ножове :) Това е от нещата, които имаше :) Пък, колко нямаше, няма да ти казвам :)

някое дело да спретнат? Или там само пари се наливат?

EU procedures against greece. Има си всичко в нета, ама трябва да го потърсиш предполагам. Имат си те процедури. Не ги мисли. И други проблеми си имат. Доста по-големи. Избраха СИРИЗА. ;)

А някои хора си мислеха, че ще вземат едни пари, ще ги усвояват за яхти, скъпи ваканции, замъци в Алпите и ще си карат както преди. Май сме тръгнали по пътя на гърците?

Защо постонно се прескача въпрос нимер 1? --КОИ СА ВИНОВНИТЕ, ЗА КРАХЪТ НА ....КТБ?

Имаме си данъкоплатци, ще плащат санкции. Нашата работа да си подплатим управлението със заробващи заеми.

Тъпи - СА Доказано Единствено-и-Само 'наште' 'управляващи'/'елит', Колега ! ...че И - СръхАрогантно Нагли КРАДЦИ !!, йощ от 1944та та и до Днес !!! (за Срамотите)

Те ЕС имат много заплахи и процедури срещу България, Русия и Унгария! А България си има и друга екстра нискочели еничари, които за едно браво и дребна аванта си продават страната! Ще видим как ще свърши тази трагикомедия?

Да, мразят ни, защото баба ти има панелка :) И защото Путин е готин, пък Меркел - не :)

Тъпанар баба ми има къща! А нещата дето ги имам не си ги и сънувал, защото тъпата ти тиква си мисли, че ги имат само американците и германците!

Напълно-подкрепяйки Колегата 'гумата' (Браво !) - позволете да СМЕ Тотално Откровени, Българ(к)и : - с тия 'наште' 'управляващи'/'елит' - уйдехме та се Не Видехме, Хора ! ... Тогава ли ?! ----> Двустъпковата ! (, защо пък да не Я Започнем Именно В Транспорта и Здравеопазването ?!)

Щели сме да усвоим 5 млрд. евро през следващите години. Друг път. Ще има да ни налагат наказателни процедури, докато свят ни се завие ... или докато завием.

Ти наистина ли смяташ, че договорите подписани от България са с пожелателен характер? Ако искаме, ще ги правим, ако искаме - не. Ти да не си с гръцки корен? :)

Спокойно може да ни осъдите ,...не можем да иСпълним изискванията .

а пък твоето изказване е пълно с доказателства и факти....

Еврогейове такива! И като трябваше да е 2006 не можеха ли да изчакат още малко, а не веднага да ни налагат за дребното закъснение? Бахти и дребнавата сган. И ще заплашва!

Плашат гаргите, т.е. комунистите са виновни. Хайде стига, всичко си бише наред...........

изкавой гано говеда- 160 мил.евро комисионни от заема- 160 депутати гласуваха за заема адмирации за гласувалите говеда от вг

Естествено, че ще извадят от списъка Западният царевичен коренов червей, ако беше източно-европейския никога нямаше да го извадят.

Има влак има проблем, спираме влаковете и готово!

Що се отнася до железопътният транспорт, там просто трябва да спрат да крадат за последно. Тия като ги хванаха, какво ги направиха? Смъмраха ли ги поне?

Доколкото ми стана известно преди време от разговори с хора в държавната администрация, България нарочно бави изпълнението на всички европейски директиви, защото се съпротивлява срещу Европейския съюз като по този начин го саботира в интерес на Русия. Може и да не е вярно, но беше стъписващо. Единственото министерство,което е работело перфектно е било Министерство на държавната администрация от времето на Николай Василев.

А дали ще ти стигнат мозъчните клетки да обясниш как точно Русия печели от уж нарочното забавяне на изпълнението на Европейските директиви с вредителите например ? Осъзнаваш ли какъв си катил ? Марш да работиш робе - тези 16 млрд. взети от мутрата и турчина няма да се върнат сами ! А ти смени ли си пола - че какъв европеец си тогава ?

Понеже питаш за мозъчни клетки, но си нямаш и една, да те светнем - ти, на мама руската подлога, чувал ли си за габарит на железопътната инфраструктура? Знаеш ли, че в момента все още са в сила нормативи за габарит още от комунистическо време, в които параметрите са такива, че да могат да се возят по българските линии съветски вагони... Знаеш ли коко идиотско е било това (и сега е)... А съветските нормативи (няма ги в никоя друфга държава, освен в рашистката азиатска кочина) не отговарят на европейските стандарти... Е, кой печели, ако не руските подлоги като теб - на гърба на народа български... Не ви стигаше половинвековното робство, ами и сега си продадохте задниците на тъпите руски мужици... Така че друг път не се изказвай неподготвен, макар че те от рашисткото посолство освен да се опитвате да мислите с г*зовете си, на друго не могат да ви научат...

Малкия Мук ! Недумай...

Много си тъп!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! и не си единствен в тая държава......................................................

+++...+++...+ !