Откраднаха в столичен трамвай дамска чанта с над 50 000 лв.

Двама мъже са откраднали дамска чанта с лични документи, телефон и над 50 000 лв. от 54-годишна жена, слизаща от трамвай в района на Централна гара в София.

Обратно в новината

Коментари - Откраднаха в столичен трамвай дамска чанта с над 50 000 лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как така била в автобуса с такава голяма сума, а не си е взела такси и как така точно нейната чанта! ХАйде да казва защо се е качила в автобуса и колко са се разбрали да си поделят? Или май тя нищо няма да вземе. Ама че мошеници навсякъде.

50 бона у торба....! Еха-а-а, съвсем изтрещяхме. Ама то вече и свестни банки няма.

Я една бърза проверка за произхода на парите.50 000 лв в брой у джобчето ??? превоз с трамвай ??? сама 54 годишна жена ??? ..... тази или е много тъпа или участва в някаква схема.

"Кражбата е станала на 12 януари, около 14.45 часа, но МВР съобщи за нея едва днес." Ако не я бяха разкрили, едва ли щяха да съобщят. Защо не кажат колко са разкрили от стотиците извършени от 12 януари до сега!?

некой да ги познае и почни да ги изнудва..

Щом се носят в чанта, значи са джобни пари... Апаши е имало винаги, но да тръгнеш с 50 бона с трамвая на Централна гара ?!? Простете, ама наистина има проблем с мат'риала ...

Гледай сега колко е просто. Бат Бойко, ни е убедил че живеем в сигурна държава. Това за мен значи, че няма как, някой да ми дръпне чантата, да дръпне мен и или нещо подобно да се случи. Ако ти се притесняваш, че не живееш в сигурна държава, моля жълтите павета те очакват. Можеш да го споделиш с избраните от теб народни представители.

И като са криминално проявени и осъждани, та кво? Пак си 'одят по улиците и си крадат! Има и такива, дето си 'одят по селата и пак си убиват пенсионери за 100лв. от пенсията им! Абе да ви е*а и съдиите, и законодателите! Напълнихте страната с престъпници!! Що не ги затваряте да чукат камъни, та да видят и обикновените хора бял ден?!?! Само новини за убийци, изнасилвачи и грабители "с присъди" чета!

Като ходих в банката и също гледам един човек пред мен слезе от такси и на касата почна да вади кинти от торбата.Една найлонова торба от billа и догоре наредени пачки.Та може да е тръгнала до банката.Но да накара някой да я откара.Много е рисковано така.

ujabg

Да ги пуснат под парична гаранция 25000 лева на човек! Ако нямат кинти да ли лежат в затвора...

До стената.По натам е ясно.

Лелката се качила в трамвая, вместо на такси и тука коментаторитея оплюха. Ама като се замисля, че повече таксиджии са от братята от боята, то лелката може и с право да се е качила в трамвая...

А с парите на жената какво стана? Колко и върнаха?

Кой луд носи толкова пари. Кеш а. Района си е. Опасен щ

Кога ще ги пуснат? Щот те рецидивистите не ги вкарват в затвора, друго си е да имаш по 15-20 висящи дела, така всички те знаят и само минаваш и се разписваш под следващото си престъпление :) Що се хабят въобще да ги пишат... найсе висящи дела, ай стига бе!

носят джобните си в чанти, щото немат къде.

Да вземат на женицата джобните...

Много евтина новина.Всеки може да каже че носи в себе си 100 хил. лева.При такава сума се взима такси и се отива на съответният адрес Тази новина ми звучи много позната-баба /бедна пенсионерка/ изгърмя с 20 хил. лв.

Напоследък пускат само евтини новини....Вчера имаше за "Юпита"...Така наричат хора завършили на Запад....Това е грешно но журналиста иска сензация! Кой ще му чете новината ако пише колко добра е реколтата тази година?

PR-a на МВР е евтин, как да е стойностна новината.

Е, да де ама парите намерени ли са или само крадците? Да не стане като оня с инкасото дето го открадна и после загуби дар слово. Не знам дали го помните този случай.

Парите естествено НЕ СА НАМЕРЕНИ. Трябва да предяви граждански иск за тях към двамата крадци.

А може и да са намерени, но в районното досега са ги -хлъц!... оползотворявали, поради щото чак сега МВР съобщава за случката.

остава да ги броила ръчно в трамвая .....

Като нищо, даже е помолила двамата да броят с нея! 54 години и липса на каквато и да е финансова култура!!! Все пак Социализма не учеше хората как да си пазят парите!

При соца пари немаше.

лаком такова кръв такова. На стиснатите лелички и бабички, дето имат десетки хиляди левове и вили навсякъде, ма се стискат за 2 лева това заслужават

Имат щото са работили малко повече от тебе. Дали са стиснати или не . Това не е твоя работа.

Аз не съм безимотен и не съм безработен. Но давам на хората, които имат по-малко от мене, а не се правя на голяма работа заради някакви хартийки. Слушал съм безброй разговори на въпросните лакоми лелички и бабички, само това кой кмет колко етажна къща имал и как са си обзавели вилата. И са надменни и стиснати. Аз помагам, а те не ти биха помогнали никога, ще ти се правят на велики, ако са по-добре финансово от тебе, ако ти имаш повече от тях ще ти завиждат. Оня ден някаква 66 годишна поръчала семейството си за имоти в УСА. И закъде са и тези пари, за гроба ли? И откъде знаеш, че и е чист бизнесът? Но не знам защо споделям тази важна информация, май трябва да ви оставя сами да се сблъскате с лакомите лелички някой ден.

"29-годишният е осъждан многократно за кражби и грабежи" И що е на свобода?!

Няма основателна причина да се носи толкова кеш, освен може би за откуп, подкуп или незаконна сделка.

...това едва ли е истина,по скоро звучи като измишльотина на някоя "дръжка на микрофон"при това е доста тъпа говоря за дръжката...

Няма логика да носиш 50 хиляди в трамвай!!! Най малкото е да се качиш в такси!!! Няма да платиш 1.60 а 5-6 лева но поне ще гарантираш 50 хиляди!!! Толкова ли е била стисната?

Не става въпрос за стиснатост. Някои хора приемат пътуването с трамвай като по-сигурно от това с такси. От гледна точка на собственото им здраве (възможна катастрофа), не от гледна точка риск от обири. А дали ще те оберат като слизаш от таксито или като слизаш от трамвая - разлика няма съществена в риска.

Хората, които носят в дамска чанта 50 000 лева, не се возят в трамвай ...

Като четеш новините неволно се замисляш колко много народ плаче за Белене...

Тук в Америка хората ходят с по максимум 300-400 в джоба и ги е страх да носят повече, а в София в градски транспорт - 50,000лв. Ама това си е манталитет. Да не плати такса за прехвърляне по банков път или пък да вземе друг вид транспорт. Да се качиш на трамвай с тези пари заслужаваш да те ограбят. Съжалявам, че го казвам, но това си е така. В България аз винаги превеждам по банков път, както и използвам кредитна карта да плащам навсякъде където приемат. Така поне знам, че ддс-то на това което съм купил отива в държавния бюджет. Когато плащам в брой, не знам ддс-то което ми взимат в кой джоб заминава.

На Балканите хората не харесват да плащат ДДС....Това е манталитет от Турско време...В България примерно Арабските търговци се чувстват като у дома! Затова и статистиката не е коректна!

но не пишат, дали са намерили парите, ако изобщо е имало 50 000 лв. в чантата. Струва ми се невъзможно, някой да се разхожда с такава сума в дамска чанта. Че то и банките имат условия при теглене на такива суми в брой. Тук има нещо друго! Жената дали е разпитана и какво обяснение дава за парите! Много интересен случай, как пък точно нея нацелиха за кражбата?

имат 50 хилки, та чак ги разнасят по адския транспорт?

Ами продала е гарсониерата си примерно! Струва точно 50 хиляди! Защо е взела всичко кеш и после трамвай граничи с тъпота..!

на един от банкя му откраднали главата , а от една плевня са изчезнали чехлите ...мобилизирайте бъчвите !

С 50 000 в чантата!В трамвая?!На Централна гара?!?!?В България??!!?!!!? Тая лелка се шегува!Няма ли пари за такси, се пита, или просто се е стиснала за 10-15 лв.Сори, в такава държава живеем!

Между трамвая и таксито е спорно, кое е по-безопасно. А иначе да, то с 10 лв. в портфейла е опасно, какво остава за 50К в чанта.

d4

easy come, easy go... кой разбрал-разбрал!

ДЪРЖАВАТА ! ДОКАТО СЕ КАЧВАХ НА ВЛАКА , НА ПЪТ ЗА ДЕМОКРАЦИЯТА !

В друга новина на dir писах за кражба на пари от сметка в банка Юробанк /35000 евро/. Изтриха ми коментара затова, че не бил по темата.

А, това е нищо! На мене миналия месец ми задигнаха куфарче с три милиона долара докато слизах от влака за Перник!

И какво от това? При тая ниска лихва и аз ще взема кредит. Сегашният ми банкер е уволнен! ;-)

и сега магистратите ще си разделят с крадците откраднатите пари и пак ще пуснат на свобода "многократно осъжданите".Това по законите в Абсурдистан.

А бе в тая държава затвори няма ли?!?!? Всеки ден престъпления и все извършени от рецидивисти!!! И те си се шляят свободно из улиците и си вършат престъпление след престъпление!!!няма съд,няма прокуратура,няма МВР,цари пълен безпорядък в рая на престъпниците...

Няма затвори , защото България вече е свободна страна и най-важното отворена към (ф)ес и света !

" и са криминално проявени и осъждани." А ЗАЩО НЕ СА В ЗАТВОРА!? А! Докога обикновените хора ще живеят зад решетки а престъпниците и осъдените се разхождат на свобода и продължават да извършват престъпения. БЕЗНАКАЗАНО!

НОВИНА та дрънка! Станало на 12 януари, а НОВИНА е от 29 март!

спазваме принципа : бързата работа -срам за майстора !

Мъжете са от София, на 29 и 39 години и са криминално проявени и осъждани. Чета криминалните новини и вече имам чувството, че по улицата , по пътищата и в обществения транспорт, криминално проявените и многократно осъжданите, са "многократно" повече от нормалните хора.

дайте, някой читав сайт за информиране. Тоя сайт е пълен смях. От сутрин до вечер с битови дребни престъпления. На тая чантата, на оня къде набил два шамара и т.н. все глупости. Мен ме вълнува най-вече, какво правят хрантутниците в парламента.

Какво правят хрантутниците в парламента ли? Както обикновено - нищо. А и за тях вероятно има медиен чадър.

точно за същите говоря, трудно вече ги виждам по новините по телевизиите, както и по вестниците. Що така незнам??????????

Бе каква информация ни давате от 12 януари - сега сме 29 март - нещо не разбирам.

Пазете си чантите да не ви откраднат и на вас 50 хил лв като се разхождате...

ЦЕНТРАЛНА ГАРА, ТРАМВАЙ, ЖЕНА С ЧАНТА, ВЪТРЕ 50000 ЛВ. - 54 ГОДИШНА, НЕ СА УСТАНОВЕНИ ПСИХИЧЕСКИ ОТКЛОНЕНИЯ. ТОГАВА ?!

Тази ограбената и нея трябва да арестуват-кой ходи с 50хил в брой!?Сигурно е някой "хонорар" на някой политик,депутат или общ.шеф. Нищо не се губи в света,само си сменя собственика.

ФЪФ Бг те ограбват и за 5 лева ... ТОВА ДЪРЖАВА ЛИ Е? В БУКУРЕЩ , ТАКИВА КАТО ТЕБЕ АГИТИРАТ ШОФЬОРИТЕ ,.....ДА НЕ СИ ЗАКЛЮЧВАТ КОЛИТЕ ,...ЗАЩО ЛИ? КОГА ЩЕ СТИГНЕМ РУМЪНЦИТЕ?

Ама това джобни пари ли са били? Защото аз в дамската чанта си разнасям парите, които са ми за текущо харчене.

НЕЩО НЕ Е ТАКА ! ТЯ НАИСТИНА ЛИ Е ТОЛКОВА ГЛУПАВА , ИЛИ НАС НИ ИМА ЗА ГЛУПАЦИ !!!

"29-годишният е осъждан многократно за кражби и грабежи" Кога за двадесет и деветте си години (впрочем от осемнадесетата си година насам, т.е общо за 11 години) е успял да бъде осъждан многократно? Явно и присъдите са били все условни, щом хем са многократни, хем той е на свобода.

И бившата ми жена, дето е кинта и дваесе го прави тоя номер - разхожда се с по няколко хиляди лева в градския транспорт - оборота на фирмата, дето работи, за да пести от таксита, а и книжка няма. Добре, че не я обраха, че после със сигурност при мен щяха да идват да си търсят парите. И добре че се разведох навреме, че макар и хубава, си падаше използвачка и интересчийка. Сега не знам дали работи на същото място, но ако да, съжалявам много, но пожелавам да й се случи подобно нещо, не за друго, а защото многократно съм я предупреждавал (както и за много други неща), но не увира. Явно такива хора се сепват само след като им се случи случка

Като те чета, май жената се е отървала

Никога не пожелавай лоши неща на хората, за да запазиш най-вече себе си!

Нормално ли ви звучи да си натъпчеш 50 хил.лв в дамска чанта? Това като обем сигурно е колкото една бала с плява. И накъде е тръгнала мадам с такава сума? На пазар ли? хе хе ...

Ако са били по 100 лева - 5 пачки не са много обемни, ама не ми стои адекватно да си ги разнасяш в дамската чанта, в трамвая!

Sm3hurk0

Новината е хвалебствена ода за полицията 2016.