Тръмп знае как са убили Кашоги, но не иска да слуша записа (обновена)

Турция твърди, че в ликвидирането на журналиста е участвала група от 15 души

Обратно в новината

Коментари - Тръмп знае как са убили Кашоги, но не иска да слуша записа (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Джендъра да скъса договора за оръжие със СУ и да им наложи санкции. Но няма как да стане-терористите подкрепят терористи.

Ако другаря от Русия четеше поне малко новини ,щеше да знае,че Тръмп поведе непримирима война с джендърите в Америка,ама нали е момента да го обвиним във всички световни злини. Давай руска подлого!

краварската "демокрация" не иска да слуша какви ги върши отрочето и

Въй, голям вой на либералната преса за един откровен подръжник на теростична ислямска организация. Даже работа и трибуна с аму дали. Смятайте кой ги финансира левундерите. Не че е правилно така да се отстраняват политически опоненти, но този не е бил ангелче, а върл ислямист!!

А Тръмп управлява Америка

Начи,млого ма съмнява,Тръмпито да ни е поръчитяла на убийството.Туй си е баш в тяхен стил !

Ааа ,той много чувствителен ще излезе-тук не иска да слуша записа,щото било много гадно,а по молба на дъщеря си каза да бомбадират Сирия,щото било много правдоподобно предадено по техните телевизии несъществуващата химическа атака.:(((Политик бизнесмен може да стане и примери много,но бизнесмен политик няма.

айде................записа ше изнудва саудицкиа управник до живот. тръмп иска да му се купи оръжие от залежалата щацка продукцион за 100 милиарда: пуска му записа по телъ и оферта, на която не може да се откаже. саудициа фалира. ше има оръжия за 3 войни и нула кеш. ше требва и да удари. така де, кат имаш нещо - ползваш го.

"...в багажи си"?? Неграмотници пишат с куп грешки в тази псевдомедия.

И какво да слуша? Някой който се дави , докато го душат?! Явно Тръмп е нормален човек, а не садист.

гледах по тв-то репортажче: каддафито го бият, изнасилват и убиват. видеото почваше със вървия юмлук у главата на каддафито /поправка почваше със думите му, здравейте деца мои/, оня дето му беше най-близо удряше на почивки. каддафито се пипаше по главата отначало. мислеше, че ше го побият и ше го остават, та проверяваше пораженията. обаче - бой брато. кръв...изрезаха частта как го изнасилват, ама коментарите отдолу си го казваха. Края беше кървавия му труп.....викове, ура, да живей, екстаз, тръгнаха да го разнасят да покажат на сички кво са направили. та, това нещо, завърши със зачерветата и възбудена хилъри клинтън у кадър. трий пак. те верно, тоз клип го махнаха от мрежата. обаче, ми е останал запаметен. кат некви управлеващи ми се прават на хуманисти - си го припомням.

Има ли наядено по останките?

Аде стига с този Кашоги...40 дена вече...Не го ли изядоха,след като са го транжирали ? Или да се намирате на ...драскане...Че няма други проблеми българинът !

Идиот!пПожелавам ти същите силни изживявания!

“Убийците на Кашоги изнесли разчлененото му тяло от Турция в багажи си?” Тези са е.ати и идиотите, ако и това е вярно! Боже, накъде върви този свят!

ЕС и САЩ да наложат санкции на Путин, за Хашоги.

А санкции кога??? ЛИЦЕМЕРИ!!! За Скрипал им трябваше само един телефон.

"Санкции", друг път.

Така действат баш демократите на Близкия Изток, СА. Те рамо до рамо със САЩ се борят за демокрация в Сирия, Ирак, Йемен...

Четете за MBS, както наричат Мохамад Бил Салман, коронования принц на СА. Има статии, изнесени са фактите за геноцид в рамките на държавата, както и за спец отряд “тигрите” под лично ръководство на принца от 2/3 години, още много хора са накълцани и разтворени в киселина, лидера е известен като абсолютно хладнокръвен убиец, не е ясно колко трупа вече е оставил след себе си. Кашони е най- малкия случай. СА е държава по- страшна от секта на сатанисти серийни убийци. Нямате дори представа на какви извращения и жестокости са способни.