Тръмп заяви, че британският посланик в САЩ не се справя

От своя страна Ким Дарък в писма до британското външно министерство нарича правителството на Щатите некомпетентно и безпомощно

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако не беше Тръмп, САЩ щеше да е пълен с емигранти и престъпници, както е в Европата.

Човека си е свършил работата а те са го издънили. Голяма тъпотия. Освен това е и вярно. Тръм досега нищо не направи със Северна Корея и с Иран. Даже стана по лошо.Тези срещи с ким само легитимираха Северна Корея.

За тръмпчо ''по справещи се'' от неговите няма и за това все на другите кусури намира дето не са под неговата власт... Не е ли редно правителството на посланика да каже дали се справя???хората на Лондон да кажат дали кмета им не се справя???? И тоя като нашия ''оправил'' страната си та седнал да ''оправя'' и другите..

Посланника не се справя, кмета на Лондон не се справя, Борис Джонсън, най-вероятния пермиер на Британия не се срещна с бозавия .... Изобщо скоро усещам вкуса на санкциите. Ще сгафят здраво поданиците на кралицата. Ще има наказания.

Горкият човек, не харесва Дъмп и затова ще плати с кариерата и с работата си. То и аз не го харесвам, но мен няма кой да ме уволни, щот никой не ме е назначавал... :)))

некадърниците в ЕС изпуснаха най силната икономика на ЕС, златната си кокошка и никой не ги наказва, опитват се да изнудват Англия, да я наказват с 50 млд дето им бяга,ама разбира се нищо няма да получат, та банановите републики колко точно са "силни", що така не се разделихте и с лошия СССР, варшавски договор, сив и прочие.

всички медии в сащ са на демократите и единственото което правят е да плюят по Тръмп, иронизират, подиграват се и мислят че хората им обръщат внимание, все едно дойче зеле да ме информира откъде изгрява слънцето, службите работят също за демократите, преследват всички симпатизанти, донори, журналисти,и обикновени хора, които харесват тръмп, не се спират пред нищо за да вземат властта.

То за тръмпанарите важат само "алтернативните истини" на Тръмп.

Ясна е работата: посланикът е изразил мнението си в мейли/кореспонденция. Британската империалистична политика е такава- да се врат навсякъде и във всичко. Разузнаването на САЩ е докладвало за това, като това е стигнало до Перчема... и Перчема е избухнал в типичния си стил. Разбира се правителството се е разграничило от посланика си, че зер - ако се скарат със САЩ и както напускат ЕС... та какво ще правят тогава, а?

не сме изненадани от дипломат с бакалавър в зоология, мислеше че ще работи с килъри ама не стана,а бай Дончо го видя що за стока е още като дойде на власт, ама сега таман ще го разкарат тоя, аре бегом у бритиша.

Ма ти сериозно ли? Това е един от най-опитните дипломати на UK с дългогодишен опит. Ама как не са се сетили да питат тебе, разбирача от с. Горно Нанадолнище, кого да назначат за посланик в САЩ. Бакалавър по зоология казваш... ако това въобще е вярно, ти чувал ли си, че има и магистърски степени по света освен бакалавърските? Откъде ви изравят такива глупендери, не спирам да се чудя!

е, съра няма магистратура, а ти чети повече бе глупак, интернет е затова да се "ровиш", не да ти поднасяме наготово, човечеца е соросоид и толко, замина си вече, няма да ти кажем кой ще прати джонсън.

Човека е дипломат от кариерата и е писал истината. Свършил си е честно работата. Това, че на Тръмп не му харесва няма значение. За вас, тръмпанарите, ако не славословиш оранжавия шут, значи си неграмотен. Смешници.

ЕС е кученце на САЩ, Англия е кученце на САЩ... нали така.. после пак да го кажете когато надупят заедно каПутин или ислямските му другари от Сирия, Турция или Иран.

Чакай малко! Нали бяхме соросоиди и либерасти? Къде намеси сега и Путин, и Иран, и Турция? Верно си много объркан в главата като твоя кумир - Тръмп. Дрънкаш безсмислици също като него.

ES не е кученце на сащ, а на демократите от сащ, ако не правиш разлика все едно между герб и бсп. само че в сащ тия ги разкарахме сега е Републиканец, Тръмп и хич няма да се церемони с тия либерасти в ЕС. А соросо'идите-демократите демек създадоха свръхдържавата германия франция, която пък командва целия ЕС и така имат цял ЕС надупен на демократите от сащ,

Пийте се хапчетата бе хора.

тук 2-а сорос'оида си разменят тъпни, ама не се хабете, вече 2г либерасти сбъркани извивате ръцете на Тръмп защото сте се намърдали във всички институции, но сега 20-та като го изберем ще успее вече и да ви разкара и прати в затвора където ви е мястото. Единствения президент който не се е надупил за личния си интерес, всички договори са направени в ущърб на сащ и тръмп ги сложи на място,най правилното е излизането от климат договора на обонго, а на кой не му харесва да си търгува с другите и да си стои у тях. Определено целта е 20-та да дойдат демократите и война в донбас и крим , нато бази в крим и кой разбрал, разбрал, либерастите да ви го натаковам кухи тикви прости.

Мдаа, в главата ти е пълна каша и падането от високо ще е болезнено за теб след 18 месеца, когато оранжевият клоун ще бъде изметен от политиката.

това че си неграмотен зомбиран либераст не е добре за обществото, ще трябва да се погрижим за здравето ти, либерастите харесвате незаконни мигранти, джендъри, прайдове, разбити семейства, отнети деца дадени за отглеждане на цигани и "различни", да и цял куп "ценности". А бай Дончо слава богу е от малкото нормални, така че въпрос на обкръжение, ако откачалките се увеличавате тогава целия свят пропада.

Имал какво да каже, ама иска да губи времето на хората. Ха-ха. Досега не се свенеше да губи времето с всякакви просташки изказвания за кой ли не... Ама нищо де, нека се поухапят взаимно. То не може само захарни петлета да си разменят. Като стане премиер другия клоун с голяма уста, който също не знае кога да я затваря-Борис Джонсън ще стане още по-интересно. И още малко по-опасен ще стане света, за съжаление....

Стратегията на Доньо Лъжеца се определя от минус два до плюс два часа от настоящия момент

Най добрият президент досега, демократите газ пикаят. Дано да му се удаде възможност да набие чомберите и на нашите демократи тук - десебари, седесари и подобна помия !

Каква газ пикаят бе? Верно ли и ти си от баламите дето вярват, че има значение кой е президент на САЩ? И кое му е най-доброто. Дай един пример? Само не почвай с глупостите за работните места и връщането на производството в САЩ. Какво друго е направил, освен че настройва все повече съюзници срещу САЩ? какво друго важно за бизнеса е направил, освен оръжейните поръчки за саудитците (което е и основото заради което го select-наха, не elect-наха)

Оранжевият палячо по-добе а замълчи, че става още по-жалък.

Schilo

А бе, прав си е британеца. Явно Дони много се е опрелскал, че най-верния му поданик да прави такива изказвания. Със сигурност, много неща не знаем.

Много добре се справя британският посланик, но когато нормален е сред луди, те смятат, че лудият е той. Ако американците имат глупостта да изберат Тръмп за 2-ри мандат това ще доведе САЩ до катастрофа. А това автоматично ще доведе до икономически и военни заплахи за целия свят. Този човек е опасен луд, който си играе на президент, както малко дете си играе с видео-игра и не си дава сметка за последсвията от своите действия. За него политиката.е шоу, а това е безумие. Само за 2 г. и половина неврастеникът Тръмп натвори толкова поразии, бледа ни е фантазията какво може да свърши за още 5 г. и половина. То самж да си довърши мандата е риск. Търговските войни и докарването на САЩ пред прага на война с Иран са 2-те най-големи безумия, а има още толкова други глупости: изтегляне на САЩ от Парижкото споразумение за климата, провалът на преговорите със Северна Корея, заплахите за санкции срещу Германия за СП 2, изтеглянето на САЩ от Организацията за спазване на човешките права, признаването на Йерусалим за столица на Израел и преместването на посолството на САЩ от Тел Авив в Йерусалим и още и още куп издънки. И всяка издънка се представя като голяма победа от този нарцистичен клоун. С такова управление САЩ върви към пропаст. Лошото е, че никой не смее откритж да извика, че царят е гол.

Schilo

+ 1000

Защо гласусат хората за него ?

Schilo

Едни искаха да разчупят модела, а други....щото им е толкова акъла.

Защото е популист. Говори им неща, които те искат да чуят и искат да вярват в тях, въпреки, че нямат нищо общо с реалността, като например "Да направим Америка отново велика".

И ред неците не го харесват вече. Разбраха, че е клоун. Кукла на конци, както беше нашия цар.

Защото им говори красиви лъжи и им гъделичка патрЕотизма.

С приятелството. С детинщини политика не става.

По-скоро много добре се справя и не се опитва да се подмазва на Тръмпи

Хайде ние, как да е! А!!!!ма британец да го каже и то външния министър.......!!!!

Не е външният министър, а посланикът. Четете по-внимателно. Това е вече 2-ра статия по темата.