Тръмп в речта си пред Конгреса: Годините на икономически упадък приключиха (видео)

"Враговете на Америка бягат", а "успехите на Америка се увеличават", каза американският президент

Обратно в новината

Коментари - Тръмп в речта си пред Конгреса: Годините на икономически упадък приключиха (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тръмп си прави презизборни речи в стил Роналд Рейгън. Но се видя, че този стил в миналото има по-скоро медиен и емоционален ефект, отколкото реален икономически и военен. Светът вече не е същият, Америка не може да се перчи наляво и надясно по света както беше срещу Гренада. Разпалването на войни по света продължава, но е все по-рисково и с неясен резултат. Вижда се, че вече огънят е пренесен в самите САЩ, където разделението е незапомнено от векове насам. Ако САЩ не се реформира и не влезе в 21-ви век, светът постепенно ще изолира това раково образувание.

И сега започват юношеските му години....

Враговете на Америка са политическата върхушка, воено-промишления комплекс, женералите в Пентагона и евреѝското лоби в Америка! А е казано в Библията, че ТОВА, КОЕТО СИ НАПРАВИШ САМ И ГОСПОД НЕ МОЖЕ ДА ТИ ГО НАПРАВИ! Би трябвало Тръмп да каже нещо и за врагът с партиен билет и за врагът сред нас!!!!!

Вмирисаният Рижав пуяк е пътник. Избран чрез фалшификации и от по-проста част на населението, усеща че краят му и два. Същият клиничен случай е у нарцистичната простовата Тиква.

Америка върви към гражданска война до 5-10 години

Ненормалник с ядрено куфарче в ръцете.

Нанси и компартия седят като напикани. Клед като от Айова им казаха Байдъна не става за президент, а точно заради него организираха тази гротеска с импича.

Велика страна , велик народ, заслужено управляват света.

дожишяхме такива примати ганювци с промити мозъци като тебе да определят коя част от населението е проста и коя умна

Велика реч на бай Тръмп която ще остане в историята а той самият като най великият президент в съвременната световна история !

В Америка има революция и изчадията адови на сатаната сорос либералфашагите начело с алкохоличката нанси са се засилили устремено към ада

В Демократическата партия в САЩ гърми и трещи. "Неизбираемия" социалист Бърни води далеч пред официалния фаворит на богаташката прослойка Джо Байден. Проблеми и неясноти с преброяването на гласовете, софтуера за преброяване (кой го е разработил и поръчал), нечувано забавяне на резултатите. Преди ден-два на Джон Кери му се наложи да се отрича от кандидат-президенстването... след странен разговор по телефона. ;) Блумберг на помощ на демократския елит, налива маса пари, включва се късно без да е провел нито един ТВ дебат, ръководството спешно променя правилата за да го допуснат. Изглежда "новите бедни" - бившата средна класа вече започва да създава проблеми на богопомазания 1%.

егати простия ганя цървул си ....този човек е първият президент който спря войните и не започна нито една нова ама е ненорманик а ислямиста барак хюсеин обама куклата на сорос като финансира ислямотероризма и цели две войни в Либия и Сирия е нормален и може да си играе с ядрено куфарче !?

Интересно защо ТАЗИ новина я няма в българските медии?

Глупости ...при толкова ниска безработица кой ще тръгне да прави гражданска война ??? Всеки който диша може да си намери работа в момента .

Посмали малко. " Най-великият" ? На прима вшста мога да ти кажа двама, които са много над това недоразумение: Джон Кенеди и Роналд Рейгън. Тръмп е най-зле сред останалите американски президенти през последнити поне 70 години. Напомпан, самоуверен пуяк, кжйто държи високопарни речи и с неадекватно поведение на почти всички срещи на високо равнище проведени досега.

Успокояващото в случая е, че за такъв титан на мисълта като Вас, няма никога да бъде отделено внимание :) Убезпокояващото в случая е това нещо Боеко начело 10 години и се готви за президентче...

Тази дърта стафида още ли диша? Злобна както Клинтъновица и тя води демократите от провал към провал . С този обречен импичмънт хрърли Байдън под гумите на автобуса а сега се чуди кой им е виновен. Тръмп е твърде силен сега а демократите дори нямат свястен кандидат за президент. Язък за доверието което ви дават младите хора в Америка.

тя в момета е и до година ще има съдебен процес подобен на Нюрнбергския на който всички леви фашаги и комунисти в единен строй начело с барак хюсеин обама,килъри хитлер ,нанси пелоси и педофила байдън ще бъдат осъдени в Тексас на електрическия стол за престъпления спрямо човечеството

е ръководител на “Състоянието на съюза на леките жени в САЩ”. Самата тя, дърта дрипа, долна к рва и мръ сница заби последния пирон в ковчега на Демократическата партия с измисления от самата нея “импийчмънт”. Мъжемразка по професия и провалена в живота е успяла да пробие с п утката напред и да се добере до Конгреаса. С това си поведение обаче успя да затрие една вековна партия, която до няколко години ще бъде напълно маргинализирана. Не Тръмп, а шутове за теб м ръсна неблагодарнице!

неграмотна латерна, войната в Либия я започнаха европейците- Франция първа започна да нанася въздушни удари, след това се включи и Италия. САЩ се опитваха да се дистанцират и в крайна сметка оказваха само логиснична подкрепа най-вече с разузнавателни самолети. Най-добре не се обаждай от коневръза, вижда се , че си прост, копи-пействаш едни и същи глупости.

Ха-ха-ха! "Убезпокояващо"? Най-обезпокоителното е, че интернет се е напълнил с неграмотна паплач, която еднакво самоуверено коментира политика, икономика и финанси, а даже не се е научила да пише без правописни и граматически грешки.

Браво Тръмпи, бой по демократите и соросоидите, да те помнят добре след като ти мине и другия мандат ! И ела у нас, да нашамариш и наште демократи !

Кенеди е нищо повече от един алкохолик курварин станал президент с мръсните корумпирани пари на баща си и мафията за това и мафиотите го поръчаха както и супер корумпираният му брат боб кенеди .....Рейгън да беше велик президент и човек но не разбираше от икономика и сделки докато Тръмп е номер едно ...питай китайските си другари

Демократите се провалиха в атаките с/у президента. Вече не се споменава и за руска намеса. А бай Тръмп продължава да надува балони и да послъгва, че отново направил САЩ велики

няма да има никакви съдебни процеси и граждански войни . Велика Америка отново на върха , силна икономика , ниска безработица, добре охранявани граници и просперитет за всеки който не е мързелив. Това е Америка заради която хората емигрираха а безразборно раздаване на помощи и купони за бедни

Е да не ги направила Пелоси велики ?

" Ние отидохме , видяхме и той умря " това е хвалба на хилъри клинтън как са убили кадафи когато беше външен министър на барак хюсеин обама ....има го навсякъде в интернета и как се хили като мастия

Каква злобна вещица! Демократка, изтърва си нервите. Джо Байдън, корумпето, беше наритан!

Напротив , Тръмп спря войните и прибра войниците в САЩ. Америка е силна когато има силна икономика и армия която е добре въоражена и финасирана , способна да нанася удари във всяка точка на света и по всяко време. Тръмп 2020

Тръмп, със всичките му недостатъци, в крайна сметка направи това което умее най - добре: вдигна икономиката на крака. А хората навсякъде по света искат едно и също: работа, сигурност и социален комфорт. А нео-либералните ценности, които се проповядват от демократическото крило и неговите спонсори, са просто една мантра за промиване на мозъци!

Подобно и на други империи и САЩ ще се разпаднат поради вътрешни проблеми, междуособици и разврат ! Густо майна !

Признава се за икономическия упадък на САЩ. С тези дъртаци, в конгреса им, камарите им, Президента им, новите кандидати за Президент в края на годината, САЩ не го чака нищо ново. Тези хора ще направят големи неприятности на държавата си. САЩ са икономически износена страна, каквото имаше вече го показа, светът се променя много бързо, огромната разлика в нивото на САЩ и останалите държави се стопява бързо, бързо.

Супер точен коментар.

Това го слушам от 60г, другарите ти от сесесерето предсказваха краха на САЩ и западната система а къде са те сега и къде е СССР, така че не пиши глупости.

С желязна завеса.

въшкарската латерна, не е важно какво е казала неадекватната Хилъри Клинтън. Тя винаги е обичала да се изхвърля и да се хвали без покритие. Важно е как се развиваха военните действия в Либия в началото т.е. кой ги започна. И точно в този конкретен случай не бяха САЩ за разлика от много други войни в Близкия Изток. Ама то трябва да се чете, не само да се хваща една теза и да се повтаря като латерна до безкрай.

Супер е Тръмп. Освен, че ще задържи USA да е номер 1 здраво нарита и ватенките.

Най- добрата оценка за управлението на Тръмп я дават борсите. Там няма политика, само чиста икономика. Основните американски индекси бележат бум, на фона на глобалната заплаха от спад, коронавируси и прочие опасности. Всички основни индекси достигнаха исторически върхове ! Американците гласуват с джоба си и за това вторият мандат на Тръмп е сигурен. Имайки предвид истинската менажерия от демократически кандидати, начело с Бутиджидж и марксиста - ленинец Барни Сандърс, победата на Тръмп е гарантирана.

въшкарската латерна, нали ти казах да не се обаждаш от коневръза. Разбрахме, че си против демократите и копи- пействаш едни и същи глупости. Кенеди разреши една от най-големите кризи между САЩ и СССР - кубинската криза с ракетите. А какво мисли нищожество като теб за него не интересува никого във вселената.

Точно така. И ще смачкат и руските олигарси с технита патоци и Путин със санкции. Никаква пощада за европейци дето искат да пускат алъш вериш с монголоидите. Тръмп ще мачка.

Първо да нарита хубаво рашките и ще дойде и за другите.

Гласуват с "джоба си", защото нямат акъл и не зачитат морал.

А зе елементарното възпитание на Тръмп нещо? Простака си е простак, независимо каква длъжност заема.

"Рейтингът... на Тръмп е достигнал 49 процента, което е най-високият резултат...откакто той встъпи в длъжност през 2017 г." Е, с импийчмънта Пелоситата изписаха веждите на Тръмп и от безпомощност на мадам Пелоси не й е останало нищо друго освен да синхронизира киселата си физиономия и стиснатите си устни с късането на речта на Тръмп... Мисирка!

Тръмп се разбира добре с евреите, и постепенно въвежда ред в кочината, наследена от демократите и агентите им, които се занимават с подривна дейност навсякъде.

Аз

Мда... Ама баш пък от България да критикуваме простащината на Тръмп... като се имат предвид нашите реалности... малко нещо... а...

Много добра реч. Тръмп е едновеменно патриот и шоумен, знае как да впечатлява публика. Нанси вече открито си показа личната злоба и изкуфелия мозък. Тръмп освен че ще спечели втори мандат, ще спечели и двете камари на конгреса през ноември. И след това само гледай. Още един върховен съдия (нищо чудно и двама) и още 100-120 федерални съдии. На откачените либрал-комунисти ще им стане тясно.

Дори и по времето на СССР Брежнев не е чел доклади за състоянието на Съюза. Защото е било ясно,че Съюза си е в добро състояние.

Ми нееее, Тръмпи ще нарите всички други, включително и вас, но не и рашките !