Тръмп: Срещата ми с Путин беше по-добра от срещата ми с лидерите на НАТО

В няколко туита, с по 1-2 изречения, Доналд Тръмп обобщи срещите си в Европа с лидерите от НАТО и президента на Русия.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТРЪМП е велик президент,но ционистите не го оставят да води самостоятелна политика!Тръмп няма да се изненадам ,ако му подадат шишенце френски парфюм пълно с новичок и да обвинят руснаците,че са убили президента им!Както ги обвиниха за Кенеди,който искаше да печати доларите независимо от фед резерв!

хахааха

да, а най-много му пречи любимият му зет-циониста.

Даааа, а след Ноември, когато Тръмп постигне контрол и над Конгреса, ще бъдат договорени и сферите на влияние в света... Познайте ние + цялата източна Европа към кого ше отидем от три пъти???

А на теб не ти стига акъла да разбреш, че този оранжев тъпак го харесват само лабоумни, нали? Сещаш се какъв ще е резултата ако конгреса се напълни с демкрати, нали? Тогава какви тъпизми ще ни разправяш? :)

Нямаш поглед върху ситуацията в САЩ. В Конгреса ще влязат предимно републиканци и то подкрепящи Тръмп! Сигурно е.... Почакай и ще видиш!

тролове, много ви благодаря! Много сте забавни!!! Откровен съм. Повечето ви коментари са толкова забавни с липсата на смисъл и логика, че се успокоявам. Това май не трябваше да го казвам, но чувствам, че ви го дължа, заради искрената забава, която ми осигурявате. Само не знам защо ви плащат, ама то може и безплатно да ръсите глупости, поне безплатна трибуна си имате

Срещата е логично завършена, след като е логично започната, но все пак това ли е което можем или е това ни трябва? Тръмб си е Тръмб, НАТО си е НАТО.

Интересно какво пък точно са очаквали от Тръмп американските терористи и протестърските им тукашни мекерета, да се сбие в ефир с Путин може би???

Да опъне путин

То да не е като при теб-кой те срещне и те опъва, джендър нещастен.

ДИРА продължават да ни заливат с глупости от неолибералната идиотска преса, а не споменават най важното...Истината е че на тази среща се разбраха ,че Русия и САЩ могат прекрасно да си сътрудничат в свой интерес за сметка на Еврогейския съюз и останалите икономики ! Скоро ще десните талибани тук ще започнат да ви се хвалят, че сме се "освободили от Руската енергиина зависимост" и ще започнем да получаваме втечнен газ и от нашият господар -САЩ ! Идеята е много проста ..Втечненият американски газ е с 30% по-скъп от руският и затова няма кой да го купува в Европа и други страни. Сега ще се договорят за единна по-висока цена на руският газ който трябва да се изравни по цена с американския . Русия ще даде част от пазара си на газ на американците, затова пък по-високите цени ще и компенсират намаленият дял от пазара и така ще получава същите пари . И руснаци и американци ще печелят добре за сметка на глупавите еврогейци ! Освен това еврогейската икономика ще стане по -неконкурентна заради по-високите цени на енергоресурсити и ще купуват от САЩ и Русия метали, алуминии, химическа продукция и всякаква друга чието производство е енергоемко. Всичко това ще се отрази прекрасно за бюджетите на САЩ и Русия и за техните икономики. Честито !

Тебе като те видя и ти слагам минуса, защото е загуба на време да ти се четат глупостите.

Т-14 Армата

ти ми слагай , колкото искаш минуси , но от догодина ще плащаш много по-скъп ток, парно и всичко останало ! вервай ми !

Абе ДА ,ама като гледам ти събирая повече минуси ,и аз ти дадох един!:)))

шизофрения, приятелю! това за дира направо " кърти мивки", както е казал поетът)))

Тоя идиот е пътник.Смешник.Добре ,че САЩ не са джамахирия а демокрация и не зависи от идиоти.

Фащ НИКОГА не са били демокрация. И преди, и в момента кочината се управлява от няколко (около дузина) олигарха. Те са собственици на фед, на банки и фондове и заради глупостта на колониалните тъпаци в Европа - две световни войни за 30 години с всичко разрушено и 85 милиона убити- се оказаха с власт да купуват предатели и правят империя. Те си назначават кукли на конци - от няколко семейства - Кенеди, Буш, Клинтън - и командват политиката от сянка.

И за руската свиня има Коледа

Тръмп е посмял да се усъмни в американските разузнавателни служби! Аууу! Безсрамник такъв! Как е посмял да посмее? Най великата разузнавателна служба, която с такъв размах разкри за планините от ОМП на Саддам Хюсеин. Атомни, водородни, неутронни бомби, химически оръжия се търкаляха по улиците на Багдад, поради липсата на достатъчно складове за да ги поберат.

Писа,че им вярва...

Мда, с психически здрав, разумен и почтен човек на всекиго му е лесно да се разбере. С болните от "ишиас" е кауза пердута. "Ползотворният диалог е добър не само за САЩ и Русия, а и за целия свят" Е заради това солидарните евроатлантически лицемери ще изядат Тръмп с парцалите...

Бай Дончо поне е искрен. Нито в неговата кочина, нито в европейската кошара може да говори нормално с някой. Всички вече са от трети пол, без капка мозък и с усти, колкото тунела при Витиня.

А в руската кочина може ли да се говори нормално? Питам санким.

Ако имаше и руска кочина - сигурно - ама няма.

Да си в дружески, приятелски отношение с Политика на 21-век е проява на дълновидност и интелигентност. Тръмп, ако още няколко пъти се срещне само с Путин, което вероятно ще стане и в Москва и във Вашингтон, тогава нещата няма да изглеждат така "хард", както сега ... и дано стане ... А НАТО ли? Това е Американска армия, с Европейски Камуфлаж ... може би и полевите Болници и санитарите и химическите тоалетни. Че те Бирата си носят от САЩ.

Тръмп може само да носи дисагите на Путин . Разликата в класите се виждаше от километри и всички са единодушни в това. Проблеме е че дори Путин не е искал Трумп да се излага до такава степен .

Мдам, пресоли манджата и сега рижавия идиот няма да има никакво желание да се среща в скоро време с него. Което си е добра новина. А още по-добра, ще е, ако го импийчнат. Имам предвид за нормалния свят и нормалните хора ще е добра новина, а не за диктаторите и помиярските държави.

Бахти и бруталното самочувствие имате вие "нормалните". Дали не поставяш под въпрос, че определението за нормален е субективно? Дали във "високо интелегентната" ти черупка минава мисълта, че щом така натрапчиво се имаш за нормален, всъщно си един дефект? Едва ли, но дано се събудиш, защото сънищата може да станат и кошмар. В реалността поне можеш да се гръмнеш.

Много изопачена новина изобщо не е такъв превода вие от дира много си ги нагаждате

Интересно какво са очаквали тия журналисти от Тръмп ,да се сбие с Путин ли

Не зная какво са очаквали, но заради тях двамата ще ни принудят да подпишем Истанбулската конвенция.

Според мен Путин му е напомнил,че трябва да му върна парите за компанията му да стане Президент и Тръмпа се насра и взе да обяснява какви са приятели с Руснаците и как хубаво,ще си работят заедно. Ако го бяха финансирали НАТО или ЕС. Подъл и алчен и главно страхлив е Американчето.

Много ясно, друго си е ръководещия офицер да те почеше зад ушите.......

на теб така ли правят?! Почесват те зад ...... или отзад!

ахахах, Тръмп продължава да се гъбарка с евроджендърите. хахаха Направо ги направи криви. ахахах

Тоя тъпан си мисли, че като даде пари и всичко се решава. Показаха ви и руснаци и китайци, че строят евтини и ефективни оръжия, но то си алчно животното и това е.

Така казват в русия за такива идиоти...имам предвид тръмп, а не путин

да те коригирам малко. не споделям обаче определението ти. фрик - да.

Ми много ясно,пуделите от ЕС искат само кинти.

руско-американската дружба! От векове за векове!!!!

Тръмпи заби още един пирон в ковчега на протестърското движение.....ахахахахахахахахахаха

Тръмпи? Ти по слабоумни пенсионери ли си падаш, че го наричаш умалително?

че какви коментари ще има ще има. Рубладжиите се ослушват. След избирите за Тръмп припадаха по него, защото знаеха, че Путин му е помогнал, после като взе да отрича и го оплюха, сега се услушват накъде ще завее вятъра. Толкова са жалки дребните коменета. Само Нинова не се ослушва - прави винаги едно - говори едно - за Путин, а върши друго - синът ѝ работи в САЩ, в банка на Рокфелбер в НюЙорк.

Така е Щирлиц. Винаги е добре да общуваш с нашите/вашите насаме.