Тръмп съобщи за "голям напредък" в търговските преговори с Китай

След като започна търговска война, американският президент потърси изход за разрешаване на спора

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма китайски тролове, но руски има колкото щеш.

Maй дойде времето САЩ да се продадат на китай... Нормално е те са по великам сила !

Тръмп се усети :) САЩ сплоти Русия и Китай...

след като дони тръмото лично прецака търговията и съответно влоши отношенията между САЩ и Китай сега съобщава че има напредък в замазването на тази създадена от него конфузна ситуазия

незнам за САЩ, но Китай масово изкупува руски земи

Търговският дефицит на САЩ с Китай удари рекорд - 55 млрд. долара. Тръмп решил да вземе мерки, но пресолил манджата... Чест му прави, че си признава грешката и дава заден...

"Тръмп съобщи за "голям напредък" в търговските преговори с Китай" Да се чете: Тръмп се нас..ра както винаги, но виновен е Обама, а ще плащат мексиканците.

Обама каквото направи-направи - УДВОИ държ. дълг на САЩ. Оставете го на спокойствие да разнася подаръци, дегизиран като Дядо Коледа! Много му прилича червената шапчица :)

Luna0102

А Тръмпи няма смисъл да се дегизира, но Пинокио ще трябва да го рисуват с перука.

Lunо, с..ла си си в устата.

европейската де, че китайската е чак след 40-на дена;)

В новината никъде не видях да пише нещо за Русия,а нашите тролчета пак това повтарят.

Бай Дончо духа на китайските комунисти

Добре се ориентира Тръмп. Цивилизацията се измества на изток. Европа залязва, както преди векове е залязала Римската империя. Европа имаше своя възход -своят Ренесанс, индустриализация-достигна своя апогей и вече започна да слиза надолу. Това е естествения ход на нещата-историята на човечеството го е показала. Сега идва ред на възхода на Азия. Китай, Южна Корея, Япония и Русия - те ще излизат напред. Затова Дончо драпа сега САЩ да бъде приятел със силните на деня.

"Голям напрудък", "великолепно начало", "изключителен успех"..... Като каже Тръмп "добър ден" - гледайте къде е слънцето. Изнудвач, лъжец, инфантилен истерик, егоцентрик и пълен некадърник.

Разкарай дивашка, окъсана и обезкървена Русия от групичката и ще има нещо вярно в това което си написал.

Чиба бе,соросоид!

За това ги е наел Сорос...

Подлогата на ботоксовото джудже

Тръмп с типичен похват на некадърниците. Бие се в гърдите как решил голям и много труден проблем...който обаче е сътворил самият той с глупавите си и непохватни методи на ръководство. За 30 години трудов стаж тоя филм съм го гледал много пъти както във фирмите в които съм работил, така и в управлението на нашата държава, а и не само на нашата. Колко още "големи" проблеми на САЩ ще реши настоящият президент - ум да ви зайде. А какви авгиеви обори ще трябва да се разчистват след неговото управление - бедна им е фантазията на следващите американски управленци.

И Япония не е цъфнала та вързала и тепърва ще прецъфтява.

Искам да попитам знае ли някой колко американци са избягали в Китай да се възползват от благата на комунизма, щото в Америка има доста Китайци.И от тук може да разберем кой на кого се е навел-на мен ми е все тая.

А бе щом квичиш едва ли ти е се тая.

няма ли най-после да видите коя година е на календара???

В тоя ако не оправи света няма кой друг.

Тръмп все за успехи говори и за ,,голям" напредък. Той започна търговската война с Китай, а сега дава заден ход. Това пак е успех ...

И в ЕС, и в ЕАС все повече държави ще търсят своето място на равностойни партньори. Нали това искаха Големите 2? Е, получиха си го.

Китайците каквото измислят в щатите го предават на родината си! Те затова са в щатите!

Те китайците го измислят, изобретенията са си техни.

В Китай не допускат боклуци от цял свят

Тръмпанар, гледай си "алтернативната истина" за "големия успех" на Тръмп.