17-11-2017 20-11-2018

Коментари

“ Тръмп съди комисията, която разследва размириците в Капитолия от 6 януари Позовава се на документи с президентска привилегия” Толкова ли не се намери някой от приближените на Тръмп да му обясни, че вече не е президентът и че президентът е друг! Да не се излага пак.

"Размириците избухнаха, след като Тръмп изказа неоснователното си твърдение, че Байдън е спечелил президентските избори с измама" След като дори върховнишят им съд призна, че е имало множество нарушения при изборите и нарушване на провеждането на преброяването, макар да твърдят че това не било достатъчно за да има касиране на изборите, как да е неоснователно твърдението за измама!? Между другото това са били най-мирните размирици след като единствените пострадили са един починал полицай от неясна причина и четири пет невъоръжени човека застреляни от охраната на Капитолия. Докато щетите били само по някой врати и прозорци. Но въпреки това прокуратурата е завела дела срещу абсолютно всички хора които били на територията на Капитолия и вкарала в черни списъци(списък на лица смятани за терористи) хората на територията на парка около Капитолия, които нямат нищо общо с "размириците". Докато през това време всяка чернилка хваната за убийства, палежи и прочие бива освобождавана от съдът поради неявяване на прокуратурата на делата!?!

Държали се зле с Навалнито и привърженици, пък при Капитолия разни застреляха, а други отиват в затвора.

Клоунадата продължава. За някои хора единственото, което има значение е да са в новините. Не е важно как - дали с позитивни послания или със скандал...даже по-добре с второто.

Всички обвинения срещу Тръмп досега бяха и се доказа, че са фалшиви. Това също ще е такова.

а малоумните ни българи сега ще почнат да го защитават

"тоя" е бил американски Президент, а ти си ганю свит в панелката

а и не искам да съм 120кг плешивец с 2 или 3 фалита

а ти в ква кочина живееш, че все свини са ти в главата?