Тръмп с леки симптоми на Covid, обмисля обръщение, че управлява страната

Съперникът му на изборите Джо Байдън пожела скорошно възстановяване на семейството

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скорощно оздравяване! В теб ни е надеждата!

Тръмп има леки симптоми на коронавиирус ТОВА Е ТАКА, ЗАЩОТО ЗНАЕ КАКВО ДА ПРАВИ - СРЪБНАЛ Е ЛИЗОЛЕЦ И МАЛКО ХЛОРНА ВАР ВЕНОЗНО!

той със шизофрения управлява, те за един грип...

И без него може САЩ и ще е по-добре.

Бих посъветвал Тръмп да изчака до 8- 10 ден. Тогава е критичният период.

Абе, Дир- правете заглавията си по-смислени. Каква е тая бутафория? Редактори ли ви липсват?!!

САЩ ще живее по-добре без него.

Вече не се ли изтърка политик да се "разболее" от Коронавирус, за да предизвика внимание и съжаление. И да му се простят греховете?!

И какво Майк Пенс по-става, а и нали ще загуби изборите скоро.

Хахаха с ВАШИТЕ камини по ВАШАТА градина, господа масони и незнам си какво. Хехехе май Тръмп ви "сложи капата" :)))

Тоо след 70 симптомите ,,се разсейват,, и ...олекват !? .

Грешиш. Света също не.

заглавието кърти фаянс, чисти и извозва!!!! Тръмп управлявал страната - СМЯХ оттеква между Апалачите и Скалистите планини....

ох, чакай да дойде ред на нашия, ще има - кръвно, запек, косопад, синя пъпка и др. знайни и незнайни болести

tonk11

Ми честито. Да го черпят с 100 белина и ше му мине. Като на кученце.

ЧОВЕЧЕСТВОТО Е ЕДНО. К-19 ЯСНО ВИ ПОКАЗВА ТОВА ВСЕКИ ДЕН, НАЛИ... Едно единствено служебно правителство за целия свят, защо. Това означава, че повече няма да има войни. Това означава, че няма да се налага да държим милиони хора в армиите без никаква полза, войниците функционират почти като затворници. Но те могат да станат продуктивни, да бъдат полезни. Ако тези хора се влеят обратно в човечеството, това ще означава край на бедността. В момента, седемдесет процента от националните приходи на всяка държава отиват в армията, а останалата част от страната живее с тридесет процента. Ако армиите изчезнат, седемдесет процента от приходите на всяка страна ще бъдат налични. Не е нужно да има бедност и епидемии, не е нужно да има никакви просяци и толкова много болни хора. От една страна, ние създаваме огромни армии, а от друга убиваме хората чрез глад и епидемии, а тези армии не правят нищо. Те са просто професионални убийци, професионални престъпници, обучени престъпници. Ние ги обучаваме как да убиват. Говорим за хуманност, за цивилизация, а все още седемдесет процента от нашите приходи отиват за убиване. Едно световно служебно правителство означава огромна промяна, революция. Цялата земя ще има полза от това. Ако има само едно световно правителство, то може да бъде само служебно. Сега правителствата не са служебни, те имат истинска власт като президентът на държавата или министър-председателят на държавата, но в едно служебно правителство нещата ще бъдат различни. Сега, например, имате началник на пощата, той е служебно лице, без власт, той има работа, задължения, но няма власт. Няма нужда от власт. Човекът, който ръководи вашите железници - каква власт има той. Той има служебни задължения. Науката сега е в състояние, ако не е ангажирана с войни и със създаването на повече (количество и качество) оръжия, да създаде толкова много храна, че повече хора да могат да живеят щастливо на земята, отколкото сега. Милиарди и милиарди хора могат да живеят в радост, без глад, без епидемии, без страдание и болести. Но науката трябва да бъде освободена от робството на държавите, които насилват своите учени да създават повече оръжия и разрушителни технологии. Учените функционират почти като затворници. Ако човечеството не стане едно цяло, подгответе се да изчезнете от тази планета. Има интелигентни хора, които биха искали да оцелеят, които искат тази красива планета да стане още по-красива, това човечество да стане още по-интелигентно, но човечеството като цяло дори не знае за опасността, която наближава с всеки изминал миг.

Надявай се,че ТРЪМП ще загуби изборите. И кой да управлява АМЕРИКА -БАЙДЕН или дъртата Пелоси. ТРЪМП НАПРАВИ МНОГО НЕЩА ЗА ДОБРОТО НА АМЕРИКА,КОЕТО НЕ СЕ ХАРЕСВА НА ДЕМОКРАТИТЕ,А ВСИЧКИ ЗНАЕМ КОЙ КОМАНДВА ТАМ.

Тъкмо да се съглася с теб, но си изпих хапчетата и се ЗАЧУДИХ, А КАТО ЩЕ БЪДЕ СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО, КОЙ ЩЕ ГО НАЗНАЧАВА ТОГАВА? :)))))) Ей Трол МАРШ БЕ.

Новото шоу се казва "орангутан на вентилатор" . Ай хаирлия да е и дано не фърли топа до изборите че току виж тъмната страна изкара някой по избираем, щото тука с тоя е ясно ... е, само на българския реднек не е ясно още.

Kurshumi li shte papkame?

И Бай Доню заразихте...........

с леки симптоми на корона и изключително тежки симптоми на идиотизъм

На крайните глобалисти им се вижда края! Тръмп, Тръмп и пак Тръмп!

Я олабвайте всички мерки и секи да прави кото реши.

Долу соросо-идиотите и екстремните глобалисти!

ДНЕС КОЙ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПРОБЛЕМ. К-19 ЯСНО ВИ ПОКАЗВА ТОВА ВСЕКИ ДЕН, НАЛИ... Човечеството е едно и проблемите са международни, но ние винаги търсим решения на национално ниво. Няма нация или държава, или съюз от няколко държави, която да може да реши сама тези проблеми. Нациите и държавите трябва да се слеят в едно общо световно правителство. Трябва да има едно служебно световно правителство, защо. Всички нации и държави трябва да предадат армиите и оръжията си на световното правителство. Разбира се, ако има служебно световно правителство, няма да са необходими нито армии, нито оръжия, нито биологични оръжия. С кого ще водиш ти война тогава, трябва да търсиш най-близкия съсед сред планетите наоколо, за да водиш отново някакъв вид война, това изглежда почти невъзможно, нали. Нациите и държавите, и религиите са нещо твърде остаряло, но продължават да съществуват и те са най-големият проблем. Когато погледнем към света у нас се поражда странно чувство: "Имаме всичко друго, от което се нуждаем - необходимо е само единно човечество". Проблемите са световни. Решенията също трябва да бъдат търсени на световно ниво, и е абсолютно ясно, че има неща, които не са необходими на едно място, но на друго те са жизнено важни. Едно служебно световно правителство означава да се погледне на ситуацията глобално и ресурсите да отидат там, където е необходимо, защото човечеството е едно. Необходимо е да се погледне на света като на едно цяло. Нашите проблеми са ни довели до ситуация, в която или ще се самоубием колективно, или ще трябва да трансформираме човека - неговите стари традиции и модели. Тези модели, тези държави, тези закони, тези задължителни образователни системи, тези религии, които човекът е следвал до сега, са довели до настоящата криза. Тази глобална криза е крайният резултат от всички наши култури, философии, закони и религии. Те са допринесли за това, защото никой никога не е мислил за цялото, всеки е гледал в своето малко парченце, без да се притеснява за цялото. Всеки е грабнал определена част от живота, игнорирайки останалите части, които са неизменно свързани с него. Хората продължават да се държат по начин, който съсипва цялата земя, тези които правят това, го правят скрити зад големи думи: нации, държави, религии, армии, закони, политически идеологии, "свобода" и "демокрация".

Неприятен човек е Тръмп.

С белина плазма и дезинфектант

Това ще му е оправданието като загуби изборите, което е сигурно.

днеска тръмп с корона, утре байдън с босилекът!

Ами да хората си имат процедура по заместване, а нашия Томислав Дончев изцепи, че не било честно. Защото ти се видя, че Тиквъний не е в кондиция и му хлопа всичко. И така докато отврати всички и всичко около себе си.

кире, престай си световно парвителство на негрите! или на жълтите? При негрите ше правиш свирки на секи чърен, когато си пожелае заради робството, а при жълтите ше работиш 24/7 за без пари. А световно правителство на мюслитата е съвсем отделна переспектива. Те, първо ше изтрепат сички, които не се поклонът на аллаха...... и чак тогава ше почнат да управляват!

Следващото съобщение че Тръмп съвсем леко и частично е ритнал камбаната, но продължава да работи и неизбежно ще спечели изборите.

Предизборни номера!

Цялата работа е да избегне следващите дебати, щото на първите се оака!

Май др. тръмп играе театро!

Предизборно, и аз това подозирам.

ЗАЩО ДНЕС Е НЕОБХОДИМ - НОВИЯТ ЧОВЕК. К-19 ЯСНО ВИ ПОКАЗВА ТОВА ВСЕКИ ДЕН, НАЛИ... Най-голямата необходимост на човечеството днес е да осъзнае, че неговото минало e неговият най-голям проблем. Няма смисъл да създаваме отново едно продължение на миналото, защото това би било самоубийствено. Едно ново човечеството е абсолютно и неотложно необходимо, защо. К-19 ясно ви показва всеки ден, защо, нали... Новото човечество няма да бъде общество от стария тип, в което хората са само негови части, негови механизми (биороботи) - просто едни зъбни колела. Новото човечество ще бъде среща на хора, в която хората са господарите, а обществото е там да им служи. Това ще бъде изразено в много различни аспекти. В него няма да има толкова много религии, а има само религиозно съзнание. Човекът за първи път няма да бъде постоянно програмиран (биоробот) от досегашните шепа "хора" - привилегирован елит и паразит (господар и роб, лидер и останалите), а на човека ще му бъде помогнато да бъде себе си и само себе си. Новият човек няма да има фалшивата идея, че всички човешки същества са равни, защото те не са. Човешки същества са уникални, което е една много по-висша концепция от равенството. Въпреки че, новите хора няма да бъдат равни, ще им бъде дадена равна възможност да развият потенциала си, какъвто и да е той. Човечеството е част от природата, как то може да я победи. Няма да има раси, хората няма да се делят според своята националност, цвят на кожата или държава. Няма да има никакви нации, никакви държави. Ще има едно служебно световно правителство и една световна армия. Хората ще гласуват, но не за някоя партия, защото няма да има партии, ще бъде безпартийна система, те ще гласуват директно за личности, които ще носят индивидуална служебна отговорност за своите действия, а не колективна отговорност както досега, защото колективна отговорност реално и юридически не съществува, а това е много удобно сега за шепа "хора" - привилегирован елит и паразит (господар и роб, лидер и останалите). Служебното световно правителство няма да бъде правителство в стария смисъл на думата, то няма да има никаква власт, а само служебни задължения към гражданите на света. Служебното световно правителство ще служи на обществото - човечеството реално, а не само на думи както от досегашните шепа "хора" - привилегирован елит и паразит (господар и роб, лидер и останалите, държави и религии). Новият човек е една абсолютна необходимост. Старият човек е мъртъв или умиращ, той не може да оцелее дълго, и ако ние не можем да създадем ново човешко същество, тогава това човечество скоро ще изчезне от земята.

само да не дойде на власт баба Пелоси- ня е не по-малко откачена вещица от Хилари; изобщо демократите в САЩ и особено женската част са много опасни и за страната си и за целия свят, той като за добро или за лошо САЩ е световната суперсила, от която зависи много в Световния ред

Вече и "симптоми" имал а тия от най-близкото му обкръжение - Пенс и т.н. - с отрицателни тестове, LOL. Не че е невъзможно да е заразен но човек да слуша приказките на патологичен лъжец като него е 100% загуба на време.

Нещо ми прилича на повод за отказ от втория дебат че на първия бая се орезели....Да разбирамли че тръмпчо е изпозаразил други присъствали на дебата защото бая пръски хвърчаха от устата му???

Някой араби, негър или китаец го е ЗАРАЗИЛ !! Тръмп НЕ би трябвало да слага маски, нито да пуска араби, китайци негри, наблизо до него. Щото от тях се заразяват и разболяват хората.

Когато всичко приключи, Тръмп ще бъде в добро здраве и ще се върне към своя чудесен живот и велики дела за Америка и целият Свят докато еговите критици ще си останат същите " умни" бездушни същества такива каквито ги е проектирал сатанисткия им кукловод

... чичо Тръмп играе театро, за да развали предизборния сценарий на демократите. Да не забравяме,че той е бил десетилетия професионален бизнесмен в силно рискови сектори. Както казва Сун Дзъ - майката му е да удариш стратегията на противника... А и тия едновременни съобщенийца за това как бил летаргичен,заспал, пръднал и т.н. си намирисват на елементарни "активни мероприятия".

ЗАЩО ДНЕС ПОЛИТИЦИТЕ И УЧЕНИТЕ СА НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПРОБЛЕМ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО. К-19 ЯСНО ВИ ПОКАЗВА ТОВА ВСЕКИ ДЕН, НАЛИ... Можем ли да сложим днешните учени в една и съща категория с политиците. В известен смисъл, да. Представителният политик е човек, чието единствено желание е да има власт. Следователно, в тази категория може да бъде всеки човек, който има желание за власт над нещо външно, над човешки същества или материали обекти, няма значение. представителният политик се бори да получи власт над хората, ученият се бори да получи власт над материята, но желанието е едно и също и умът е един и същ. Така че, в известен смисъл, те са една и съща категория. Представителната политика поробва живи хора, следователно е по-насилствена. Учените се опитват да завладеят материята, това не е насилствено търсене, но науката е станала толкова сложна, че вече е невъзможно един учен да работи сам. Учените имат нужда от голяма подкрепа от политиците. Техните научни проекти са толкова скъпи, че само правителствата на най-богатите държави могат да си ги позволят. Така учените неволно са попаднали под пълната и безусловна власт на представителните политици. Днес ученият работи като биоробот (роб) на тях. Ученият работи и прави открития, но няма контрол върху откритията си. Контролът е в ръцете на политиците. Те решават в коя посока ще работи ученият, в противен случай няма да подкрепят финансово никакъв друг проект, а единственият проект на представителните политици е войната. Така хиляди учени с огромна интелигентност, талант и гений са станали просто роби на политическия механизъм, който експлоатира тяхната интелигентност в полза на войната и смъртта. Ти винаги помни, че пълната лъжа е по-добра от половинчатата истина. Пълната лъжа скоро ще бъде разкрита. Половинчатата истина е много опасна, защото в нея все пак има нещо вярно. Това може да държи хората в мрак стотици години наред. Ученият трябва да осъзнае, че сега осигурява на представителните политиците саморазрушителни оръжия и технологии. Трябва да осъзнае, че сега работи против човечеството, против новото човечество, против своите собствени деца. Ученият сее семената на смъртта за всички. Време е учените да се научат да правят разлика, да различават кое помага на живота и кое го разрушава. Само заради своите заплати и комфорт, те не бива да продължават като биороботи, да работят за войната и разрушението - това е нечуван прецедент. Айнщайн бил толкова шокиран, че преди смъртта му, когато някой го попитал дали в следващия си живот би бил отново физик, той казал: „Никога! Ако отново се родя, бих предпочел да бъда водопроводчик, но не и физик. Това ми бе достатъчно. Ден след ден работих, за да създам атомните оръжия. Те бяха направени за спешни случаи, но веднага след като ги направих, аз вече нямах власт над тях. Направих оръжията, но щом ги довърших, политиците ги взеха изцяло в свои ръце. А аз дори не получих отговор на писмото си. Умирам като един от най-разочарованите хора на тази земя.“

забрави и умирисани ганювци като тебе

Най-вероятно не е и болен, а всичко е ПР за изборите. Ще каже, че го кара много леко и че всички умрели са инсинуация и измишльотина.

Пожелавам на Тръмпи бързо оздравяване. Бог да пази Америка. Бог да пази Президента и Първата дама.

Шутлер дребният е наред.

кой дебат гледа защото твоя дърт корумпиран прдофил джо беше де наакал и смърдеше ама ганю като тебе му е хубаво в либерастката клоака