Бойко Борисов се среща с кметове на малки населени места

Те отмениха протестите си под прозорците на Министерския съвет, насрочени за уикенда

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заплашиха го с протест и страхливица се напъна за пореден път да доказва че ''пада от небето'' след толкова години властване и хвалби... Отиди си бе бойко поне с по малко поражения за България и народа...

да си отива с мир че да не се налага да почива в такъв....

що не сложите една снимка по отдалече да се види как цялата зала е празна и говори на стените.... всички те разбраха какъв лумпен..... Боко Тъпото премиер.... хахахахха

Гонете го до дупка тоя....

Мутрите вилнеят в малките населени места.

И сега пак ще се направи на велик.

И да се среща, какво ще се промени? Според мен основната му грижа е да задържи властта до срещата с американския президент, за да си попълни колекцията от снимки. После едва ли ще го интересува, пък и е достатъчно умен и усеща накъде вървят нещата.

Нагоре по стълбата, която води надолу, или след като „оправихме“ ЕС, Западните балкани, Близкия изток, дойде време да „оправим“ и малките населени места - хаххх

Трите папи, един Тръмп, че май и един Путин да не ги забравяме.

А! Ама той в България ли е?

Тръгна на предизборна, а Баце?

Сухи ли са му гащите на Боце?;))

че в България има и други населени места освен София!? Да не ходи само в Анадола, да лиже Ердоган, а да отиде да види как живеят хората по селата! Там живеят като скотове, затова циганите се отнасят към тях, като към животни! Гнус ме е от този Ганю!

Тикво проста, махай се. Когато се среснеш с народа ще стане страшно за теб.

Правилно , нека да могат и малките кметове да краднат , няма само кметовете на големите общини да ядът мазна лазаня , а малките на хляб и вода . Не е честно .

интересува кой управлява, но след като толкова години тези боклуци не могат да повдигнат жизненото равнище на народа....да го духат, няма значение дали БСП ще ме управлява, ако и те по същия начин се държат като ГЕРБ и те ще си заминат!

Според мен всеки умен човек трябва да разсъждава така. Пристрастени към някоя партия са само онези, които лично се облагодетелстват, когато тя е на власт. Мен също ме интересува не кой, а как управлява. На следващи избори ще дам шанс на БСП, защото хората там са нови. Издънят ли се и те, вече не знам кой.

Обясни им, че са по прости от тия дето са ги избрали, и заради това едни ги избират други ги ползвате, още на първата година са за изгонване или за затвора, ама нали и ний сме прости та затова ти пък се възползваш от всички та си живуркаш.

Бойко, не е време за срещи, а за оставка ! Три мандата на разбра, че народа вдига и смъква такива , като теб ! Управлението ти е пълно фиаско 1

Боко пак ще абдикира, но напролет, когато дойдат големите сметки за ток и парно. Тогава пак ще хвърчат камъни. хе-хе

Сега ще им хвърли по някоя троха и ще клъвнат.По добре е да се срещне с патреотите ида им поиска оставките, обаче ще си отреже клона

Ето, такъв протест вече има смисъл. Искания за конкретни неща, които са изпълними от властта. Всички останали "протести" в последно време и в последните години са на едни срещу други. - Срещу Орешарски, за да не бъде БСП на власт. - Срещу лифта в Банско, за да станат нещата по свирката на зелените талибани срещу интересите на туристите. - На майките с увредените деца за повечко пари, но взети от джобовете на всички останали. - За скъпите горива... - тук целта е завоалирана, но все пак е срещу Герб, на принципа Стани Да Седна.

Взема си сбогом или обещава на кметовете далавера. Цветанов и Цацаров държат много кметове за топките, но най добре е Боко да си ходи с мир.

Бойко се среща с кметовете, защото до голяма степен изборите зависят от тях, тъй като и там се гласува под строй. Интересното е, защо не се срещна с никой от хилядите протестиращи по улиците на БГ?? Или него това не го интересува.

Предполагам че е оправил големите населени места вече и се е насочил и към малките?!?

Вероятно го чакат доста срещи,като гледам какво се случва.Пожарникарят на Республиката,ще трябва по спешност да гаси пожари.И да изпълнява любимата си роля-"да дава".