Тръмп пропуснал да информира компетентните органи за получени подаръци от чужди лидери

Сред тях са комплект от книги, стикове за голф, картина, килим и кинжал с дръжка от слонова кост

Обратно в новината

Коментари - Тръмп пропуснал да информира компетентните органи за получени подаръци от чужди лидери | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и заедно с Тиквата да си лапат пишките в една и съща килия.

се эанимавате с двата полюса на големите сили, нито едните или другите ще ни решат вътрешните проблеми , ако ние сами не се обединим и си ги решим сами.

А Баце кога ще декларира подарените кюлчета в шкафчето?

Е голям праз, пропуснал да декларира кристална ваза от n-, ти държавник. Голямо престъпление е извършил Тръмп. Байдъновци треска ги тресе от Тръмп. Пощурели са как да се справят и с Тръмп и с Путин, голям трън в петата им е. Големите демократи, гледайте да не остане нищо читаво, че това, което трябваше да свършат ваксините не ви стига!

Чекмеджето но нощното шкафче проверили ли са?

Тези около Байдън винаги са били идиоти, но сега удариха тъпомера! И се изживяват като елит. Егати!

Пълни глупости. Тръмп не яде книги и не гълта кинжали. А стойността им е както винаги игенемерна. Б1рократите пишат цените по 100...ако има кой да ги купи...китайски книги...

Сина на Байгъня декларира ли парите от Украйна. Ами ако се разровят джо какво е забравил да декларира....аха той има оправдание

и бандата около Копейката колко ли неща са пропуснали

който подклажда насилие не би трябвало д се допуска до обществени и социални длъжности. Но нали е пеиятел с някои диктатори включително Путин то нащи въэрожденци иэглежда са готови и на американците да налагат уроци по тоталитариэъм

Естествено че сега джендърите земята ще преровят и измислят нещо за да спрат Тръмп от изборите !

не е светец и данъци трябва да се плащат

това са пълни глупости. ако това са обвиненията срещу Тръмп, той е направо светец

" .....кинжал с дръжка от слонова кост на стойност 35 000 долара" В САЩ слонова кост и за един долар е незаконно да внесеш, дори и да е някаква много стара изработка.

Тея либералдемократи че го ръчкат за една дамска чанта като подарък.... Припомня ми каузата у Чехия...

И сега заради няколко книги и един килим ще го вкарат в затвора, за да може Байдън спокойно да си спечели изборите? Голям майтап.

Като цар и бог едновременно. Несправедливо лишен от президентското кресло, което му се полага по право , докато е жив. И все още се намират идиоти, които да крепят огромното му его.

А семействата на Джо Байдън и Виктория Нюланд са придобили милярди от кражби в Украйна и какво от това? Просто сатанистите и содомитите преследват всеки, който им се противопоставя, но бъдете сигурни, че и техния ред ще дойде скоро. Отвратителна измет.

Разбраха че ще го изберат, и почнаха да пълният гащите. Либералите така правят. Направо на международния съд да издава заповед :))))

Работата отива натам, че тръмп ще е пожизнен президент на САЩ. Само не е ясно кой ще приклюи първи - Тръмп или САЩ.

Наскоро прочетох мнение, че ако Щатите си решават външните проблеми с международен тероризъм и взривяването на Потоците, то по подобен начин ще си решават и вътрешните проблеми, макар и не точно с взривове, но с подобен агресивен и подмолен подход. Забележете, че както агресивно кроят шапката на Путин, по подобен начин го правят и с Тръмп. Можем да предположим, че Щатите ги чакат не особено весели, мирни, безоблачни и изпълнени с благоденствие и братска любов времена. Жалко.

кокаин , курви , малки момченца ги няма в списька . А, те са при бидон младшия....

Пуканки и бира ще трябва.. май на тях ще пращаме оръжие, като си спретнат гражданска война

е сега путин какво ще прави-упражнение от 16-я етаж

Със сигурност с килим и книги са му "повлияли" даже и не знае къде са......... А за лаптопа на Байдънчо какво стана там май имаше данни за сделки с Украйна за стотици милиони?

и седем осем шкафчета ама гледам си е много добре и си продължава да претака кацата

Дванайсет календара и девет химикала Според клана Клинтън и Байдън трябва да бъде обесен

Всички подаръци са на стойност по 100 хил.$! Срамно е да се говори, че със 100 бона ще повлияеш на американската политика. То в чекмеджето на баце имаше 10 пъти повече!

Той е беден като въшка, фалирал отвсякъде. За Тръмпчето и $100к са много.

Политически труп, защо не. В затвора?

Готвят му сценарий в стил Болсонаро, голяма липса на въображение. Как пък не се сетиха за нещо ново.

А така, досега Путин беше виновен , сега Тръмп е наред. А Големия Дедо пак е в отпуск. Замина да си почива.

Единствения АМЕРИКАНСКИ президент след Кенеди. Останалото са слуги на дявола. Дано спечели изборите и натига престъпниците, които сега управляват Америка. Само той може да направи САЩ страна, която пак да обичат хората. Иначе нищо добро не ги чака. Тексас до ден днешен не признават памперса за президент. Може да има референдум за излизане от САЩ. Ще видим.

отвъд голямата локва продължава. Голям страх тресе фашистката престъпна кочина на Бидона от Тръмп. Сигурен съм че и убийство му подготвят.

Случва се човек да забрави. поптодорова пък забарави да си плати парфюма на летището във Варшава!

Голям праз.